![]() |
Re: Noul Mercedes E Class - Primele fotografii oficiale
exteriorul este destul de neinteresant.
interuiorul pare foarte atent lucrat. totusi acele butoane false pe centru sunt de tot rasul. |
foarte patratzoasa... spatele mi se pare cam nesigur, aproape ca se va desprinde, fatza o combinatie nefericita intre SL si vechiul model... per total... arata jalnic (fata de cum ar fi trebuit sa arate un Mercedes).
|
M-am mai uitat de cateva ori la noul Clasa E si tot nu-mi place. Acum asteptam viitorul seria 5 si noul A6 care sa speram nu vor arata asa de drastic cum este noul E.
|
Frumos Interiorul , Spatele Seamana Cu Cel De la Saab Un Pic .. Se Putea mult mai bine
|
o schimbare...cam drastica....se vrea a intra in linii de audi...pe undeva pe acolo bate...
|
adica voi chiar ati alege modelul mai vechi daca ati avea ocazia? nu cred, la o masina nu e vorba doar de design desi cred ca in realitate e mortala
|
dupa parerea mea.... mai bine nu se putea...imi place la nebunie cum a iesit , nu ma asteptam la un design interior , exterior asa reusit....doamne e de vis masina asta.
|
imi comvine ca o aparut un E class mai nou, e plin de reduceri la modelu anterior :D
|
reusit,dar aduce a lexus
|
spatele e cam simplu parca e luat de la o masina de sub 10000 euro .parerea mea
|
Quote:
|
Quote:
|
Masina mi se pare frumoasa, haideti fratilor ca doar e Mercedes!
|
Interiorul este grozav ! mai ales cel pe beige deschis . Clar - Mercedes . Spatele e acceptabil ... Fata in schimb e din alta ...plansa! per ansamblu face parte din masinile urate nemtesti de zi ( a se vedea bmw seria 5 - ne-am obisnuit cu ea !!! sau audi a6 - nu vad prea mare diferenta intre ea si audi 100...) Cred ca o sa ne obisnuim si cu asta ...Ca doar e Mercedes...pt bastani !
|
47 Attachment(s)
Mercedes E Class - Galerie Foto
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:16. |
- Copyright 2026 4Tuning