![]() |
si ce rezolvi cu asta?
asa si .. ? te face mai bun,faimos,puternic daca pui poze cu fete goale pe forum? da un google atunci si ia tot ce gasesti si posteaza.... sau ce,pe tine mama te-a facut cu haine? :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
vreau eu poze :)) :weirdface :weirdface :weirdface :weirdface :weirdface :weirdface am loc pe harduri o gramada :) :wink: |
Am votat varianta a doua pentru flaviutza .
Sunt cam gras deci am halit cam multe dulciuri la viata mea, deci imi plac. Cred ca daca cineva vota invers o facea in sprit de gluma. ------------------------------------------------------------------------------------ Anami imi era dor de tine aici! Sper ca esti binevenita, desi mai vad unele rautati. Mai pregatesti vreo surpriza, ca data trecuta m-ai dus de nas si am crezut. :lol: :lol: :lol: |
E nu va inteleg cu de va puteti multumi cu atat de putin.
Facem un targ luati voi pozele si eu originalul. :lol: Anami sa nu sari de cur in sus, sper ca mai sti de gluma! |
pai ai de ales psycho... ori de la mine ori de la santos :lol: :lol: :lol: :lol: alea de la mine sunt mai noi oricum si mai interesante
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Nici nu-ti recomand sa faci asta! |
Re:
Quote:
daca nu`mi convine marfa vb si cu santos .. da tre sa aflu id`ul de mess .. da se afla rpd |
Multumesc SEBASTIANE pt. vot
pt. cei care s-au simtit fustratzi : GIRL POWER IS BACK! |
Asa se numeste? Girl power? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
ce te amuza? :roll:
|
Spice Girls.. God damn!... Get a life.. or borrow it..
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Bishop, stii la ce ma gandesc eu? :lol: Oare cum s-ar intelege Santos cu flaviutza, doar ei doi, singuri, singurei, vreo 1, 2 saptamani, ca la Big Brother ? :lol: PS: las-o pe flaviutza, ca cica-i beata; iti dai seama ce vulnerabila e acum ? :) |
Re:
Quote:
Am putea sa-i propunem pt editia viitoare :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:20. |
- Copyright 2026 4Tuning