![]() |
Re: [EXT] DJ-23-SLK....un slk EXTREME...
Mare kitsch... stylingu la Merc, care e o marca deluxe, trebuie facut cu mare grija si cat se poate de fin pt ca distanta spre kitsch este extrem de mica. Parerea mea
|
Pfff 19-06-08, 23:07
Ce s-a mai intamplat ... sunt curios :( ?? ???? |
Maşina s-a vāndut şi nu mai e īn Craiova de ceva vreme.
|
imi pare rau dar o da rau de tot in kitsch ... pacat de masina si de culoare
|
Quote:
Masina este acum in Tg Jiu , acum este alba nu mai este visinie . |
da,o vad zilnic pe strazile din Tg-Jiu.o prinde mult mai bine noua culoare,facand comparatie cu cea veche.
oricum,tot nu e pe gustul meu. |
Da..masina este in tg-jiu.Este cumparata de un prieten.O sa postez niste poze cu ea..
|
posteaza chair sunt curios daca a mai imbunatatit ceva la ea ... :P singurul lucru frumos la masina era culoarea dar am inteles ca a fost revopsita :D
sper ca prietenul tau ia pus iarasi stema orginala mercedes , a schimbat proiectoarele alea de china si a dat jos ploapele si eleronu nu e asa? |
Am vazut si eu masina sta cand am fost prin tg jiu si parca arata mai bine asa alba.
|
Quote:
|
am inteles de la rares(proprietarul) ca o sa posteze poze cat de curand.Masina arata chiar foarte bine asa!!!parerea mea,daca nu va place inseamna ca conduceti un pasat 2003:P.... pleoapele nu mai sunt,,,dar eleronul a ramas si o sa si ramana,cred rares asa a zis. A si cat de curand va urma si schimbarea interiorului deoarece este visiniu.zilele acestea vor venii si pozele!
|
Asteptam proprietarul sa posteze
PS: r0byk ti-ai facut cont special ca sa postezi cacofonia aia ? :))) |
Quote:
|
imi cer scuze pt.gresala de mai sus,imediat ce apar pozele puteti sa va exprimati parerea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:30. |
- Copyright 2026 4Tuning