![]() |
Re: Cine-l stie PE ENIS ??
cica asa e obiceiu la ei...ha ha ha....sa-l pupi pe cap....
|
asistentele au incercat sa-l resusciteze , i-au facut masaj =))) haha .. tare
|
2 Attachment(s)
2 dintr-o lovitura :))) vroiam sa ii zic lu joker ca tocmai vreau sa postez o fata pe topicul cu enis , dar se pare ca el nu stia .. asa ca am continuat sa ii fac si lui jocul, eram sa ma dau de gol .. dar m-am scos imediat :)))
Joker prietene , imi pare rau , dar am muscat-o si eu ... e si randul tau acum. nu te supara :))))) :lol: |
2 Attachment(s)
Mi-am luat-o ce sa fac astai viata:oops:......lasa lasa dragos ca nu ramane asa:twisted:
Dar uite ca am prins si eu pe cineva...:lol: |
pe tovarasa lui SulaP Enis o cheama Clitoris... =)).... nu se mai satura lumea de enis :))
|
Astazi, Enis din Targoviste a dat amenda unui cetatean pentru ca ia pozat masina :)) Uitati aici: https://forum.4tuning.ro/showthread.p...45#post2062345 . Enis cica era in misiune alaturi de colegul lui Ula....restul citit acolo
|
Quote:
|
auzi ?
KnGuRu95 L.P.: il stii pe enis ? ▄▀▄▀ ★SiLeNt▄▀▄▀ sCrEaM ★▄▀▄▀ sCrEaM: cn? KnGuRu95 L.P.: Enis KnGuRu95 L.P.: ala mic ▄▀▄▀ ★SiLeNt▄▀▄▀ sCrEaM ★▄▀▄▀ sCrEaM: cine e? ▄▀▄▀ ★SiLeNt▄▀▄▀ sCrEaM ★▄▀▄▀ sCrEaM: nu KnGuRu95 L.P.: cum ma nu-l stii KnGuRu95 L.P.: ca te-am vazut stateai de vorba cu el ▄▀▄▀ ★SiLeNt▄▀▄▀ sCrEaM ★▄▀▄▀ sCrEaM: care mai? KnGuRu95 L.P.: e mic , chel , creol , si avea par pe ceafa ! ▄▀▄▀ ★SiLeNt▄▀▄▀ sCrEaM ★▄▀▄▀ sCrEaM: ns KnGuRu95 L.P.: e turc KnGuRu95 L.P.: sulap enis ▄▀▄▀ ★SiLeNt▄▀▄▀ sCrEaM ★▄▀▄▀ sCrEaM: nush KnGuRu95 L.P.: in fine KnGuRu95 L.P.: l-au omorat ▄▀▄▀ ★SiLeNt▄▀▄▀ sCrEaM ★▄▀▄▀ sCrEaM: cn? KnGuRu95 L.P.: pai nu stiu ▄▀▄▀ ★SiLeNt▄▀▄▀ sCrEaM ★▄▀▄▀ sCrEaM: a murit>? KnGuRu95 L.P.: ca a scuipat-o pe gacica lu unu KnGuRu95 L.P.: da ▄▀▄▀ ★SiLeNt▄▀▄▀ sCrEaM ★▄▀▄▀ sCrEaM: moama ▄▀▄▀ ★SiLeNt▄▀▄▀ sCrEaM ★▄▀▄▀ sCrEaM: KnGuRu95 L.P.: au pus-o pe una sa-l ia la palme ▄▀▄▀ ★SiLeNt▄▀▄▀ sCrEaM ★▄▀▄▀ sCrEaM: ce cls e? KnGuRu95 L.P.: a 7 ▄▀▄▀ ★SiLeNt▄▀▄▀ sCrEaM ★▄▀▄▀ sCrEaM: cat? KnGuRu95 L.P.: nuj KnGuRu95 L.P.: a facut spume la gura ... ▄▀▄▀ ★SiLeNt▄▀▄▀ sCrEaM ★▄▀▄▀ sCrEaM: ai vzt?> KnGuRu95 L.P.: nu KnGuRu95 L.P.: am auzit ▄▀▄▀ ★SiLeNt▄▀▄▀ sCrEaM ★▄▀▄▀ sCrEaM: aha KnGuRu95 L.P.: vii sa-l vedem pe ultimul drum ? ▄▀▄▀ ★SiLeNt▄▀▄▀ sCrEaM ★▄▀▄▀ sCrEaM: ... ▄▀▄▀ ★SiLeNt▄▀▄▀ sCrEaM ★▄▀▄▀ sCrEaM: nul cunosc |
e nu-l cunoaste .. il cunoaste .. a dat mana cu el ...
|
si nu o data :)
|
Bai dragos .. acum am avzut frate aia ce ai pus tu cu enis .. deci e foarte tare ... tre sa schimbam ...
aseara au gasit-o pe Izda plina de sange .. :)) |
era sparta rau a ? :))
|
veeti k si varsu lu enis Ula e pe felie..
|
|onuTz ™: tu il mai sti ma pe enis?
