![]() |
Re: Sa ne rugam pt BOGDAN (Frigider)
Dumnezeu sa'l odihnesca ...
|
Imi pare rau sa aud asta .... Dumnezeu sa-l odihneasca`n pace si pe mama lui ... foarte nasol:(:(:(
|
:cry::cry::cry: Condoleante familiei:cry::cry: sa le fie tarana usoara...Odihneasca se in pace ....nu am cuvinte,nu pot sa mai zic nimic:cry::cry::cry:
|
Condoleantze familiei si Dumnezeu sa il odihneasca in pace! :( nu imi vine sa cred cum unul cate unul cad asa peste noapte :(
|
Re: S-a stins din viata Bogdan (Frigider) !!!!
sincere condoleantze din partea mea si din partea intregii filiale NSL Slatina..... Dumnezeu sa te odihneasca in pace....pe tine si pe mama ta..:(
|
BOGDANE DE ACOLO DE NUS SPER SA NE VEGHEZI NOPTILE SI LA CRAIOVA VOM FACE CEVA FRUMOS IN AMINTIREA TA DUMNEZEU SAL IERTE
|
R.I.P Bogdan & mama lui ... nu imi vine sa cred nici acum ... nu trebuia ... cel putin nu inca ... chiar dak nu il cunosc ma doare .. pt k este de'al nostru .... Dumnezeu sa-i odihneasca in pace .... sa nu va para rau ... s-au dus intr-o lume mai buna ...
|
R.I.P.... f trist si f nedrept!!!!!
|
dumnezeu sa'l ierte pe el si pe mama lui!:no::no::(
|
Sincere condoleantze familiei!!!Odihneasca-se in pace!
|
condoleante familiei si sa ai grija de tine acolo sus. :(
|
Dumnezeu sai odihneasca in pace....pe bogdan si pe mama lui..:cry:
Sincere Condoleatze familiei..:cry::cry: |
Dumnezeu sa-i ierte pe vecinul meu Bogdan si pe mama lui! Pacat mare...un baiat caruia ii placeau viata,glumele si combinatiile. Unde era ceva de vanzare,Bogdan se agita sa gaseasca un client.
|
Imi pare sincer rau pentru ce s-a intamplat! Condoleante familiei!
Sper ca asa ceva sa nu se mai intample prea curand, ajunge cati oameni au plecat dintre noi. Sa-ti fie tarana usoara ! |
TE IUBIM BOGDANE ,NU TE VOM UITA NICIODATA ,INTOTDEAUNA CU GANDUL LA TINE, RIP BOGDAN SI MAMA SA , HAIDETI SA FIM ALATURI DE EL SI PE ULTIMUL DRUM, UN SUFLET DRAG, UN PRIETEN FOARTE BUN, UN BAIAT DE NOTA 24 , CONDOLEATZE INCA ODATA FAMILIEI.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:34. |
- Copyright 2026 4Tuning