![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
tipa aia se reflecta prea mult pe sosea
aq sa revenim la masina: selectii zimtate; capota aiurea; + ca masina nu sta normal in background |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Asa in mare?
Stiu ca sunt anumite greseli dar,...fie.. |
Reflexiile sunt eye killers ! Īn rest... :shock:
|
2 Attachment(s)
sa mai zica cineva ca mai seamana a BMW...mai de graba a LADA...
in fine...am vrut sa o pastrez cat mai clasica si cat mai reala...nu brush...reflexii...spoilere...prostii...;) |
@seby - Eu zic sa pui narile la loc.. fara nari.. parca nu e BMW.. :D + ca narile se reflecta pe bara.. :)
|
Quote:
|
Quote:
mie sincer nu-mi place dar nu o lua ca ceva de rau asta e , e vb d gust aici |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
da` se poate modifica... copiaza cauciucul in spate si il pui langa roata pe interior.. exact cum ai facut si in fatza.
|
Dar nu e mai subtire, o parte nu se vede din cauza la forma pneului, daca si donorul (realitate) e gresit..atunci e grav :lol:
Dupa cum vezi pneul pe lateral e ca jumate de colac, routnjit si e absolut normal sa nu vezi cealalta latura ... Sper ca intelegi unde vreau sa bat |
1 Attachment(s)
Prima masina modificata dupa tutoriale de pe forum!
|
Dă-i vinylu' jos şi scoate reflexia că... totuşi, e pămānt.
Şi hai să-ţi spun şi unde greşeşti. Te arunci să faci o grămadă de lucruri, cānd nu stăpāneşti tuningu' īn sine. Partea din spate a spoilerului spate unde e ? Grila īţi place cum arată ? Spoileru' faţă e descentrat, da' nu foarte rău. Prin jante se vede fundalu' vechi, al maşinii pe care au fost, iar dacă īn spate s-ar putea vedea pămāntu', datorită, lipsei umbrei, īn faţă īn nici un caz nu ar fi vizibil. HUDu' ar trebui să fie mai transparent şi īn nici un caz vitezometru' de pe el n-ar trebui să fie īn blană, din moment ce maşina stă pe loc. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning