![]() |
Re: Diverse discutii
bogdane...yo zic sa nu mai tocim tastatura degeaba ...parerea mea...mai deranjam si moderatorii k facem off`topic:))
|
astea sunt diverse discutii , cum dreaqu sa faci off-topic aici ? :lol:
|
ma skuzi shantzule...am uitat sa mentionez unde se facea off`topicu`
ma refeream la kitchuri...:)) |
kraven , ai avzut acolo ca are 2 provocari, de la mine si de la prietenul ala al meu..stii tu.
|
nush dc tind sa cred ca gogu e un fel de aml :rolleyes2 :
|
nu am mai intrat de mult....scuze ..la toti nebunii...mi se pare mie sau si acum se face panarama de AML cu clubul lui de "femei".....
|
Quote:
|
Quote:
n-ai mai venit pe la intalniri nimic uite id-u meu d mess:Platon911_DTI |
Aseara a fost Drifting Night la sala si chiar si pe cateva strazi.
Asfaltul era destul de alunecos si ne-am distrat nitel. La sala mai era si un baietzas cu un Oltcit care a chinuit aspiratorul intr-o bordura ca sa faca burnout :lol: A scos destul de mult fum... din ambreiaj :lol: Mai tarziu a plecat si la doua strazi distanta era tras pe dreapta si se uita la "masina"... ca de mers cu ea nu se mai putea :lol: Asta seara poate mai facem o escapada... desi eu as fi de acord sa dam o tura prin Campina ca n-am mai fost de mult pe la prietenii nostri de-acolo... |
daca te duci la Campina..let me know. stii ca am si eu o veche curiozitate.... ;) te sun diseara !!!
|
Daca e ceva DON dai un buzz!;)
|
Cine mai merge la Campina?
Poate facem ceva frumos acolo ;) Haideti! Cine e de acord? Facem o coloana frumoasa si mergem in vizita? Daca nu facem nimic, macar ca ne plimbam, poate mergem si la Paltinu. Haideti ma, ca doar e sfarsit de saptamana. Trebuie sa facem ceva..., nu? |
E vineri seara, orice se poate-ntampla, iesim catziva tovarasi sa ne invartim cumva ;)
|
Quote:
puteti sa contati pe unu in plus la benzina :P |
campina it is:))...maybe:))...vedem diseara:)...bogdane..dak e ceva...te anuntzam:)
|
platon 911, yo nu tin minte sa te cunosc...dar dak asha zici u ...asha o fi...nu zic nu`:)
|
Quote:
|
auzi mha de cand esti membru drink team coltz ? :mrgreen:
daca plecati ma anunta-ti si pe mine , sau veniti pe colt ca o sa fiu pe acolo ... |
Nu sunt membru bai asta, sunt manager.
Nu de alta, dar am dat de cele mai multe ori de baut... |
prea tare D`nu Manager:))...read prv..si dak e vb diseara ..
shantzule...no offence pt. nimeni din Drink Team...dar km asha e...k a dat manageru` de baut de multe ori... |
Quote:
|
Am vorbit cu Mihai de la Campina si el e la Bucuresti si vine si el diseara.
Oricum o sa ne intalnim si cu ceilalti p-acolo, mai stam de vorba, bem un suc, vedem ce-om face... ca in Ploiesti e pustiu. Fara poezie viata e pustiu... vorba prietenului nostru ;) |
deci diseara se pleaca la campina :mrgreen:
|
mdea ... eu acum am vazut
cred ca sunteti plecati deja |
Quote:
|
A fost misto la Campina.
Pacat ca am stat putin Ne-au dus baietii intr-un loc sa facem cerculete si sa ne intoarcem cu frana de mana, ne-am dat de la Petrom in jos inspre DN, toata lumea a inebunit cu okii la masina lui T@Z, ne-am intors acasa si am mers pe DN ca turbatii, la fel ca si aseara cand am plecat la treaba noastra ;), apoi la Sinaia, Mihai cu VR6-le a pierdut controlul pe Posada si a bulit masca pe fatza la bolid intr-un zid(noroc ca nu s-a intamplat mai rau), am zis ca mancam o friptura si bem un suc, dar l-a lasat ambreiajul pe Shpaga si ne-am intors acasa unde din nou i-am dat ca berleuzii, seara incheindu-se la locul nostru de dezbateri caruia nu-i dau numele... |
si am impacheteta masina lu` Svasiloiu` in ziare..!
|
lol diesel powa !:lol:
|
pacat ca nu am putut veni..dr deah..am avut inviatatie mai rapida in Buc la nistea mici... next time, count me in!
merci de telef... dar tot nu am inteles, beep, sun--> ocupat, beep :))) |
Quote:
Mai bine nu ziceai... |
VR6`le lui B|shop e la noi in ploiesti ? ca l-am vaz/auzit :D si eu odata dar nu mi-am dat seama daca e unu si acelasi
|
Al meu e... defapt.. era... :(
|
da , bishop l-a vandut la cineva din gasca (daca pot zice asa), e in Ploiesti ;)
|
e bine inca ceva frumos pe la noi :D
|
sa speram ca va tine ...
B|shop, lasa man, ca totul va fi bine... :d ti-am mai zis eu... |
Ce sa tina frate, ca l-a luat un tovaras bun de-al meu.
Deja l-a scapat din mana si sambata noapte pe Posada l-a sters nitel cu botu' de un zid intr-o curba. Cica a sarit un hop, si cum arcurile sunt sport si masina tzopaie, cand a luat virajul (viteza in jur de 60-70 km/h), s-a sucit masina spre stanga si s-a lipit de zid. Noroc ca n-a plesnit decat masca. Farurile au ramas intacte. De altfel nimeni n-a patit nimic. |
Eram cu toata gashca pe drum si ne-am oprit toti sa vedem ce s-a intamplat. Ne-a cam dat emotii prichindelu'...
|
Lume lume ! Super-marfa !
Scrieti pe www.yahoo.com la cautare de imagini "tng" si o sa va placa !:-) :twisted: :lol: |
Quote:
|
ce urat e in pozele alea :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:37. |
- Copyright 2026 4Tuning