![]() |
Re: E30 - TAXIUL MEU.....
frumos.................al tau da cel mai bine pe langa ceilalti..........e mai stilat!si sa mai pui poze..........k e bestial ursache tau!
|
Quote:
|
erau mai multe frumoase dar nu se vad bine....JHN, JAC , KID, cele 2 de CJ......mai multe....dar masinile au fost murdare ca afara ploua si nu prea dau bine in poze....
fiecare urs are cel frumos in felul lui.....;) |
Quote:
|
Quote:
Frumoasa colonia de urshi la ploiesti !! |
Al lui e mai fotogenic :)
Ziceti si de ala cu nr de CJ,ca e al lu' CobraArt :D PH 76 HEL nush al cui e,da' sigur e Ploiestean,ca il vad des ! |
;)) 76 HEL a fost tot a lu sakalu', acum a trecut in proprietatea lu poponeti. deci tot in ograda:P
|
Ce draci sa zica de al meu ma? :)) E cel mai urat de acolo,sapt viitoare il duc la vopsit si indreptat fusta aia.
|
Quote:
Are roti frumoase :D |
Quote:
plus ca a inceput sa calce caini pe DN......el cica "era vulpe domne".....:lol::lol: |
da domne vulpile astea domne !:lol:
|
Am crezut ca e chiar taxi cand am vazut titlu ;))
|
Quote:
Gata boss,jantele le-am dat jos,cainii i-am omorat restu ramane de vazut. |
ai vazut cand a venit fratele paga la sala.......s-a suit direct in ea si am plecat.....:))...ca la taxiu.......:))
sa mor daca mai mergea cu masinile vechi taximetria faceam rost de o firma si o bagam la rond......la oha asa...... sa vedem daca venea lumea la ea.....:)) |
aloooo taxi 2000?as dori si eu o comanda pe strada libertatii nr 4 va rog..imi puteti spune si mie tariful?:)))
bafta cu masina,unul dintre putinii ursi resusiti din RO!bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 20:23. |
- Copyright 2026 4Tuning