![]() |
Re: Pentru fanii Ferrari
http://4cars4wheels.wordpress.com/2010/04/02/ferrari/ Un scurt istoric despre Ferrari.
|
Quote:
|
Quote:
La noi numai ce e nou "se poarta".... doar tiriac are dupa cum ai zis Ferrari clasice. Parca are un 308 GTB si un Testarossa (pe care l-am vazut si in trafic pe la aeroportul baneasa... arata mult prea tare). Le tine in Monaco mustaciosu... :-P |
salut! pt mine cel mai tare Ferrari proiectat vreodata este si va ramane Ferrari F40 :X,il iubesc pentru ca are acel aspect oldschool,badboy look si tot ce i trebuie unui supercar autentic,imi place pentru ca nu are toate acele accesorii moderne care sunt in acelasi timp si inutile,mi se pare de a dreptul stupid sa ti cumperi un Ferrari si sa te trezesti ca are si suport de pahar sau mai stiu eu ce accesoriu pe care l poti gasi intr un range rover de exemplu,Ferrari = performanta in ochii mei si gasesc absolut inutile capacele de la motor si toate plasticele care sunt puse in zilele astea pe masini
mai jos am pus motivul pentru care s a produs Ferrari F40 the ultimate car pt mine Built to celebrate the marque's 40th anniversary, the F40 was a development of the 288 GTO. Whereas the GTO's looks are understated, the F40's curvaceous body and huge rear wing just scream performance. Penned by Pininfarina, the F40 shares some design elements with the 288 GTO Evoluzione race car. si acum specificatiile Ferrari F40 Specifications Dimensions Length 173.2 in Width 77.6 in Height 44.3 in Wheelbase 96.5 in Front track 62.8 in Rear track 63.2 in Weight (Dry) 2976 lbs Front Brakes 13.1" Ventilated discs, four piston calipers Wheels front 8 x 17 Wheels rear 10 x 17 Tires front 245/40 ZR 17 or 235/45 ZR 17 Tires rear 335/35 ZR 17 Engine 90° alloy Twin Turbocharged V8 mounted longitudinally rear amidship Dual Overhead Camshafts, Four valves per cylinder Displacement 2936cc Bore & Stroke 81.9mm x 69.5mm Compression 7.7:1 Turbochargers IHI Intercoolers Behr Fuel Delivery EFI Fuel System Weber-Marelli Ignition Weber-Marelli Maximum Power 478bhp @ 7000 rpm Maximum Torque 424lb-ft @ 4500 rpm Specific Output 163 bhp / liter Performance 0-60mph 4.5 s. Top Speed 201 mph 1/4 mile 11.7s @ 127mph iar pentru final o poza ca sa va arat ce inseamna raiul pentru mine :D http://photos.webridestv.com/datasto...20071227_l.jpg |
1 Attachment(s)
|
Ultima mea galerie foto, pentru ferraristii din voi :lol:
|
Quote:
Si 458 si Enzo si F50,toate intr-o singura zi :rolleyes2 ! Frumoase poze,felicitari ! |
au vazut cei doi cai frumosi a lui Rat???:lol::lol:...un 458italia si un superb F430 cabrio:D:D....si nu duce lipsa de nimic:(...
|
2 Attachment(s)
Am pus o mica galerie pentru fanii ferrari, cu modele vechi care cred eu ca au facut ceva istorie.
Le am pus in format rar ca sa le uploadez mai repede |
este un testarosa rosu si in pitesti , numai ca nu arata prea bine .... ar merita o reconditionare
|
3 Attachment(s)
Modelele Ferrari sunt toate deosebite insa cel mai mult imi plac:
Ferrari 599 GTB Ferrari 599 GTO F 430 Scuderia |
9 Attachment(s)
Ferrari 458 Spider
si F50. Cele mai frumoase din pct. meu de vedere. ps. totusi ma intreb de ce 458-urile au ars intr-un nr. destul de mare iar F50 nu ? |
1 Attachment(s)
Unul vazut prin craiova ... mai este un F430 gri care nu am apucat sa il fotografiez inca
|
10 Attachment(s)
De 456 ce ziceti ? Stiti cumva cat a costat noua ? Cele de dupa 99-2000. Modelul din cate stiu este fabricat intre 1993 si 2004. Am vazut ca sunt de vanzare in strainatate cu preturi de la 30 de mii pana la 80 de mii. Or fi si mai scumpe dar asta e media la ele. Unul de dupa 98 ar fi perfect. Are interiorul mai frumos fata de cele vechi. Imi place ca e mai simplu si elegant in felul lui. Nu iese asa mult in evidenta. A urmat dupa el 612 Scaglietti iar acum succesorul lui este FF care mi se pare grotesc. Dupa 458 Italia si F50 pt. mine 456 este pe locul 3 ca frumusete din ce a produs Ferrari pana acum.
|
10 Attachment(s)
Si totusi Ferrari F355 Spider cred ca este cel mai echilibrat, frumos si reusit Ferrari produs pana acum. Ii sta foarte bine pe galben.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:43. |
- Copyright 2026 4Tuning