![]() |
Re: Ce masina credetzi ca este?
mama frate u esti opsedat cu fieru...................ai mai zis si prin alta parte baga firu..........https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=2314
Dar dc nu bagi u rabla??? |
Are dreptare dogu..............cam tot postezi aiurea........... sau in partea cealalta ziceai baga fieru cand masina nu era ghicita;)
|
lasati omu :oops:..... si bagati junk-yard DOGu':D:D
|
ok,sry........
|
1 Attachment(s)
sper k nu v-am deranjat asa rau :(
|
cadilac???
|
Eldorado?????
|
dodge 1960
|
1960 Dodge Phoenix Sedan
Edit: nah..k am ghicit-o togheter baga poza panaitescule:D |
Sprite....bei un sprit Panaitescule? :)))))))))))))))))))
|
eu cu Sprite..se stie..nu altii :oops: :lol:
|
2 Attachment(s)
cam tarziu pt un spritz!!!
uite uratenia ...si din interior..;)GHICI :!: |
Ahhhhhhhhhhhh ce bine k ne-am regasit..:twisted: (eu si masina)
o stiu de peste 10 ani....si istoria e frumoasa..la fel k masina..8) 8) dk dai Sprite...promit sa spun numele, dk nu..las sa-si bata altii capul :oops: k la cat e de rara marca..si de putin cunoscuta..m-ash mira sa ghiceasca careva..care nu-i pasionat :lol: :lol: |
si cine altu putea sa o ghiceask decat Florin Cars..........crek si aia de au fabricat-o i-au uitat numele!!! da Folrin stie ;)
|
akum ma documentam despre istoria acestei masini....interesant ...aur 24k:lol:se poate spune ca este masina REGE !!!este o masina de super lux..
|
Stutz Blackhawk fabricat intre '70 si '74 k o incercare de a renaste marca de 2 decenii jumate apusa.
construit pe un sasiu de Pontiac Grand Prix..a devenit un model foarte scump 22.500$/bucata sau la oferta cika 5 bucati la 75.000$ :-P... knd am aflat eu de Stutz....inainte de a avea 15 ani...se zicea k, costa 1milion de $$..si mi-a ramas intiparita in minte suma aceasta...cui nu i-ar fi ramas :oops: Cred k era unul "dotat" cu aur..k altfel nu se explica...sau..cine stie.. S-au consturit exclusiv manual..la o fabrica din Torino intr-o cadenta de 10 pana la 70 de masini/an, cadrane la ceasuri aurite, butoane aurite de 24K si totul cu bun gust :D:D Mot V8 Big Block de 7.5L :twisted: PUNETI LOLOZAURUL :lol: |
nu tre uitat ca a fost una din masinile preferate a lui ELVIS..
http://www.madle.org/ejimtrip.htm http://www.californiaclassix.com/arc...tutz_c140.html ok.bagati fiara ;) ;) |
Power steering
Tilt wheel Power brakes, discs in front TH 400 automatic transmission Power windows Power door locks Full instrumentation (six gauges) Dual mirrors, left side remote-controlled Air conditioning Cruise control Leather-covered dash and door panels Licquor cabinets to the rear compartment Heated rear window Dual air horns (town & country) Dual chromed Duesy-style lakes pipes Hidden windshield wipers 8-way power seat Digital clock (Yes, it still works!) Custom SONY x-pod CD/Stereo system with multiple speakers Remote trunk release buey esti nebun? in '70?? frate..chiar ca asta tre sa ramana in memorie.... sunt curios ce faceau ai nostrii prin '70 :))) |
eu cred k masina a avut parte de o restaorare si nu cred k avea ea in 70 cd player ;)
|
cd player nu,....dar restul da
|
restu' e ORGINAL, eh..noi......noi prin '70 faceam "broaste" cu motoare in spate si 4 discuri de frana :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
un sasiu de la o masina foarte cunoscuta .ghici RCHETA :!::!:
|
Mertanu ala de curse prin anii '30?
|
nu este ;);)
|
yo ma gandeam la SAGEATA ARGINTIE....ce frumoasa e istoria la masina asta ;) ...da e ceva cu motor pe spate....si mertzanurile aveau pe fata ....hmm....maserati?
|
SI ce istorie are masina asta :!: nu e maserati.;)
|
as bea un spritz acuma :))))))))))
|
Quote:
|
apropo de "silver wing" ....se numeste asa...ptr ca era mai grea decat era limita ptr cursa...si a trebuit sa se fara modificari ca sa o aduca la greutatea max admisa....si s-au gaurit multe piese..chiar si volanu are gauri multe in el...i s-a ras vopseaua...si a ramas culoare ala de tabla..gri asa....de acolo vine sageata argintie....cu toate ca avea tamburi fata spate...avea performante uimitoare....pana a venit jaguarul..care a fost prima masina care a adaptat discurile...si frana mai puternic...in fine era mai buna...m-am apucat sa spun istoria...:D hai ca ma opresc aici..ca as avea de povestit ore intregi...:D ...
|
brandoza?...ce dreaq e aia man?
|
Quote:
|
breee lumee...cum PLM e asa greu??
vreau dublui sprite la 2.5L..s avezi cum vin special la Ploiesti pt ele.. :lol: :oops: e sasiu de VW Kafer/bug/broscuta/cocinelle :oops: :twisted: :twisted: :twisted: |
Quote:
bagati zepelinuL 8)8) |
|
its mine...
vw 1600 variant |
Quote:
Quote:
e vorba de motorizare :-P de fapt e VW Type 3, model 1500/1600 Variant "Squareback" fabricate intre '62 si '73, dar cea din poza e din ultima serie..mai urata cu stopuri si semnale fata mari si urate :???: motor pancake(placinta, mai lat decat lung) cu unu sau doua carburi, racire aer...si 2 portbagaje(fata/spate) :oops: :oops: motorul e sub portbagajul spate :twisted: am pierdut 2 bucati pt k no money pe mine :( |
da..ok. ideea e ca am stiut... :-P macar la astea...
hai baga cineva metalul greu? |
1 Attachment(s)
ete si metalu ;)
|
I give up..... e vreun Ford sau vreo masina britanica mai veche?....
|
hahahahahha...
voi puneti special masini care le-am vazut eu sau care am vrut s ale cumpar la un moment dat? :oops: Fiat 2300S Coupe Ghia motor 6IL 2 carburi Weber duble, chiulasa Al, 150Cp, 4 discuri frana. Am vrut sa cumpar una din centrul tarii...a disparut f rpd..si a ajuns la cineva din bucale care are 3 bucati acum, si le vinde cu 3.000Euro la pachet. bagati Iron MAIDEN-ul :lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 20:03. |
- Copyright 2026 4Tuning