Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Shobolanca - opel astra (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/106841-masina-mea-shobolanca-opel-astra.html)

Andrei M 06-08-10 15:29

Re: Maşina mea: Shobolanca - opel astra

Nu o mai vinzi?

Foarte frumoasa masina....si jantele alea,sunt superbe,dau foarte bine pe masina:-)

Kahn 06-08-10 22:48

nu o mai dau, gata:-P mi-a trecut

ce ma impiedica pe mine sa iau jantele alea e faptul ca una din ele a fost sudata, dar nu stiu cat de bine... mai degraba caut ceva asemanator

Andrei M 07-08-10 14:44

Quote:

Originally Posted by Kahn (Post 3568980)
nu o mai dau, gata:-P mi-a trecut

ce ma impiedica pe mine sa iau jantele alea e faptul ca una din ele a fost sudata, dar nu stiu cat de bine... mai degraba caut ceva asemanator

E bine ca ti-a trecut:-P

Vezi poate gasesti ceva asemanator sau chiar acelasi model dar sa fie bune:-)

Kahn 22-08-10 01:42

10 Attachment(s)
Vad ca lumea pe aici nu sta, asa ca incerc sa nu stau nici eu:D

1. mi-am luat alt filtru de aer. Am lasat k&n pt unul conic in carcasa de carbon cu o admisie directa
2. luni ma duc la stelco si ii schimb traseul de evacuare de la galerie in jos (teava de inox de 50cm, intermediara si finala sport). Vor urma niste serpi facuti custom, dar sa vad cine ma poate ajuta in privinta asta.
3. am luat jantele de care vorbeam in proba o sapt....

Drept urmare, am de vanzare un filtru sport k&n panel si o finala borla. cine este interesat sa ma contacteze, le dau la preturi bune:-)

GJ 64 GAB 22-08-10 02:16

Quote:

Originally Posted by Kahn (Post 3601215)
Vad ca lumea pe aici nu sta, asa ca incerc sa nu stau nici eu:D

1. mi-am luat alt filtru de aer. Am lasat k&n pt unul conic in carcasa de carbon cu o admisie directa
2. luni ma duc la stelco si ii schimb traseul de evacuare de la galerie in jos (teava de inox de 50cm, intermediara si finala sport). Vor urma niste serpi facuti custom, dar sa vad cine ma poate ajuta in privinta asta.
3. am luat jantele de care vorbeam in proba o sapt....

Drept urmare, am de vanzare un filtru sport k&n panel si o finala borla. cine este interesat sa ma contacteze, le dau la preturi bune:-)

Nici tu nu stai deloc . Arată foarte bine maşina cu jantele astea !
Cu suspensia cum te descurci ?

valitataye 22-08-10 09:41

Ii sta foarte bine cu jantele acestea:)te gandesti sa le cumperi?

Kahn 23-08-10 00:48

Eu sunt mort dupa jantele astea.... Exact asa vroiam sa arate masina undeva prin 2007 cand am cumparat-o... Coborata, cu jante late si cat mai clean.

Din pacate, maine le dau inapoi pt ca nu pot merge cu ele. Freaca ingrozitor in aripa spate, dar si in aripa fata... Daca le-as lua, m-ar baga la o cheltuiala pe care din pacate nu mi-o permit (cumparat inele de centrare, echilibrat, cred ca si indreptat, nu sunt sigur, roluit aripi, intarita suspensia din nou).

Oricum, pt iarna o sa-mi dublez jantele de tabla pe 15", iar daca imi place cum arata, o sa-mi iau cauciucuri de vara si o sa raman la 15, dar 8.5j:evil:

Kahn 26-08-10 11:24

Am rezolvat si cu evacuarea. Am fost la stelco, recomand din toata inima, domnul adrian chiar merita tot respectul. Acum masina "respira" mai bine, se aude mai incet dar mult mai gros, iar in combinatie cu noul filtru se misca mult mai bine. Urmeaza sa imi fac un traseu de aer rece mai calumea care sa intre in filtru pt ca momentan am ceva improvizat. Raman "serpii" de facut. Cine imi poate da mai multe detalii de Baubau racing, poate arunc o vorba pe acolo si ma ajuta cu niste serpi, pt ca am auzit numai vorbe de bine...

uskt2005 26-08-10 12:43

Cat te-a costat modificarea? Presupun ca ai schimbat tot de la catalizator pana la finala, nu?

Kahn 26-08-10 13:40

Din pacate, la noi catalizatorul este in galeria de evacuare, deci ca sa elimin catalizatorul ar fi trebuit schimbata galeria cu niste "serpi" facuti custom. In plus, avem 2 sonde landa, una se vede cand deschizi capota si este chiar in galerie, iar a doua este undeva dupa racordul flexibil. Pentru a pacali a doua sonda ar fi trebuit umblat in soft (in cazul in care renunti la catalizator), deci am schimbat traseul imediat dupa a doua sonda landa, adica cam de unde se termina scutul motor.

Pretul a fost undeva la 150 ron (teava de inox + 2 coturi), 450 ron (toba finala, toba intermediara si manopera).

FeS 26-08-10 17:30

Am dat eu jos catalizatorul si nu am schimbat nimic la soft si nici nu-mi da vreo eroare.

Kahn 26-08-10 17:54

da?
poti detalia?

realmitza 26-08-10 19:42

arata ............. nu am cuvinte cand vroiai sa o dai la ce pret te gandeai? sunt interesat si eu de o astra ca a ta poti sa imi dai PM mersi

tud. 27-08-10 19:33

pune o poza cu finala,ma intereseaza pe mine

Kahn 28-08-10 17:28

poza cu finala, din pacate, nu am. Cand o sa ma mai bag pe sub masina o sa fac si o poza. Dar daca vrei iti pot raspunde la orice intrebare

Merci pt aprecieri. Masina nu o mi dau pt ca initial vroiam 6000e si primeam numai oferte de 4000e. Nu avea nicio problema si o dadeam pt ca era un moment bun sa fac un upgrade spre un a4 sau a6.....

All times are GMT +2. The time now is 21:52.

- Copyright 2026 4Tuning