![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Sarbatori fericite 4tuning!
Eu de Paste mananc gogosi =]]]]]]asta ca sa-si taie r.equinox venele:pp |
3 Attachment(s)
Hristos A Inviat! @Dary762-Stai linistit ca nu imi tai nimic..Sa dea Domu sa faci alergie de la gogosi=))=)) :dance::dance: |
3 Attachment(s)
r.equinox - fortza rau nissanu nu il urci si tu cand ai timp ?
vin si eo cu o taraba de golf 2 cu fata de jetta paste fericit tuturor de pe acest thred cine are sa imi dea si mie bmw m3 e 92 ca peste tot il caut si nu il gasesc pentru mwm |
7 Attachment(s)
audi rs 4
|
3 Attachment(s)
audi a6 c5.
|
2 Attachment(s)
@quick_silver2-Arata foarte bine!
BMW 530d Touring F11 |
4 Attachment(s)
C10 :oops:
|
8 Attachment(s)
motanu meu cabrio care stie sa faca de toate
r.eouinox - bmb rau de tot 5 ul ala de unde l-ai luat ?? ca il vreau si eo si mai vreu si un e 92 ca ala de pe gom nu merge decat 2.3.0 |
paste fericit 4tuning:>:> si hristos a inviat... si poate ma prinde si pe mine saptamana aceasta postand pe forum... ca nea nu am mai postat si eu o masina pe aici de zile bune... Ce pot sa zic masini peste masini frumoase numai am cuvinte de loganu lui radu mult succes in continuare la el..
|
in primul rand: Hristos a inviat!
in al doilea rand: ma bucur foarte tare sa vad ca va place loganul meu (promit ca maine voi face barele cu bandou si full plastic) in al treilea rand: radu A.K.A nu ai mierlit-o ma?=)) imi place ce ai facut din carcaletele ala;) equinox- nissanul e belea bobi- ce este mai important ar fi ca dupa atata timp nu evoluezi aproape in nimic. Nici macar nu ai inteles ca nu se face dublu post. Macar grafica daca o aranjai dar hai sa zicem ca poate nu ai placa calumea dar stilul trebuia sa il mai slefuiesti. Hai sa luam de ex pisica aia: deci e cabrio, asa ca ce cauta un gard in ea? motorul nu prea se potriveste, jantele nici atat si nici aliniamentul rotilor, ce sa mai vorbim de acel portabaj sau de bara din fata de care spui ca cineva ar fi aruncat cu rah*t pe ea si nici intreaga culoare nu o prinde. Daca faceai niste poze mai ok atunci mai salvai putin pt ca cu niste poze bune poti face o prostie de masina sa arate bine. Acum nu lua in nume de rau ce am zis, ci ca pe niste sfaturi;) dms- nu te mai lauda si aratane ce sti:D |
5 Attachment(s)
Si de la mine un E36 Cabrio :D :D :D O papusica :oops::oops::D:D:D;)
|
Quote:
|
Quote:
Apropo , Adevarat A Inviat ! |
7 Attachment(s)
R.Equinox frumos si 370z si bmw :>
quick_silver2 dragut. :D Radu A.K.A. G.R.M. nervos rau c10`u :)))) Nissan GTR |
3 Attachment(s)
Radu A.K.A. G.R.M.-Masina asta e in calduri..Ridica curu:))>..neaparat...Dary..Dute ma la ea putin:))...Bravo Radu..A iesit super
@razvan17r-Mie imi place..Arata binisor @ebone-Tavaaaaa(vorba lui CrazyK1d)..Masina arata super..imi plac mult cadrele :oops::oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 04:01. |
|
- Copyright 2026 4Tuning