![]() |
Re: Asociatia X-Team Racing Club
Anunt pt membrii si viitorii membrii X-Team Racing Club Constanta !!
1. Nu suntem un club de expozitie , show etc , avem masini care pot face asta dar nu toti au timp si rabdare sa o arate la expozitii pt altii , ce facem facem pt noi iar daca respectivul membru vrea sa isi afiseze masina la un astfel de eveniment o face pt ca vrea sa arate ce are mai bun !!! 2. X-Team Racing Club Constanta , ce inseamna ?! --- cititi atenti cand va inscrieti , RAAACINGGGG CLUBBBB !!! suntem un club de curse , intotdeauna am fost mai buni la asta decat la exterior desgin etc Am fost primul club din constanta , cei mai vechi , avem cea mai buna istorie , avem cele mai multe evenimente , daca am avut o pauza de un an jumate in organizare inseamna ca asta a fost situatia , cine nu vrea sa inteleaga , poate frumos sa anunte clubul si sa plece . Ne facem treaba asa cum stim , am avut si eu dubii recunosc , dar nu pot parasi clubul chiar asa , primul club ramane cel de suflet , ma gandisem si eu sa plec , dar nu vreau sa fiu vazut ca omul gen conducerea street vision sau membrii lor ( no offence Street Vision dar stiti la ce ma refer ) , mai bine independent decat sa parasesc clubul pt altul sau ca sa deschid o alta filiala sau etc. (parerea mea personala) * Prefer sa raman pentru ca stiu ca se mai pot face multe si intotdeauna X-Team racing club va avea un cuvant de spus in Constanta , si sunt sigur ca aceasta pauza si cu anumite probleme ca in toate cluburile o sa dispara , eu daca am avut probleme cu anumite chestii de organizare le rezolv sau le astept sa treaca sau altii la fel. Sa fie clar pt toti membrii si viitori membri , suntem un club de curse , ne ocupam de ce stim mai bine si pt ce sustine clubul nostru Vor fi surpize cat de curand!! numai bine , vom vedea ce oameni seriosi vom avea de acum. |
1 Attachment(s)
am sapca:D...cand urmeaza trioul , blugii ...de firma X-Team
|
io am si 2 bluze si 1 tricou .. sāc sāc :D
|
Quote:
|
pai .. eu mi`am facut hainele la bucuresti .. nu sunt facute prin Club
Urmeaza cred sa faca si X-team tricouri ceva .. nu sunt in masura sa spun asa ceva dar presupun deodata ce au inceput cu sepcile :) |
pierd toata actiunea verii...acuma aveam si eu masina cat de cat zik eu...pfff...dau comanda de un tricou de acuma ..marimea M :lol::lol::lol:
|
Care nu are ce face si se tot apuca sa stearga din posturi ? chiar ma deranjeaza !
|
S-a sters un post la cererea mea in care APV`u vorbea prostii legate de club , un anume post care nu isi are rostul aici si nu este bine venit , noi nu intram pe sectiunea lui sa spunem despre APV ce a facut rau si ce nu a facut si ce fel de om este , as aprecia si el sa nu mai faca chestii de genul asta de acum
|
Quote:
|
APV-ule se pare ca nu`ti mai pot lua apararea :)
|
am vazut .....emisiunea e reusita ...... nu ratati!
|
Rectific , emisiunea va fi la 13:00 nu la 12... scuze de gresala
|
Asociatia X-Team Racing Club
|
Re: PHOTO X-team
odihneasca'se in pace in raiul masinutelor x'team
|
Re: PHOTO X-team
A Fost Odata-n Cartiereee
|