Pitzy VL pitzy™: nu ma Pitzy VL pitzy™: ce a patit/ |onuTz ™: cum ma nu |onuTz ™: ca te-am vazut eu |onuTz ™: decateva |onuTz ™: ori |onuTz ™: cand dadeai mana cu el Pitzy VL pitzy™: |onuTz ™: da ma |onuTz ™: |onuTz ™: ca a scuipat-o pe gagica lu unu de la energetic Pitzy VL pitzy™: care e ma poanta ? Pitzy VL pitzy™: |onuTz ™: i-au dat ala lu enis l-au frant in 2,era intins pe jos cu gatu' rasucit , are capul crestat sus.. Pitzy VL pitzy™: unde ma ? Pitzy VL pitzy™: la vfm? |onuTz ™: in parcare la vfm Pitzy VL pitzy™: pai? Pitzy VL pitzy™: ce a facut? |onuTz ™: nu auzi |onuTz ™: ca s-a luat |onuTz ™: de 2 pisde Pitzy VL pitzy™: asa Pitzy VL pitzy™: si e mort? |onuTz ™: si una cu figuri |onuTz ™: plm |onuTz ™: asta a scuipat-o |onuTz ™: aia si-a chemat tiganii.. |onuTz ™: si plm Pitzy VL pitzy™: ba esti nebun Pitzy VL pitzy™: nush dupa nume Pitzy VL pitzy™: enis Pitzy VL pitzy™: . Pitzy VL pitzy™: .. |onuTz ™: au pus-o pe aia sau il ia la palme Pitzy VL pitzy™: da a murit Pitzy VL pitzy™: sau nu ? |onuTz ™: daca a fost gasit |onuTz ™: cu spume la bot |onuTz ™: mort Pitzy VL pitzy™: cand sa intamplat asta? |onuTz ™: aseara Pitzy VL pitzy™: in ce clasa era? |onuTz ™: nu stu |onuTz ™: era turc |onuTz ™: :) |onuTz ™: mai chel |onuTz ™: si mai rosu |onuTz ™: baiat |onuTz ™: de treaba |onuTz ™: dadea mana cu toti Pitzy VL pitzy™: tu de unde auzisi? |onuTz ™: fetele il pupau mereu cand il vedeau.. |onuTz ™: de la unu din energetic Pitzy VL pitzy™: io am terminat acum 2 ani Pitzy VL pitzy™: asta e nou Pitzy VL pitzy™: nush |onuTz ™: sulap enis |onuTz ™: :) |onuTz ™: cica asa il chema |onuTz ™: ba te-am vazut odata |onuTz ™: la bariera |onuTz ™: ca ai dat |onuTz ™: mana cu el Pitzy VL pitzy™: ce plm nume e ma Pitzy VL pitzy™: Pitzy VL pitzy™: sulap enis |onuTz ™: da ma |onuTz ™: de turc |onuTz ™: mergi la inmormantare? Pitzy VL pitzy™: nu ma Pitzy VL pitzy™: ma duc la toti care mor ? |onuTz ™: pai plm daca te-am vazut |onuTz ™: ca ai dat |onuTz ™: mana cu el |onuTz ™: crezui ca il sti Pitzy VL pitzy™: oi fi dat Pitzy VL pitzy™: dumnezeu sa`l ierte Pitzy VL pitzy™: si sai pedepseasca pe aia Pitzy VL pitzy™: |onuTz ™: ) |onuTz ™: hai ma ce dreaq numai il sti pe enis? |onuTz ™: dai mana cu el mereu Pitzy VL pitzy™: :)) Pitzy VL pitzy™: ma gandeam io k e cv Pitzy VL pitzy™: ii mai zisai si lu unu Pitzy VL pitzy™: :)) Pitzy VL pitzy™: k a murit k plm.. Pitzy VL pitzy™: eram pe viatavalcii Pitzy VL pitzy™: sa caut stirea Pitzy VL pitzy™: =)) |
mai incercati variantele cu domnul NISU, daca il cunoaste cineva pe Nisu... sau daca nu, eventual pe mirela...care mirela? MI RELAxata p...alma
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:08. |
- Copyright 2026 4Tuning