![]() |
Re: Mini Cooper S
Iti dai seama cum ar fi aratat farurile pe bestiuta ta neagra... :)
|
Quote:
las ca vad la tine! Poate imi iau tot un MINI negru! Desi e o culoare care da bine, e ca naiba de greu de intretinut. Vine nea gheorghe cu masina si bang una in usa mea neagra si s-a dus dreq toate lunile de parcat cat mai ferit etc etc....:x:x:x:x:x |
Stiu cum e sa ai masina neagra,raposata tot neagra era... :(
|
Quote:
|
Din pacate instalatia de xenon originala nu se potriveste pe farurile pe care am vrut sa mi le fac cadou... :(
|
Quote:
|
nu se compara nici un xenon after market cu cel din fabrica :)
am in cap un alt proiect pentru farurile lui vali..astept sa le vad live si dupa aia ma pronunt :D |
Doamne Ajuta ... :D Intelegi care a fost motivul pentru care nu am vrut xenon after market?Si ar mai fi si sistem de autoreglare care nu-l mai puteam utiliza. :)
|
Vali daca ai modifica farurile originale si ai le-ai vopsii in interior + inele de angel cu a avut monk la fiat ?
|
1 Attachment(s)
Foarte frumoasa buburuza,sa o stapanesti sanatos.De curand am achizitionat si eu un S si sincer am ramas impresionat de cum merge..putin cam rigida prin oras,da nu le poti avea pe toate:D...Mai bine optezi pentru niste faruri pe original modelul cu lupa,se vad mult mai bine chiar si decat cele cu angel eyes(atasez o poza sa vezi despre ce vorbesc)
|
Merci mult Fly53.De ce nu-ti prezinti masina? :)
|
1 Attachment(s)
Ai putea sa incerci asa Vali : Prelungirea de bara fata + farurile.
|
Culoarea asta neagra te face cam nostalgic DakSun... :)
|
Quote:
|
Nu vreau sa fac topic cu masina ca e stock si modificari la ea nu vreau sa ii fac,trebuie sa o pun la punct ca fostul proprietar nu a avut deloc grija de ea:sad:.Stii vreun alt loc unde pot vedea de piese in afara de reprezentanta?Tu i`ai schimbat chederele la usi pana acum?Ai idee cat ar costa?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:49. |
- Copyright 2026 4Tuning