Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Discutii despre orice! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/55899-discutii.html)

ballack 26-01-10 18:52

Re: Discutii despre orice!

Quote:

Originally Posted by teen.ager (Post 3018025)
Ballack, tu depasesti pe linie dubla continua?...Hai ca oricum esti un baiat...painea lui Dumnezeu!...Ca tine 1 la 10.000...

de unde stii cum depasesc eu? :lol::lol::lol::lol::lol:

cristiano304 26-01-10 18:54

Quote:

Originally Posted by ballack (Post 3018035)
de unde stii cum depasesc eu? :lol::lol::lol::lol::lol:

stie ma baiatu asta spioneaza pe toata lumea in oras :lol::lol::lol: u cu linia dubla zice ca botdrive calca peste ei lol:

ps:apropo de depasire depasesti mai ales daca ai vreu adormit in fata ta:lol:

teen.ager 26-01-10 18:54

Cand ne-ai dus la Billa, ai depasit pe linie dubla continua pe Hortensiei!

ballack 26-01-10 19:07

Quote:

Originally Posted by cristiano304 (Post 3018043)
stie ma baiatu asta spioneaza pe toata lumea in oras :lol::lol::lol: u cu linia dubla zice ca botdrive calca peste ei lol:

ps:apropo de depasire depasesti mai ales daca ai vreu adormit in fata ta:lol:

Cristiano304 : corect, cand doarme unul, trec pe langa, nu merg sa-l trezesc :!:

Quote:

Originally Posted by teen.ager (Post 3018047)
Cand ne-ai dus la Billa, ai depasit pe linie dubla continua pe Hortensiei!

teen.ager : ahhh, da, imi amintesc, dar cand am venit pe republicii am depasit din nou pe linie dubla continua, ca nu mai ieseam altfel de pe tepes ...

IndyGG 26-01-10 19:16

nu cred ca are ceva daca depasesti peste linie continua mai ales daca esti atent...ii o tampenie lucru asta...si asa eu nu prea respect reguliile de circulatie :) deci...bravo in loc sa zic ca nu ai facut bine...Diesel Power :P

cristiano304 26-01-10 19:41

poi nare nimic daca depasesti numa sa nu vada baetii cu cascheta:lol:
care circula nu exista zi sa nu incalce regulile de circulatie:lol::twisted:

bujuKYL 26-01-10 20:33

un anunt pentru donare!!! am 2 semnalizari de dreapta si stanga de culoare galbena pentru vw golf III...le dau gratis la cine ii le trebuie i le dau cu ceea mai mare placere!

Claudell 26-01-10 20:45

Wow...ce tari ati fost voi doi.As vrea sa fiu ca voi ;)

IndyGG 26-01-10 20:59

dupa ce o sa ai peste 2-3 ani de permis :)) o sa fi (joking)

ballack 26-01-10 21:40

"About bujuKYL

Biography
Tuning...my live"

asta am luat de pe profilul tau. Nu-s expert la engleza dar din cate stiu, e "life" nu "live". corectati-ma daca gresesc ...

Spark 26-01-10 22:26

da ballack, ai dreptate
life = viata ; live = in direct (sau viu dar nu cred ca e cazul), deci LIFE

dobro_c 26-01-10 22:47

ce destepti sunteti toti... prin expresia "Tuning... my live" autorul a dorit sa sublinieze si sa scoata in evidenta faptul ca fenomenul tuning se desfasoara in momentul de fata, adica in direct. iar articolul "my" arata ca toate cele mentionate mai sus se petrec chiar in fata lui, acaparandu-le atat fizic cat si psihic putand afirma ca intr-o oarecare masura sunt ale lui, de aici si expresia "my live".
mesajul subliminal transmis noua, muritorilor de rand, ne arata geniul autorului chiar si suprematia lui in aceasta lume si acest stil de viata denumit foarte comun "tuning". din cauza conditiei autorului, el isi revendica si dreptul de a afirma ca tuningul se intampla in direct in fata lui, considerandu-l un bun.

