![]() |
Re: E30 - HTC
Salut Marius!
In primul rand felicitari ptr munca depusa ai facut ceva frumos. Ursu' arata de nota 10. Din vedere sigur ne cunoastem, eu iti vad masina aproape zilnic cand cobor din bloc. Stau vis-a-vis de tine, la blocul 30B. Din pacate nu te-am vazut niciodata la carol dar sper sa ne vedem acum cand vine caldura. Felicitari, sa ai grija de el cum ai avut si pana acum, multa bafta in continuare! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
da, foarte frumos, apropo ce ai facut cu fusta aia neagra, din fata? daca o mai ai nu o vinzi cumva?
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Ieri si azi am scos si eu masina la o plimbare ca se,suparase pe mine ca sta doar in parcare si nu mai are rabdare pana la Brasov.
Cateva poze cu ia curatica si anvelope noi pe spate care abia le-am gasit fiind o dimensiune greu de gasit 225/40/R16. |
felicitari pentru masina, e superba asa cum e ;)
|
bravo..e frumos foc.............
|
Multumesc baieti dar stiti cum e cu masinule nu sunt chiar,ca in poze si mie unu nu imi este rusine sa recunosc dar arata destul de bine.
|
Quote:
Mi-ai spus tu ca ai de lucrat una alta pe la el, la toti mai trebuie lucrat ca sa fie tzipla, dar per ansamblu este superb:-) |
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Azi am facut o proba cu mult ravnitele jante BBS si am fost cam dezamagit de rezultat si mai ales de marimea lor,nu erau si ele pe 16 dar macar miam facut damblaua.
Pun cateva poze pentru a va da si voi cu parerea. |
ai nevoie de niste anvelope mai nalte, o sa fie un fel de american stock, cu astfel de BBS_uri, parerea mea e ca va arata bine ;) ce faci cu jantele care le aveai pina acum?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:49. |
- Copyright 2026 4Tuning