![]() |
Re: Daewoo Nubira I
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
ma bucur ca iti place masina ;) bafta P.S Apropo pe unde se fac aceste resoftari si pe la cat ma ajunge? |
Pisica era pe Motronic 2 (1.3) banuiesc, pe cand la daewoo e alt tip de calculaor alt soft , alte smekeri ... .
Decat engine swap mai bine face 2.0 asta turbo , eu stiu cateva turbo facute prin europa ... reteta era ceva de genu MS, turbo T3/T4, intercooler de 525d si era ceva de genu: 197CP, 274 NM, 0-100 7.4s. ;) ... si de aicea se poate creste in continuare. Deci sa fi ca restu cand poti mai special ? Si oricum it's more fun to driver a turbo car. |
frumoase jantele!!! de la mine le ai si ti le-am dat la un pretz de nu mai gasesti!!! imi place ca ai grija de ele...!!! bafta in continuare!
ps: frumos a iesit masina!!! |
Quote:
|
Ce ziceau baietii la Lukoil...:?:
Eu veneam de la Segarcea faceam stanga si i-am vazut si am aruncat repede centura, ce mandru statea gaboru' ala in mijlocu strazii..trebuia sa fac o gluma cu el:twisted: |
frumoasa rau culoarea de pe ea. am vazut de vreo cateva ori cand am venit pe acasa. sa o stapanesti sanatos
|
Quote:
Quote:
|
Colantari in TM stie cineva? Frumoasa masina!
|
Quote:
trebuie sa se ocupe cineva si prin timisoara de asa ceva ms |
2 Attachment(s)
New...
|
am uitat sa te intreb de cand ai facut masina:D...
Ai trecut in carte culoarea?...s-a putut chiar daca masina este din Cehia sau Polonia...nu mai tin minte:D |
Nu cred ca are ce sa treaca...vopseaua originala era albastra....acum nush ce are el in certificat...
|
Quote:
Quote:
|
Dacă ai fi colantat şi stālpii A, ai fi zis că are soft-top. :lol:
S-o stăpāneşti sănătos! ;) |
Quote:
ms oricum :P |
| All times are GMT +2. The time now is 15:16. |