![]() |
Re: CLUB NOU MAK MOTORSPORT BRAILA
intrebare pentru TOATA LUMEA...ulei ?!!?!?!?!?!?!!?
SELENIA 10/40 sau 10/60 oil. The 10/40 is semi and 10/60 is fully synthetic sau CASTROL Magnatec EDGE Sport 10W-60 care e mai bun pentru masina mea ??!!?!?!? |
ala mai scump!!! :D:D:D
|
In nici un caz semi sintetic, daca o fortezi!
|
Castrol e ok daca vrei mergi pe Motul nu e asa scump.
|
era o vectra albastru deschis,parca nemetalizat,cu evacuare dubla....era cam seara si nu prea am vazut bine......bai frate dar cu strazile sincer acuma sunteti cam la pamant,adik cea mai buna strada pe care am mers e aia de la winmarkt...restu mergeam cu ochii ventuza pe parbriz....
|
in galati s-au dus pe (*&(*&#$ LA strazile ... nu avem noi strada cum au ei bulevardu ala.
|
Quote:
Quote:
eu trag pe CASTROL..ca stiu sigur ca e bun..e scump dar e bun ..daca mai pun si un flacon de duralube...iese bine zic eu.. |
Quote:
|
cred ca am vandut 1t de elf anu trecut si nu s-a plans nimeni de el
am clienti care depasesc de 2,5 ori intervalul de schimb si nu au probleme cu motorul efl txi sport ,k nu esti bancher ca maus care pune ulei scump,cum nici fiat uno turbo nu este evo 9,e foarte bun ce ai in motor acum , eu am mers cu volvo 20000 km cu elf txi sport 20w50 si a mers si cu uleiul la 125 de grade , |
Quote:
sfatul meu mergi pe ce ai mers pana acum k stii ce calitate are |
daca masina este pentru mers pe strada, merge si un ulei normal, dar daca o forjezi des si aprig.... castrol sau motul sintetic ;)
|
Quote:
|
cerintele alea sunt minime pentru exploatare normala ;)
|
ELF EXCELLIUM FULL-TECH 0W30 folosesc la r26 si este foarte bun
|
Nici elf-ul nu e rau eu am avut elf in diferentiale. Pune sintetic ceva bun iar daca o forjezi tare vei micsora distanta de timp, km dintre doua schimburi .
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:57. |
- Copyright 2026 4Tuning