va rog sa nu mai fiti asa de superficiali

Spark 26-01-10 23:46

dobro ... cu toate explicatiile ... expresia de mai sus cu engleza tot nu se "pupa"

danny_bik3ru 27-01-10 00:38

dobro_c ai imaginatie imensa ;)) ai grija ca poate se da la pinku tau ;))

MephistoBM 27-01-10 08:27

nunu, eu trebuie sa ma dau cu el :peace:

numai sa vina vremea buna :-D :-D

ballack 27-01-10 10:08

Quote:

Originally Posted by dobro_c (Post 3019012)
ce destepti sunteti toti... prin expresia "Tuning... my live" autorul a dorit sa sublinieze si sa scoata in evidenta faptul ca fenomenul tuning se desfasoara in momentul de fata, adica in direct. iar articolul "my" arata ca toate cele mentionate mai sus se petrec chiar in fata lui, acaparandu-le atat fizic cat si psihic putand afirma ca intr-o oarecare masura sunt ale lui, de aici si expresia "my live".
mesajul subliminal transmis noua, muritorilor de rand, ne arata geniul autorului chiar si suprematia lui in aceasta lume si acest stil de viata denumit foarte comun "tuning". din cauza conditiei autorului, el isi revendica si dreptul de a afirma ca tuningul se intampla in direct in fata lui, considerandu-l un bun.

va rog sa nu mai fiti asa de superficiali

tu faci comentariul literar al textului? :lol::lol::lol:

adriano9 27-01-10 14:58

dobro,daca la 3 cuvinte ai scris atata,nici nu ma gandesc ce povesti ai la o bere:)
.

razvyrulz 27-01-10 15:00

Quote:

Originally Posted by adriano9 (Post 3020858)
dobro,daca la 3 cuvinte ai scris atata,nici nu ma gandesc ce povesti ai la o bere:)
.

asta da ;)))

haky01 27-01-10 18:44

ca fapt divers
"forum.4tuning.ro" is worth $
http://www.valuatemysite.com/www.forum.4tuning.ro

bujuKYL 27-01-10 19:51

"my live"-se petrece in direct tot ce inseamna tuning! deci nu stiu ce va legati de orice fara sa stiti despre ce este vorba, si in plus nu ma cunoasti! deci nu stii la ce am facut referire...dar mna ma rog fiecare dupa ce il duce capu!!!

aaa...si uitasem cunt obligat cumva sa ma dau cu careva de pe aicea? scrie undeva pe masina mea "Drag car"?

robbyxX23 27-01-10 20:31

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 3021829)
"my live"-se petrece in direct tot ce inseamna tuning! deci nu stiu ce va legati de orice fara sa stiti despre ce este vorba, si in plus nu ma cunoasti! deci nu stii la ce am facut referire...dar mna ma rog fiecare dupa ce il duce capu!!!

my live e din punct de vedere gramatical ca nuca in perete, iar pentru a nu face double post este edit, nu o lua in nume de rau.

Brgds, SRR.

bujuKYL 27-01-10 20:40

hai sa lasam gramatica, aicea din cate stiu eu este un site de masini ci nu de limba si literatura romana!

AM CEVA CE MA INCURCA! SI DORESC SA LE DONEZ. SUNT DOUA SEMNALIZARI PENTRU ARIPI DREAPTA+STANGA PENTRU UN VW GOLF III DE CULOARE "GALBEN", CEI INTERESATI LE DAU CU CEEA MAI MARE PLACERE!!!

MephistoBM 27-01-10 23:49

SAAB nu moare !!!

"OFICIAL: Saab a fost cumparat de Spyker
Negocierile intre Spyker si General Motors au ajuns la un final. Compania olandeza a cumparat Saab pentru suma de 74 de milioane de dolari.

Spyker va plati 74 de milioane de dolari celor de GM pentru achizitionarea Saab, iar Banca Europeana de Investitii va contribui cu 556 de milioane de dolari. GM isi pastreaza totusi 1% drept de vot, care se traduce prin detinerea de actiuni in valoare de 326 de milioane de dolari. GM se concentreaza acum pe cele 4 branduri ramase in portofoliul sau: Chevrolet, Cadillac, Buick si GMC.

