![]() |
Re: Kitch Tuning .... part 2
el a pus copy/paste la postul lui de pe photo of the day, cu tot cu editul lui skillz, ca sa ne ceara parerea referitor la stergerea postului si la masina aferenta...
|
http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...10-110715.html doamne ce oameni no comment:lol:
|
din cate observ .. prima data le-a pus invers
|
1 Attachment(s)
De asta ce ziceti???TUNING INTERIOR.....:lalala::lalala::lalala::lalala::lala la:
|
Quote:
|
Quote:
De difuzoarele ovale din usi nu zic nimic, ca si eu am avut de 8 inci pe Dacie :oops: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
imi pare rau dar n-am putut sa rezist sa nu o pun pe asta din nou.....=))
|
|
nah.... asta cu usile nu-i problema...
oricand poti sa ti-o iei de la vre-un camion ceva, sau sa intri tu in vreo manevra si sa-l pocnesti pe vreunul, si poate n-are omul bani s-o repare... in rest, evacuarea e rapitoare, eleronul tot asa... |
Asa e bani sunt de vina presupun ca si stalpul ia fost atins poate chiar serios si asta o sal chinuie unpic de bani . Se mai inampla
|
Eleronul ala e cam naspa...dar care este kitchul ?
|
Kitch unicat :lol: https://forum.4tuning.ro/showpost.php...1&postcount=26
|
Quote:
PS: ma refer la Dacia din link, pentru ca aia cu priza pe capota...e cam sub semnul indoielii, datorita grilelor de pe capota... |
Quote:
oricum... totul e relativ pe lumea asta |
1 Attachment(s)
Kitch ? :D
|
doamne ce om ala tre spanzurat in piata revolutiei frate:lol: cum sa faci asa ceva?:lol:
|
ce tampit ar face asa ceva ? :-s
|
Asta da kitsch....la nivel inalt :lol: sau poate omu' e precaut :lol:
Off-topic: da-o dracu' de treaba, chiar nu-si permitea si el jante mai scumpe decant Dezent F? :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
No....uite aici kitchuri...numai stau sa pun poze ca sunt cateva mii si umplu serverele :)
|
1 Attachment(s)
De "admirat" dubla evacuare sport ce ajuta sa respire multitudinea de motorizari cu care este dotata masina + ceia ce se vede dintr-un vestit semn NIKE :lol: :lol: :lol:
|
3 Attachment(s)
Masina mea cand am luat-o...ce l-as strange de gat pe ala care a maltratat-o in halul asta :evil: avea si priza de aer vitan, tot felu de chinezarii, dar au disparut asa repede ca nici n-am avut timp sa le fac poze.
|
decat sa fii dat banii pe toate ***urile alea...mai bine cumpara niste gume mai calumea...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Pun si eu niste masini kitchioase de la Baia Mare...
P.S. toate sunt din BM... |
Nu poti sa bagi BMW-ul ala visiniu in aceeasi oala cu rahatul ala de Oltcit sau cu SuperLogan-ul ala...
Bodykit-ul de pe BMW nu e chiar cea mai fericita alegere pentru asa masina, insa nici kitsch nu e :rolleyes2 Pentru celelalte masini, spune-le proprietarilor sa treaca pe la garajul ProStreet (tot Baia Mare), poate le mai vine mintea la cap :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
urat loganul si oltcitul
vorba lui quick_5ifter...bmw nu se compara cu ele si nu trage spre kitsch |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Vreau niste pareri frumoase despre asta :)))))
|
:))))))))))))))))))))))))))))))
MARFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA E tare rau |
Un nou exemplu ca romanul debordeaza de prostie. Chiar si posesorul masinii recunoaste.
|
|
greu de zis daca e kitch....stopurile de bmw dau bine, farurile la fel, spoilerul fata si spate sunt superbe dar pragurile care se extind si pe usa din spate...eu acolo zic ca a dat-o in bara, si parca si aripile spate nu sunt reusite, oricum mie nu mi se pare kitch
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:38. |
- Copyright 2026 4Tuning