![]() |
Re: CAFENEAUA PITESTENILOR/ARGESENILOR (discutii libere)
WALEOO nimeni cu un e36?
|
1000 euro e mult pt ea in stadiul ala... nu prea ai ce culege de pe ea. iar motorul, stim toti ca a indurat multe la viata lui:))
|
Bai Baietzi fara suparare...nu am nimic cu posesoriii de DACIA...dar.. incetatzi cu prostiile la finantze la stadion.. si unde mai e... pt ca ne ia politia rau in vizor...daca vretzi dastea... autostrada e imensa..:P mergem acolo...sau pe strada aia spre REMAT...ms.
|
Quote:
uita-te pe forum (la toti cei care scriem aici) si vezi ca nu suntem acei posesori de dacia care isi rup motoarele prin parcare la finante !!!! dupa poti sa dai un verdict, nu sa condamni aiurea !!! cat despre poze, o sa mai fac rost odata de ele... mi s-a bulit hardu la calc asta... sper sa le urc maine... distractie placuta diseara !!! :D |
Quote:
|
aseara la finante de exemplu toate magariile (pol comunitara , rutiera , mascati, etc ...) au inceput din cauza unuia cu o pisicuta
|
ce fel de pisicutza?:))
|
nu conteaza ce fel de pisicuta e, putea sa fie si M3 . vroiam sa subliniez ca nu numai cei cu daciile fac "galagie" la finante
|
Quote:
|
Quote:
acum cand ai auzit ca e vb de o pisicuta, te-ai si excitat... nu cumva erai tu ala:?: ia pune o poza cu ''bolidu'' tau... :D |
5 Attachment(s)
promisesem niste poze... :arrow:
|
Am vazut si eu masina live ,am pus si cateva poze mai in spate dar totusi in ce a dat,de a ajuns in stadiul asa ....
|
Quote:
|
Salut baietzi! Sant nou p forum... ash fi shi eu interesat sa merg la craiova... shi dak plekm in grup ar fichiar super...asha k dak vb ceva sigu datzi mi shi mie un semnal.... multzam!
|
App... am fost shi eu la finantze shi din kuza unora kre knd sant singuri tureaza motoarele shi scot fum din rotzi iar knd sant pushi la treaba vad numai spatele mashinii d langa el,a aparut politzia shi toata zarva kre s a produs... e urata chestia asta... ai mashina puternik shi nushtii cum s aratzi...simplu da i un zvon,un telefon cva....da nu o omori asha fara rost!!! parerea mea... kt despre crazzy shi a km furat o nevinovat... ghinion fatzie dak ai tot motan,nea agentu te a luat dupa miorlait nu dupa numar....
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:27. |
- Copyright 2026 4Tuning