Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Espero low-rider (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/103187-espero-low-rider.html)

andi_cimpean 18-06-09 09:43

re: Espero low-rider

se vede diferenta in bine...dar trebuia sa mai insisti in partea de sus a farului.

Robert_MNW 18-06-09 10:40

Arata foarte bine jantele la tine:yes: sa le lasi asa cu negru arata mult mai bine, si farurile au iesit ok. Imi place masina ta:!:
Ultima poza e prea tare!;)

mike - AER 19-06-09 08:54

ii sta bine de tot cu jantele astia, si farurile au iesit ok... Acum vezi si tu ce faci... ca mi se pare cam mare luftul dintre capota si grila fata... ;) bafta!

ing3r 24-06-09 01:08

8 Attachment(s)
Update:
I-am facut cadou 2 anvelope Barum Bravuris pe fata 195/55-15, insa in Bucuresti am constatat ca am un surub infipt in roata stanga fata. L-am vulcanizat, e ok acum :(.
Tot in Bucuresti, in aceeasi zi mi-au picat amortizoarele spate...Le-am schimbat cu unele LIP pe gaz,mai rigide, sunt bune. Masina nu mai e chiar asa barca, e mai stabila pe sosea.

Cu ajutorul lui banzay (de fapt mai mult el a facut treaba) am montat xenonul , 35w 6000k, ballast super-slim...Sincer, trebuia sa il iau mai demult! Acum vad si eu pe unde merg cu masina, pana acum 2 zile parca orbecaiam pe strada noaptea . Se vede in prima poza cum lumineaza, insa se poate si mai bine pt ca nu am reglate farurile f. bine .
Pun si niste poze, chiar si cu Cielo-ul lui Banzay, si el cu xenon! Me likeeee!!!

P.S.:Nu m-a dus capul sa fac poze xenon-halogen sa se vada diferenta, insa am facut cu proiectoarele, care au o lumina mult mai galbena decat alb-albastrul xenon-ului, desi in proiectoare am Philips . Si ...faceti abstractie de murdaria de pe masina, doar ce venisem de pe A2 si am omorat multe insecte nevinovate ...Acum e "luna" masina .
Acum trebuie sa o rezolv cu antena electrica, am facut rost de una (ca a mea era rupta) si nu vrea sa se deschida, o sa incerc sa o ung, poate merge.

Sincer, nu stiu de ce sta asa de ridicata de fund ! Arcuri-spate noi,amortizoare-spate noi pe gaz, amortizoare-fata noi originale GM pe ulei...O sa o duc la mecanic sa se mai uite o data la ea sa stiu de ce sta asa ridicata!

MadMike89 24-06-09 10:29

Fain, un espero clasic cu bun gust :)

ing3r 24-06-09 23:50

Mersi, nici al tau nu e rau deloc!

johnsonxxl 25-06-09 20:56

da dc nu tiai pus si pe fata tot amortizoare pe gaz?cat te au ajuns arcurile si amortizoarele?e belea masina ...

ing3r 26-06-09 14:47

Pai am vrut sa merg pe cele originale, insa parca acum regret un pic. M-am luat dupa mecanic, care e un pic mai conservator :P.

nt98adu 26-06-09 15:42

Sta ridicata pentru ca sunt arcurile noi. Daca le mai ai pe cele vechi, poti incerca sa vezi cum sta. Frumos Espero, chiar imi place!;) Spor la treaba incontinuare!

ing3r 27-06-09 01:49

Mersi Felix! Asa mi s-a spus si mie, ca sta ridicata din cauza arcurilor. Eu vroiam sa ma duc la mecanic sa il pun sa se uite in spate la arcuri, sa vad de ce sta asa ridicata =)). Inca o chestie: dupa ce s-au schimbat amortizoarele spate tot se mai auzea un cloncanit , insa am crezut ca e de la cele de pe spate (care erau distruse rau) , dar daca ma apas pe botul masinii se aude, deci e clar ca e de la amortizorul fata! Se poate asa ceva la niste amortizoare originale Gm cu doar 2-3 mii de km? :O
Felix, ai o oglinda dreapta sau macar un geam de oglinda dreapta, ca mi s-a spart geamul la a mea :(?

P.S.: Acum mi s-a pus pata sa ii schimb puntea spate cu una de Calibra sau Vectra A. Am auzit ca ar merge sa schimb doar fuzetele si basculele si sa ii pun discuri, acum inca ma gandesc, intreb, cercetez, ma informez...Pe urma ma decid :D

nt98adu 27-06-09 07:00

1 Attachment(s)
Zgomotul pe fata nu provine de la amortizoare ci mai degraba de la jamba cu rulment sau arc care e posibil sa nu fi fost pozitionat corespunzator in suporti.
Am oglinda dreapta alba insa geamul e crapat fix in doua.
Pentru a face upgrade-ul de la tamburi la discuri poti schimba doar fuzetele.
Totodata iti va trebui si un cablu frana de mana compatibil cu fuzetele care le montezi.

In poza de mai jos, poti vedea cum arata oglinda.

ing3r 27-06-09 14:28

Mersi de informatie, cand o sa ajung la mecanic o sa il pun sa se uite in dreapta-fata sa vada ce si cum.
Sincer, nu prea imi dau seama cum arata oglinda in poza :P, insa pare crapata la mijloc. Problema e alta: am gasit-o in parcare rabatata peste cap, adica se rabateaza si inspre faruri. Am desfacut-o si am gasit arcul acela care trebuia sa stea presat, strans, era largit, intins, cu piedica scoasa. Acum sper sa reusesc sa pun arcul ala la loc, desi nu am suficienta forta :(.

Rob3rt_espero 28-06-09 01:46

Asa mi s-a intamplat si mie, insa se tocisera urechea la placuta acea de metal care tinea arcul presat si nu am avut ce-i face....

ing3r 28-06-09 03:12

Ai schimbat oglinda cu totul? :( Eu parca nu as vrea asta, o sa incerc sa o repar, daca nu...alta! Dar in nici un caz noua !

Rob3rt_espero 29-06-09 15:46

Nu a costat mult, 130 ron dar trebuie sa o vopsesc, a mea era si un pic ciuruita (carcasa).

All times are GMT +2. The time now is 03:20.

- Copyright 2026 4Tuning