Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team.html)
-   -   Cafeneaua membrilor KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team/108685-cafeneaua-membrilor-katana-team.html)

claus77 14-03-09 18:21

Re: Cafeneaua membrilor KATANA TEAM

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2147483)
momentan te intelegem , dupa aceea sa vedem ce scuze ai :D

bafta cu inmatricularea :)

:oops: MERCI! :oops:

buddy_lexx 14-03-09 22:49

bai bai baiii care`i treaba pe aici?:D ce faceti copii?

podx 14-03-09 23:50

saltati de numeroase filmulete cu ispravi ale soferilor romani, filmulete difuzate pe internet si preluate de multe ori si de presa, sefii Politiei Rutiere vor ca astfel de materiale sa fie folosite ca probe impotriva soferilor respectivi.

"In prezent, legislatia nu ne permite sa folosim astfel de clipuri ca probe", a explicat comisarul-sef Lucian Dinita, seful Politiei Rutiere.

Actualele prevederi impun folosirea ca probe doar imagini surprinse cu aparate omologate aflate in dotarea Politiei Rutiere. Singurul caz in care a reusit un astfel de demers este al celui a unui sofer care a circulat pe DN1 pe contrasens, depasind o coloana de masini.Manevrele sale au fost filmate din elicopter de reporterii unei televiziuni, si in urma verificarilor pe care le-am facut, dublate si de imaginile furnizate, am reusit sa identificam autoturismul si persoana aflata la volan.

“Nu s-a trecut inca la sanctionarea soferului, deoarece acesta a plecat din tara si nu i s-a putut prezenta procesul verbal. Pentru a folosi pe viitor astfel de probe, inclusiv in instanta, daca este necesar, vom promova in Parlament, acolo unde se discuta modificarile Codului Rutier, o prevedere prin care imaginile, videoclipurile difuzate de mass-media, care surprind soferi in timp ce comit abateri in trafic, sa poata fi folosite ca probe", a mai spus Dinita.

Exista o serie de state europene, precum Germania, Italia, Franta sau Belgia, in care astfel de imagini, pot duce la sanctionarea soferilor respectivi. Probele pot veni atat de la mass-media, cat si de la cetateni obisnuiti care surprind in trafic manevre ilegale. In cazul Romaniei, Politia Rutiera doreste intr-o prima faza sa foloseasca doar imagini difuzate de presa.

"Daca am folosi si imaginile trimise de cetateni, avand in vedere situatia actuala din Romania am ajunge la un adevarat razboi civil“, ne-a declarat o sursa din Politia Rutiera.

Politistii de la Circulatie se tem ca romanii ar folosi o astfel de prevedere pentru razbunare personala. Ramane de vazut daca parlamentarii vor accepta in cele din urma ca imaginile difuzate de presa din Romania sa poate fi folosite ca probe impotriva soferilor indisciplinati.

Politia Rutiera, asa cum aratam, va face in curand demersurile legale pentru ca in Parlament sa fie supusa analizei aceasta propunere.

sursa: motoflash

VaLeX 15-03-09 23:03

eu unul nu am sa ajung la Suceava din pacate , probleme financiare , si mai am putin de lucru la masina (plafonu si portbagajul) , si vreau sa'mi mai ramana bani sa merg si la Bucuresti , daca e cazul , sorry Kamikazee , dar asta e ...maybe next time ...

poate mergeti voi , cine stie ..macar o zi .. :)

stefan_88 15-03-09 23:19

stiu cum e vali .... si eu am vrut sa ajung la craiova la legale ...da banii m-au tinut in bucuresti :(

buddy_lexx 15-03-09 23:24

stati ma flex..k nu`i bai..evenimente vor mai fi.. nu`i capat de lume..:D nici eu nu stiu daca ajung la bucuresti..dar vad eu ce si cum

VaLeX 15-03-09 23:37

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 2151338)
stiu cum e vali .... si eu am vrut sa ajung la craiova la legale ...da banii m-au tinut in bucuresti :(

din cate am citit pe forum , nu prea ai pierdut multe :) cica nu`a fost prea reusit show`ul :)
Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2151351)
stati ma flex..k nu`i bai..evenimente vor mai fi.. nu`i capat de lume..:D nici eu nu stiu daca ajung la bucuresti..dar vad eu ce si cum

mai este o luna de zile , ia si "strange din buci" :lol: , oricum mergi cu mine sau shuriken :) vedem noi , mai vorbim mai multe cu 1-2 sapt inainte de big event :)

de leu ce se mai aude? si-o scos masina?
cica shuriken asteapta senzorii si e iar pe strazi :)

podx 15-03-09 23:46

plm eu merg la bucuresti dar mai trebuie oameni ca leu merge singur si plm e naspa sa vedem daca termina botu daca nu plm ...

VaLeX 16-03-09 00:13

Quote:

Originally Posted by podx (Post 2151400)
plm eu merg la bucuresti dar mai trebuie oameni ca leu merge singur si plm e naspa sa vedem daca termina botu daca nu plm ...

trebuie sa`l termine , oricum mai are o luna la dispozitie ...

ps. dc merge singur ? nu merge cu Bianca? :???:

podx 16-03-09 09:43

nope deci plm o zis ca daca nu mere cineva cu el nu merge singur sa vedem cati merem si daca primeste masina in show plm...

VaLeX 16-03-09 20:45

Quote:

Originally Posted by podx (Post 2151991)
nope deci plm o zis ca daca nu mere cineva cu el nu merge singur sa vedem cati merem si daca primeste masina in show plm...

de maine cica se fac inscrierile la 4Tuning Days , deci nu prea mai avem mult timp ...sa vedem ce si cum ...luna asta sa terminam cu masinile , si sa vedem ce'o sa se'ntample ...

podx 16-03-09 21:35

pai trebuie sa isi faca shuri masina si poate vin jantele :) trebuie sa ma ocup de interiorul lui leu si u ce ii mai faci ?!

VaLeX 16-03-09 21:49

tre sa`i fac plafonu si portbagajul negru ...si sa`i innegresc geamurile ..:) si mici detalii pe acasa ...cam atat ...but i need money ...

buddy_lexx 16-03-09 22:24

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2154462)
...but i need money ...

shit...me 2:))))

spor la munca..:D

VaLeX 17-03-09 15:34

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2154617)
shit...me 2:))))

spor la munca..:D

:))

merci , sa vad ce pot sa fac ....

ps. tre sa vb ceva in privat :)

All times are GMT +2. The time now is 14:09.

- Copyright 2026 4Tuning