![]() |
Re: Mini-Sticker 4tuning
Quote:
|
Quote:
da,chiar azi am fost la un centru pentru fotografiere si am gasit foaie autocolanta A4 la 1 leu 50 bucat(am crezut ca visez ca am gasit asa ieftina) |
Pentru 1/43 nu se incanta nimeni sa incerce ceva bun?
|
Buna seara.
Imi puteti spune si mie cum scoateti stickerele pe foaie autocolanta? Mai exact ce autocolant folositi? |
1. Ce intelegi prin ceva bun pentru 1:43?
2. Mergi la un centru de printari si le spui ca vrei sa iti listeze documentul pe autocolant A4. De aici incolo e treaba lor. |
Quote:
1. Ce intelegi prin ceva bun pentru 1:43? Am rezolvato. |
Super inventie!:D...Merge si pentru 1/24 chiar daca sunt ceva mai mari...nu prea se observa.Eu le trag la imprimanta si le dau cu lipici dala american(nu se mai gaseste de mult) arata superb!!!:lol:
|
:?: Ambele variante de stickere (si cel nou si cel vechi) sunt postate pentru scara 1:24 si 1:18 (au fost redimensionate exact).
|
Si eu le'am facut si la 1:43 :). Vedeti pe macheta lui AngelEyess
|
da un sticker 1/1 de unde as putea face rost(nu pot sa imi fac la imprimanta ca daca il pun pe masina o sa se strice de la ploaie
|
Eu l'am pus pe interior... nu prea vad diferenta, ori afara ori inauntru se vede la fel...
|
k ,mersi!:D
|
1 Attachment(s)
Astazi,am facut si eu niste stikere cu rovinieta...Sper sa fie utile:
(Scuzati pentru cat de drepte sunt:D) |
salut baga si tu idu meu tuning4ankii sunt interesat de aceste stikere pt machete vreau sa stiu si eu cum le pot face. te rog. mersi mult.
|
Foarte simplu!Le salvezi in calculator si le printezi pe a4 autocolant(la centrele foto,10 bani foaia:lol:)...Succes!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:14. |
- Copyright 2026 4Tuning