![]() |
Re: Golf-urile Mk4 de pe 4Tuning intr-un clip video!
Ma gandesc ca ar trebui poze cu Golfurile fara numere de inmatriculare.:sad:
|
pe nmine nu ma deranjeaza daca apare nr...
|
Voi mai face si o varianta cu nr de inmatriculare ascunse daca asta vreti :-P
@Shpritz - Sorry, ti-am gresit numele in primul filmulet dar l-am modificat. Daca mai observati greseli, anuntati-ma! |
BAAAA:))) NU MI VINE SA CRED CA M-AI SCRIS "SHPRITZ" IN VIDEOCLIP :))))
|
Quote:
|
puteai si u sa pui nr de inmatriculare :))) ma vad colegii de la munca...tocilari d-aia de la banca...care si asa se crucesc in fiecare zi ca de ce am facut masina asa si umblu la costum si cravata in ea :))
|
Foarte frumos videoclipul
|
Acum sa raspund si eu la lume:) Imi pare rau nu am votat ca nu am mai avut timp. Jantele nu o sa le schimb pt ca imi plac super mult si dau foarte bine pe masina:). Stopurile o sa dispara si o sa apara unele tot de la hella dar black:) asa am luat masina cu ele:) Iar suspensia a venit deja masina va fi joasa mult mai joasa si sper ca in vara cand se va incalzi vor zbura si bandourile :)
|
am urmarit toate voturile dar nu am votat ca sa nu intru in polemici cu nimeni.cum am primit si eu note de 2 puteam sa dau si eu note chiar de zero(0) unor masini,dar mai bine ca m-am abtinut.parerea mea este ca sunt masini care nu au mai nimic modificat.nu multi stiu ce inseamna un set de praguri rieger """"rasucite""""(comparativ cu capace vw de la piata)o suspensie SUPERSPORT sau un set de jante corse speedline fara sa intram in mai multe detalii.
per total felicitari tuturor. |
Piratu BV nu o lua personal fiecare cu gusturile lui. Si eu daca as fi votat nu as da nota de 5 nici unei masini mai ales la a mea. Sincer inafara de 3 sau 4 masini care intradevar atrag atentia pe strada celelalte sunt comune
|
Jur, nu pot sa cred ca masina mea, Golf-ul variant a aparut intre atatea bijuterii. Multumesc din suflet KTA87 si sper ca nu am suparat pe nimeni. In legatura cu votul, nu cred ca eram in masura sa acord note tocmai eu unor asemenea masini pe chipul carora se vede truda, pasiune, bani si timp. Respect pt voi si atat mai pot spune:SUPERB!!!!:D
https://forum.4tuning.ro/album.php?albumid=850 |
doar o singura intrebare :
daca am expus 2 masini diferite de ce doar cate o poza din fiecare a intrat in acest album foto? asta e doar informativ?:) |
Quote:
@VL 77 SYD - Voturile au decis asta! ;) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
pt critici luati poze...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:53. |
- Copyright 2026 4Tuning