![]() |
Re: Virtual 4Tuning League - Etapa a 13-a
Bun si acum dupa cum spuneam stilu de votat sau de jurizat cum vreti sa ii ziceti incep eu .
GRUPA I (si zic ce imi place mie si vreau sa mearga mai departe) PYMP BOY GRUPA II KAMIKAZE GRUPA III WLADY :)) GRUPA IV CRIMZ GRUPA V CA$$ GRUPA VI Raresh GRUPA VII (o sar ca sunt eu in ea, nici voi nu votati grupa voastra) GRUPA VIII L33L00 datii bataie , care are mai multe voturi merge mai departe . sper sa mearga . pot vota si cei 3 neprezentati. nu postati nimic intre voturi , sa fie doar posturi cu voturi la rand ca sa fie ordonat :D dupa ce voteaza toti incep si parerile. |
foarte frumoase lucrarile, succes tuturor participantilor
GRUPA I P.I.M.P boy GRUPA II Geox` GRUPA III WLADY GRUPA IV CRIMZ GRUPA V Ca$$ GRUPA VI Raresh GRUPA VII (sarim :)) GRUPA VIII L33L00 |
geox
Wlady Crimz-VT Most_Wanted Leeloo restul nu i-am scris ..pentru ca nu aveau adversar |
:-) Bine v`am gasit:arrow:
GRUPA I P.I.M.P boy GRUPA II - GRUPA III WLADY GRUPA IV CRIMZ GRUPA V Ca$$ GRUPA VI Raresh GRUPA VII Most_Wanted GRUPA VIII L33L00 |
geox
crimz most_wanted leelo |
GRUPA I P.Y.M.P BOY
GRUPA II GEOX GRUPA III WLADY ) GRUPA IV CRIMZ GRUPA V CA$$ GRUPA VI ------ GRUPA VII MOST WANTED GRUPA VIII L33L00 |
PYMP BOY
KAMYKAZE Crimz-VT Most_Wanted L33l00 |
PYMP BOY
Wlady KAMYKAZE Crimz-VT Most_Wanted |
So,
Grupa 1 - PYMP BOY Grupa 2 - KAMYKAZE Grupa 3 - WLADY Grupa 4 - Grupa 5 - CA$$ Grupa 6 - Raresh Grupa 7 - Most_Wanted Grupa 8 - L33LOO |
Gr1 - PYMP BOY
Gr2 - Geox Gr3 - WLADY Gr4 - Gr5 - CA$$ Gr6 - Raresh Gr7 - Most_Wanted Gr8 - l33l00 |
Grupa 1 -pymp boy
Grupa 2 - Grupa 3 -wlady Grupa 4 -Crimz Grupa 5 -ca$$ Grupa 6 -raresh Grupa 7 -most_wanted Grupa 8 -leel00 |
grupa1: p.i.m.p boy
grupa2: geox grupa3: wlady grupa4: crimz grupa5: - grupa6: raresh grupa7: most wanted grupa8: l33loo later edit: geox...nu trebuia sa votezi si grupa in care te afli |
P.I.M.P boy
KAMIKAZE WLADY CRIMZ Ca$$ Raresh Most_Wanted L33L00 |
intrati aici pentru cateva discutii -> https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/27669-pareri-idei-discutii-referitoare-virtual-4tuning-league/page-12.html
|
GRUPA I Ca][n (andy nici nu te-ai sinchisit sa stergi sigla de la ferrari de pe scaune)
GRUPA II Geox` GRUPA III WLADY GRUPA IV CRIMZ GRUPA V Ca$$ GRUPA VI Raresh GRUPA VII MostWanted GRUPA VIII trecem peste :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:24. |
- Copyright 2026 4Tuning