![]() |
Re: Bugatti Veyron Vincero by Mansory
Dar dar supercar-urile alea nu sunt de lux, nu sunt "user friendly" si nu iti creeaza senzatia de limuzina sportiva de super lux la interior. Toate acestea intr-un pachet cu un motor centrala nucleara inseamna maximum de sportivitate, senzatie si aspect la acest nivel de pret. Bugatti deja e istorie, o masina extrema si cand vine vb de lux si cand vine vb de sportivitate si performante
|
Quote:
S-o creda ei ( sau s-o spuna lu' "mutu" chestia cu 0-200 in 5s).Aprox 4.5s are o masina de top din F1 care e incomparabila la capitoluil performante cu orice Veyron.Cu acei 100cp in plus ( si ma rog...cei 200Nm ) sunt mult mult prea putin pentru a scoate 1.7s ( de la 6.7) la asemenea nivel de aceleratie. Dar multi cred si striga "wooow". |
Daca nu crezi oricum nu ne pasa atata timp cat adevarul e dincolo de tine, in plus de asta in toamna Bugatti lanseaza Veyron GT de 1350CP si 1380NM, de ala ce o sa mai zici?! Ca nu face 0-200 in sub 5sec sau pe acolo?! Termina cu prostiile ca Veyron este si va fi poezie in miscare, o masina de Guinnes Book, unde asa ceva niciodata nu se va mai construi, atat de rapida, atat de luxurianta si atat de frumoasa... Bine One-77 la frumusete zapaceste tot ce s-a creat vreodata in industrie dar tot nu ajunge la performantele Veyron-ului, cu toate ca Aston-ul e mai dezirabil si cred eu ca mai bun dpdv al unui sofer pasionat, dar la polul opus daca vrei performanta pura dar si stabilitate extrema exista doar o singura masina, Bugatti Veyron.
|
Tu chiar crezi ce scrie acolo, repet, strict comparand numai cu o Formula1 car?Compara raportul cp/kg la amandoua, cutie, aerodinamica, tot.Ce e aia "adevarul e dincolo de tine", doar e cumva la tine in curte?Si care "noua"?.Deci atata timp cat Renault F1 face 200 in 4.5s, Veyron nu va face nici cu 1800cp performanta asta, gandeste-te numai ca are aproape 2 tone si din nici un punct de vedere nu se poate apropia de bolizii de Formula 1, asta strict ca performanta.Ca e o masina super, ca e minune intre minuni, asta nu am negat.Mai sunt de acord cu ce bine spunea cineva, ca separat, pe capitole, vei gasi macar o masina deasupra lui Veyron, per ansamblu insa nici una.Asta e altceva, dar chestia cu acceleratia aia e simplu de vazut si de recunoscut ca e umflata comercial.
|
36 Attachment(s)
Bugatti Veyron Vincero by Mansory - Galerie Foto
|
in mintea mea vine intrebarea:acele noi jante sunt capabile sa tina pasul cu 407 km/h....body-kit-ul nu influenteaza cu nimic curgerea aerului?si ar mai fi cateva dar ma rezum la astea....
|
Quote:
|
nu cred ca body`kitul acela e pus la plesneala totusi ..nu? sunt puse si ele logic cu sens...oricum frumoasa masina !
|
Magnific de frumos!respect!;)
|
interesanta
|
Foarte reusit, e de admirat :)
|
e frumos dar mai interesant ar fi un cadillac sixteen...are 6 ani si totusi parca e de pe o alta planeta.pacat ca nu s-a fabricat
|
Imi place:)
|
Ai zis BUGATTI....ai zis STOP!!8)
|
mama..nu mai suport..am fantezii noaptea cu masina asta..mai ales cu poza aia cu spatele..de se reflecta in podea masina:oops::oops::oops::oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:49. |
- Copyright 2026 4Tuning