![]() |
Re: Taximetristii clujeni - discutii
Pfai ce noroc pe noi ca ne explici tu care's problemele si SOLUTIILE la rahatul asta numit "trafic".
Va dati seama? Nu trebuie decat sa ramana cativa taximetristi fara permis si NIMENI nu o sa iti taie fata, NIMENI nu o sa parcheze pe napoca in fata la speed, NIMENI nu o sa se bage in fata ta cand ai prioritate, NIMENI nu o sa iti rupa ochii cu faruri de ceata sau junghiuri de xenoane de alea chinezesti. :) Deja ma simt mult mai bine. |
faza ii cum zice ovi,nu tre sa ii scoatem numa pe taximetristi de vina,ii drept ca ei o fac mai lata in trafic,is o gramada care nu respecta legea si is cu masina privata,de firma,etc,deci nu numa taximetristii is de vina,da mno daca ii topic de taximetristi hai sa-i laudam in continuare :))
|
nush de ce i aparati ca nu are nici un sens , ei se cred regii oraselor... tiristii si aia cu dubele sau masiniile de firma.. regii soseselelor in afara localitatilor.. i drept mai sunt si soferi aiurea...da nah. asa a fost.. asa i si asa o sa fie..:|
|
nu-i apara ma nimeni (io nu-i suport de exemplu,da incerc sa-i evit si sa le evit prostiile),da nu au ei vina totala pt traficul naspa din cluj ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
mda imi amintest o faza.. cand nu aveam carnet...:ma intreaba taximetristu i bine daca te las aici pe trecerea de pietoni ? da i zic pai nu puteti opri acolo ca nu e voe da el.. hah opresc unde vreau eu
|
mda...ce sa va mai zic de taxisti....sunt scarbit de ei. uitati-va si la astia 2 in fata la Central:
http://cronicaevenimente.blogspot.co...ximetrist.html |
[QUOTE=vali_cd;2075246]mda...ce sa va mai zic de taxisti....sunt scarbit de ei. uitati-va si la astia 2 in fata la Central:
http://cronicaevenimente.blogspot.co...ximetrist.html[/QUOT ce vrei de la ei?:| cu 1% inteligenta si 1`le ala il au ca te injura cand i intrebi ca ce opreste acolo |
hai ca azi am dat peste un taximetrist corect,stateam sa intru pe o straduta,din spate nu aveam masina,ii drept ca si io am gresit(recunosc) ca era linie continua,da nu am incurcat pe nimeni,si stau si vine un mos barbos,nu s-o luat nimeni de el,se opreste langa mine si incepe sa zbiere ca io nu vad ca-i linie continua? da inca o data repet,nu m-am bagat in fata lui,pur si simplu stateam cu semnalizarea pusa sa ma lasa cineva sa intru ca era coloana pe sensu opus si s-o pus in fata mea , si imediat dupa el un taximetrist imi face semn sa intru...deci nu toti is asa,mai exista si de treaba,tot respectul pentru el, si rusine mie :) m-am dat de gol ca sa va arat ca exista si taximetristi de treaba ...
|
dah...cu aia zici u ca e corect?:| toti te lasa odata pe an
|
la faza aia o fost corect,in rest nu stiu ce face,oricum daca incerci sa-i eviti si sa nu le bagi in seama prostiile,ii mai bine :) daca vezi un taximetrist in fata ta si zici,mno asta precis face ceva,fix deaia se opreste sa lase clientul :)))
|
Quote:
si am mai patit ceva: intr-o zi am ramas pieton si ma grabeam undeva....iau un taxi si il intreb: puteti sa va grabiti?daca nu iau pe altcineva. el zice ca da....la semaforu de pe napoca...verde de mult, inainte sa treaca el franeaza si asteapta sa se faca rosu, inainte sa fie galben...il intreb ce faceti? zice ca e rosu, ca a fost rosu cu o nesimtire specifica....la urmatorul semafor, la melody, la fel....zic domnule nu platesc pentru nesimtire si ma dau jos...atunci doar a zic ca hai ca no atunci se grabeste va asigur ca mai repede ajungeti cu RATUC decat cu taxi daca nu aveti masina |
din potriva am patit eu ,sambata noaptea am luat un taxi sa ajung acasa, sa il vezi pe al meu mergea ca nebunu,scaunul din fata dreapta era dat pana in spate de nu imi ajungeau picioarele la pedalier ca altfel ii faceam gaura la cum cautam pedalele,si aproape cand ma dau jos il intreaba in coleg de-al lui prin statie auzi mah 309 sau cat avea unde dracu ai invatat sa canduci asa
face al meu nervos :auzi mah treci pe alt canal sa iti explic ca est cam curios nu crezi:shock:apoi ce au povestit nu stiu m-am dat jos |
ai ce se plictisesc unii..de ce nu va faceti cate un jurnal in care sa scrieti ce v-o mai facut cate un taximetrist in fiecare zi..
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:34. |
- Copyright 2026 4Tuning