Este o perioada grea pentru a cumpara o companie auto, mai ales ca Spyker nu are experienta in producerea masinilor de masa, dar si din cauza faptului ca Saab nu este o marca popularape piata. Saab nu a avut profit timp de 10 ani, acest lucru datorandu-se faptului ca nu au produs modele competitive, comparativ cu ceilalti producatori auto.

Singurul lucru bun este ca au deja un model nou. Noul model Saab 9-5, care promite a fi un model de calitate, atat ca si platforma, cat si dotari si calitatea materialelor.

Andrei Monenciu"

eMH 28-01-10 00:04

Degeaba,ca tot nu se vinde Saab. Eu tot ma chinui cu cel de il am la vanzare de ceva vreme...

cristi.mk4 28-01-10 12:23

buju ai face o mare favoare sa i le dai la lucian cu golfu 3...cine sti cand are nevoie de ele.:D

scuzati de dublu post.........

baraju de la firiza este inghetat? se poate merge cu masina pe el :D:D ......anu trecut multi pasionati au intrat pe gheata...

adriano9 28-01-10 15:35

riscate,o sa fii ca pestii sub gheata...

cristi.mk4 28-01-10 16:25

Quote:

Originally Posted by adriano9 (Post 3024629)
riscate,o sa fii ca pestii sub gheata...

Fratioare eu mam riscat mult mai tare decat un driftulet pe gheata :)):)) oricum am un hoby fising :))))

teen.ager 28-01-10 21:24

Stie careva ce a mai ramas din mina Ilba?

3SGE 28-01-10 22:21

Praful! :lol:

robbyxX23 28-01-10 22:31

Numai adevar in al tau grai.. :lol:

cristi.mk4 29-01-10 14:35

ce dezastru e traficu la ora actuala ...pfffff :)) nici macar sare pe ruta baiamare- somcuta mare :))

Brabus 29-01-10 14:45

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 3027943)
ce dezastru e traficu la ora actuala ...pfffff :)) nici macar sare pe ruta baiamare- somcuta mare :))

pe unde ai mers? satulung sau remetea?

cristi.mk4 29-01-10 15:25

pe Satulung

The MIG 29-01-10 15:45

nu stiu cum e pe satulung dar pe la remetea e ok..am putut circula si cu cauciucurile de vara

jonny_rapp 29-01-10 17:11

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 3024019)
buju ai face o mare favoare sa i le dai la lucian cu golfu 3...cine sti cand are nevoie de ele.:D

scuzati de dublu post.........

baraju de la firiza este inghetat? se poate merge cu masina pe el :D:D ......anu trecut multi pasionati au intrat pe gheata...

da au intrat dar nu mai intra din cate am inteles au pus garduri:D

MephistoBM 29-01-10 17:47

Quote:

Originally Posted by The MIG (Post 3028176)
nu stiu cum e pe satulung dar pe la remetea e ok..am putut circula si cu cauciucurile de vara

daca circuli cu cauciucuri de vara acuma, scuza-ma ca iti zic, dar esti inconstient. no offense

eMH 29-01-10 17:56

Si eu tot cu cauciucuri de vara merg. Am mers si cu cauciucuri de iarna si nu mi se pare ca fac prea mare diferenta.

Atata timp cat stii sa conduci prudent si sa eviti situatiile limita,cred ca ai putea sa mergi si fara frana de serviciu.

Eu ma descurc foarte bine cu cauciucurile de vara.

dobro_c 29-01-10 17:57

nu stiti cine aduce de pe ebay?

Norbertinio 29-01-10 18:20

Quote:

Originally Posted by dobro_c (Post 3028589)
nu stiti cine aduce de pe ebay?

Vorbeste cu bogdan.;)
https://forum.4tuning.ro/member.php?u=43517

botdriver 29-01-10 19:27

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 3028585)
Si eu tot cu cauciucuri de vara merg. Am mers si cu cauciucuri de iarna si nu mi se pare ca fac prea mare diferenta.

Atata timp cat stii sa conduci prudent si sa eviti situatiile limita,cred ca ai putea sa mergi si fara frana de serviciu.

Eu ma descurc foarte bine cu cauciucurile de vara.

vorbesti prostii....

All times are GMT +2. The time now is 18:23.

- Copyright 2026 4Tuning