![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
Fostul Del Sol al lui dunga :lol: : https://forum.4tuning.ro/127-masina-m...onversion.html
|
oooooooooooooo foarte tare....forta robynet!!!!!!!!
|
Pentru Horia : https://forum.4tuning.ro/468-tuning-e...-1-3-mjet.html
|
Mersi Robynet, dar e costa cam mult... sa vad ce si cum...
|
No problem :lol:
|
Pai si casco ce zice? :twisted::twisted: :rolleyes2
|
Pai a zis azi casco ceva :) Acum sa vad cum e mai bine :) ma tenta sa pun aripi normale ca sa merg mai mult spre clean look, pentru ca bara fata oricum va trebui refacuta.
|
Ai putea alege aripile stock de la ei, si sa vb sa ti le dea si pe cele vechi(aripi cat si bara) pe care sa le indrepti si modifici din nou si sa ai si unele stock, noi, de rezerva... eu asa as face :)
|
bai baietzi....am si io o intrebare....pozele cand pot sa le iau si io si de la cine???? ma refer la cele facute vineri.....
|
dungaaaaaaaaaa :X:X o sa le puna lucian pe site ... sau vedeti voi ;)
|
ms domnul robinet...;)
|
dunga, pozele cu tine, nu au ajuns inca la mine, vorbeste cu MTX, el se ocupa de proiect si el te poate informa despre treaba asta cel mai bine
|
s-au trimis mailurile despre ce vorbisem vineri seara?la mine cel putin nu a ajuns nimic :(
|
@babone - emailurile nu au inceput sa se trimita.
@dunga - pozele au ajuns la mine si ti le voi trimite diseara |
lucica am inteles ca ai vb cu roby de tricou.el a zis ca xl e bun...daca sti cum arata un xl si e mic pt mn sa i zici lu ala sa faca xxl.
sa arate frumos tricourile,ca sa fim si noi prezentabili acolo...si sa ne zici un pret ca sa i pregatim pt maine.:) |
nu stiu cum arata, va fi o surpiza :) - maine vedem cat de bine a respectat specificatiile mele...:rolleyes2
|
Quote:
ms mult |
i ai explicat de 3 ori sa nu faca contur rosu si sa scrie peste inferno?:)))
|
Domnilor,
Zilele trecute am fost anuntat de catre fostul meu antrenor de Karting ca in jurul date de 1 Iunie organizeaza un concurs pentru piticoti si intentia mea era sa sponsorizam acest eveniment, insa din pacate din cauza lipsei de fonduri cursa a fost anulata. Am discutat cu Lucian, ba chiar mai mult, impreuna cu Sorin alias Tataie am fost si am vizionat noua pista, am ales un loc unde putem expune si masinile noastre... etc. Mie personal mi se pare o idee extraordinara sa sprijinim acesti copii, nu a fost sa fie, dar speram pe viitor sa facem o afiliere cu clubul respectiv si sa-i ajutam sa-si indeplineasca idealurile. PS: astept propuneri din partea voastra legate de subiect! |
foarte tare...eu sun pro....o mica idee, eventual marius si tataie + inca 2-3 membrii mai `vitezomani` sa faca cateva ture demo sau o chestie de genu' ....
pro si pentru expo!!!!!!!!!!1 question! pe unde este situata noua pista??? |
lucian, ia uitate aici...poate are omu ce ai tu nevoie
http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...0-9399149.html |
husele de scaune trebuie luate neaparat .. it's a can't miss !
|
Quote:
|
s-a dat :) si ghici cine l-a luat...
|
who who ? :lol::lol::lol: soric ?
|
.... pai cine altcineva :)) :lol::lol::rolleyes2:rolleyes2:evil:
|
luci cand ai tmp da-mi si mie pozele alea te rog......dar nu seara k nu-s acasa decat pana in ora 8.....
|
pe email te-ai uitat? :twisted:
|
sarumana.....si o sa am grija la ce mi-ai spus....ms mult
;) |
Click la semnatura pe "Blog" si comentati va rog!!!!
o zi buna! |
baiii, mi-ai furat statusul =)))
|
Eu stiam ca sunt pozele lu Toader. Nu inteleg d c ti`ai pus tu semnatura pe ele. Oricum foarte misto.
|
deci va plangeati voi la omv nu e nimic .. stati sa va zic ce era pe drum spre casa .. thank god ca n-am suspensie sport, am luat-o pe la victoriei, am iesit la 1 mai si de acolo pe linia lu 41, pana aici totul ok desi era sa intre in mine unu cu un cielo care avea cedeaza ca nu mergeau semafoarele .. revenind la subiect, inainte si dupa podul grant, MARE INUNDATIE, apa de 20cm+ cred, mers cu 5 kmh aproape lipit de bordura cu gardu de la 41 ca era "high ground" si s-a spalat masina calumea pe dedesubt .. daca aveam suspensie sport repetam intamplarea cu apa la motor care m-a costat 15 mil, once again long live stock suspension in aceste vremuri grele !
p.s. daffy te-am salvat de la innec ! :lol: |
Quote:
|
Bafta la Cluj! (Celor care merg)
Imi pare rau ca nu am putut sa fiu si eu acolo :( Sa faceti multe poze! |
Asa este! Bafta la Cluj pentru colegii nostrii participanti! Sa aduceti acasa multe cupe! (si faceti poze sa ne bucuram si noi de excursie!)
|
apropo de ce a fost aseara eu era sa imi decapotez masina in drum spre casa!era un pom cazut pe firele de curent si l-am vazut in ultimul moment! bafta celor care merg la cluj si la cat mai multe cupe!
|
Quote:
Quote:
eu in locul lor, stiind masinile participante din partea noastra imi setam ca scop un minim de 4 cupe!!!!!!!!!!!! bafta baieti!!!!! Quote:
|
atentie! nu am zis neaparat sa le castige! le pot cumapra/fura.. etc... :))
|
intradevar...si asta e o varianta :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning