![]() |
Re: Golf 3 vs. ... ?
ok....io sunt aici...si cand e uscat... din punctu meu de vedere...daca iti cunosti masina 100% pleci si pe suprafata mai fara aderenta si pe uscat si pe slikuri la 40 grade...si vr6-le celalalt avea cuplu si rupea aderenta si a mea daca ii dadeam talpa ai vazut ca rupea aderenta...ma rog....o dam si pe uscat.
app distractie e pt mine oricum si pe uscat si pe suprafata putin umeda poze cei de la finish.... |
Quote:
Quote:
|
nu stiu ce am...dar am...sigur, am facut test...am pus o roata pe suprafata mai alunecoasa si alta pe asfalt uscat aman2 se invart la fel la fel si in curbe se invart la fel nu numai cea din interior asa cum mi se intampla la un Renault Megane simplu, de exemplu. nu stiu denumirile "visco sau in gen torsen,asa cum sunt cele de la quaife" pt ca masina am luat-o cu asa ceva, in talon scrie dar in germana ce modificari are masina.
-si legat de ce ai precizat ca raspuns la ce am zis io...intrebarea e... nu aman2 suntem in aceeasi situatie? aceeasi suprafata? aceeasi dificultate? de a pune masa in miscare? |
Quote:
|
mah pozele nu le am nici eu,k sunt naspa nu ai ce sa vezi,in fine nu te mai agita asa k aseara ne trebuiau patine acolo:)),si de ce crezi ca numai tu rupeai aderenta,o sa asteptam caldura si asfalt uscat si vedem cum stam exact,numai bine si stai chill ca imbatranesti,cum au zis si baietii ce a fost aseara nu o lua de buna,a fost doar de joaca,daca tu o iei de buna asta este,dar eu unu cred ca aia nu este o cursa,patinam a1a si a2a,imediat sare in limitare,si ce ai tu sub capota nu este un vr stok in veci,pacat ca nu vrei sa ne zici si noua ce modificari are masina,esti cam secretos,crezi ca ti-o fura cineva:)),hai k am lungit-o cam mult ne vedem knd o fi asfaltul uscat,bafta
|
Chiar si asa...ar trebui sa puneti rezultatele.....vad ca a fost multa lume.......am fost invitat si eu......daca stiam.....veneam macar ca spectator.
|
da a fost aseara super...
nu man nu e de serios ca io ma dau si pe uscat de distractie...pur si simplu adrenalina aia, nu pot trai fara ea...senzatiile sti si tu....chiar vreau sa vad vr-u pe uscat, cu tine aseara am fost...nesi m-am dat cu tot "high" cu vr-u m-am dat...."normal" app de secrete...nu vreau sa zic...pt ca nici tu nu spui, ala nu e un GTI stock clar nu...fiecare cu secretele lui cu motoru sau...abea astept uscat sa ma dau iar cu vr-u ala vreau mai mare diferenta... -da man o sa fac testu tau oricum si ce am facut io e relevant pt ca aman2 se invart la fel pe suprafete diferite dar fac si ce ai zis tu chiar in seara asta |
Quote:
|
Kiki sa nu uiti sa dai trusa de scule jos fratelo si daca e ceva la chemi sa iti dau startul :)
|
nu uit nu uit....e grea are cam 50-60 kile si trage greu cu ea :P
cand dai u startu am noroc:P o sa trimit invitatie mereu daca e:D cand ma dau:) te iau ca talisman:D |
mah eu ti-am zis si stie toata lumea,am decat serpi si reglaje din gaz,la injectie mecanica daca tot zici k stii tu unele secrete nu prea ii dai cai din nimik;),si eu asa cred ca este corect,ca il chemi pe unu sa se traga cu tine si ii zici k ai 174 cai stok si cand colo tu ai cu mult mai mult,logik ca omu nu are de unde sa stie cu ce s-a dat exact,stie doar ca era un vr6 care trage bn,oricum nu ma intereseaza in special pe mine ce ai tu,dar zic ca asa este frumos,daca te uiti atent si tu pe forumuri toata lumea zice ce are la masina si ce a modificat la ea;)
|
io iti fac o lista aici de cel putin...10 oameni care sustin ca sunt stok si nu sunt... atata timp cat nu am un supercharger, turbo sau NOS adica ceva serios nu cred ca trebuie neaparat sa zic ce am la motor...e un aspirat de 2.8 wtf.... tot aspirat e. daia am zis ca ma dau cu masini de pana in 230 cai...asta poate include ceva la motor...un hamster care invarte o rotita....:lol:
|
nu ma stresez prea tare,poti sa ai ce vrei tu,ne vedem pe asfalt uscat;)
|
orice cursa castigata, pe uscat, umed ,zapada ,macadam etc e castigata!
k nu avenit nimeni acolo sa se dea asa airea sa schimbe la 3000rpm e bine sa sti sa castigi si sa pierzi! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:52. |
- Copyright 2026 4Tuning