![]() |
fain sticker... tre sa ne facem hsi noi cu CSR :D
|
Re:
Quote:
inca ceva recomandati-mi un magazin sau pe cineva care face stikere ... vreau si eu vreo 30 de bucati dar pentru situl meu ... si sincer vreau sa fie si plasticate si reflecorizante intr-un cuvant sa tina mult si sa fie calumea. un pretz si un magazin ceva ? |
a venit tricouulllll .. dar e inchis azi la posta tre sa astept pana luni :D ....
|
Re:
ZIP..mersi mult....super tricou.Si e faina si cartea de vizita... :wink: mersi inca o data.
|
np....cu cea mai mare placere....da de curiozitate cat atzi platit peste cei 300 000 ramburs
|
am tricouuuuuuuuuu .. vara asta il port non stop :D .. glumeam il mai spal .... :) glume ....
deci cool tricou coool cartea de vizita .. si mai zip .. dece nu ai lasat si un CPU acolo in cutia aia ... ca is fan INTEL :) deci am platit 300k ........... si doamnele d ela posta au fost dragutze ... m-au chelit d ebani .. dar nu conteste AM TRICOU ... si e SINGURUL DIN IASI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! deci ... cu prima ocazie va trimitem niste poze de la Iasi cu intalnirile noastre ! |
lolz....sa-tzi las tzie cp-ul...pai mah nene pt ala trebuia sa mai platesti cateva milione :wink: :P :P :P
deci sa intzeleg k va plac tricourile??? :?: :?: :?: :D |
Re:
Quote:
:) glumeam da imi plac .. ieri am iesit in orash cu el .. toti taximentristii se uitau dupa mine .... |
zip .... adumi si mie maine in H un tricoi si vreo 4 stickere plz.... da?!
sa fie L |
iatzi mey un XL sau XXL pe bune... e mic de tine... am eu L .. zici ca-i tricou mulat :P aproape
|
bine...
adu un L si un XL :) si probam si vedem h3h3h3 :D vreau sami iau mulat k mie imi place manelele de dragoste cari te ungi la sufliet.... :evil: |
As vrea si eu 2 stickere pentru masini, cum pot face sa le obtin?
|
:D :D :D
|
Re:
Quote:
P.S. cred k id-u shi nr meu de tel.....e pe tot forumu |
mai bene deschizi o taraba duminica in vitan...
ce zici zip?! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:55. |
- Copyright 2026 4Tuning