![]() |
Re: sexy braileanca de bucuresti
Quote:
|
astazi am reusit sa inmatriculez masina, culmea ca mers chiar repede, la 8 eram la rar in voluntari iar la ora 3 jumate avea numerele in mana:D numai are numere de braila:D acum este sub forma B 44 DVL rog frumos unul din moderatori sa schimbe numele topicului in "sexy braileanca B 44 DVL" daca se poate bine inteles:) multumesc mult, zilele viitoare sper sa achizitionez 2 scaune de vw sciroco modelul recaro caci cu astea nuse mai poate
|
De unde era problema cu roata??
|
ambi rulmenti sparti facuti varza, astept vremea buna sa-mi pun fuzetele de la YGS, am si discurile bunele la aia si prefer sa fac mutarea asta:D
|
Quote:
Normal e mai usor asa sa le inlocuiesti cu totul, mai ales daca zici ca sunt bune!Bafta |
la RAR sa facut atutentificarea nu au treaba cu roti noxe etc. au treaba cu seria de pe motor si seria sasiu
mersi pt urari;) |
Quote:
|
arata ba noile numere!
|
Quote:
|
are coaja numere de bucuresti :))
|
are are are:lol::lol: bine ca am scapat si de asta, acum pot incepe linistit modificarile:)
|
Spor la modificat;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am inceput in forta:D
Prima etapa s-a terminat:lol: |
frumos frumos poate ne vedem vineri seara la carol:) daca vi bine inteles si poate imi aduci lampile alea pt nr de imatriculare:D de care am vb noi.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:41. |
- Copyright 2026 4Tuning