![]() |
Re: Golf 3 - 1.9 TD
bun bun, era si pacat de portbagajul ala sa stea nefolosit :D
|
hopa.. :D ce-are omu' in portbagaj si nu zice
frumos tata frumos ! bravo, tot respectu! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
La nici o luna se pare ca gropile din Craiova "m-au invins" :) pozele spun totul
Mai este vreo speranta sa o refac, daca da, astept ideeile voastre. Ms |
deci pe bune nu inteleg cum puteti sa crapati bara aia fratilor ..pai eu am mers toata iarna cu ea ..am luat-o intre roti , pe sub roti si tot nu am rupt-o . la voi e facuta din fibra sau ce ?
|
eee la tine e rupta frumos,la mine sa rupt din colt in bucatele,am lipito cu super glue pt vreo 3 saptamani pana am luat alta bucata,bafta:-)
Quote:
cand esti nevoit sa sui masina pe toate bordurile sa no parchezi la 30 minute de mers de blocul tau se mai si creapa:D |
conteaza si materialul din care e facuta buza, daca e originala o spargi foarte greu pentru ca e flexibila, dar astea din comert sunt mai tari si de aia se sparg. eu am avut-o toata iarna si au fost momente in care luam zapada de pe strada mai ceva ca dezapezirea, si buza mea tot intacta e, unde mai pui ca nu exista zi in care sa nu trebuiasca sa o pun la loc pentru ca se agata in vreo bordura sau groapa.
|
Quote:
Quote:
|
era din aceea de la firma jom? ca si eu mi-am comandat una
|
pe interiorul ei prinde-o cumva incearca sa ii pui o tablita ceva sa o aproprii cat mai mult si apoi baga niste autocolant pe ea nea negru sa nu se vada chiar asa urat, dar sa fie mat ca daca e lucios arata ca naiba, bafta la lucru pune imaginatia la contributie,eu pe a mea am facuta cat d cat si era fai d mama ei dar in schimb e material bun nu a crapat doar s-a hrascaint d asfalt si sa modelat aiurea bafta la treaba
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
frumos golfu:)
|
dacat tiganii deastea cu tablite ,lipituri si autocolant te duci frumos la magazin si comanzi o prelungire bara fata golf3 gti te costa 100 de lei
bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 05:37. |
- Copyright 2026 4Tuning