![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Useri
Quote:
|
:grandmar:mereu aproape :grandmar: :lol:
|
:paper::joy: CUCULEEE.... https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr/89356-raliul-prieteniei-braila-ro-dobrich-bg.html .....te asteapta oamenii cu portile deschise....aroma de cauciuc ars .....si cai putere:)....
|
intai intreabal daca are bani..si cauciuce :)
|
Acum am cauciucuri :)) dar nu am bani !! As merge cu mare drag! Cineva interesat de o cursa cu karturile pe circuit ??
|
HOO CU TATA!, o campanie impotriva BIZONILOR din trafic:
Definitie: Bizon din trafic - orice patruped cu permis auto (sau fără) care se află la volanul unui autovehicul (cu două, patru sau 16 roţi) şi care întruneşte una (sau mai multe) din condiţiile de mai jos: claxonează la nesfarşit, de preferat în mijlocul ambuteiajelor; trece pe roşu, după care scoate degetul mijlociu pe geam, în semn de mulţumire; depăşeşte coloana la semafor, şi apoi blochează intersecţia; aruncă chiştocul de ţigară pe geam; ascultă manele (sau orice fel de altă muzică) cu volumul la maximum; parchează pe trecerea de pietoni sau pe pista de biciclişti; face trimiteri poetice la rudele decedate ale mamelor celorlalţi participanţi la trafic. http://www.topgear.ro/bizon |
CHEVROLET?????
CINE STIE SA INTRODUCA COD LA CASS PT. AVEO.:rolleyes2
|
fa o poza la cass
|
v-ati pregatit de sfarsitul lumii? mai e doar o zi
http://www.antena3.ro/LHC-Cel-mai-ma...53509_ext.html |
|
veniti in romania...suntem cu 100 de ani in urma
|
Quote:
Postat pe: 2008-09-09 la ora 07:37 romica, sfarsitul lumi nu vreu sa mor virgin Postat pe: 2008-09-01 la ora 18:30 x, ce rasisti sunteti. nu se spune gaura neagra. se spune gaura de alta culoare :p (pentru necunoscatori, e o aluzie la declaratiile unui oficial american). referitor la sfarsitul lumii, am un citat celebru: "ce, lab****lor, vreti sa trait i o vesnicie?" |
Quote:
|
ma voi ce parere aveti....de "experimentul" asta
....murim...sau dam inainte?:D |
hai sa fim seriosi :))
cum sa moara romanii ? noi suntem invincibili :)) |
ai mai vazut draci sa moara?:))
|
depinde...multi zic ca pamantul nu rezista la experimentul asta...si eu sunt de aceeasi parere...acuma ...Dumnezeu cu mila:D
|
asa ca hai sa profitam astaseara de o intalnire:)).....
|
bine spus baL4ur !!!! creca ajunge si je
|
ba cati dintre voi de aici cunosc cu adevarat ce inseamna o gaura neagra? serios acuma.. voi chiar credeti in tampeniile alea spuse la tv? (tre' sa manance si ei o paine [astia cu tv'u] deasta vb mult si prost) ;)
|
daca se duc romanii acolo fura aparatu ala cu tot cu gaura neagra
|
gaura neagra am furat-o deja,noi romanii. si am ascuns-o in buzunar
|
cosmine, ai idee cum e traficu pe valea oltului ? maine plec spre sibiu si am inteles ca se merge greu de tot, 2 ore vl-brezoi..
|
da....se reparaa ceva pe acolo..stiu ca am trecut si eu duminica, s`ar putea sa fie ceva coloana :D
|
vorbeste cu cipi:)....el stie problema
|
se sta cate o ora si ceva la un semafor,la brezoi..daca vii foarte de dimineata e ok,inainte sa se apuce de lucrat.
|
si cate semafoare sunt ?:(
|
2 semafoare, 6 radare
Bujoreni Lunca Gura Vaii Cainenii Mari Robesti Talmaciu 2 4 benzi SB + cate masini radar or mai fi deci s`a dus circulatia si ora de pelcare maine adytzule e la 10:30 cel tz |
la 10:30 sa fim la primu semafor :(
pana una alta hai la un tec afara :D |
ba ce nasol... maine e sf lunii si nu apuc sa fiu si eu integralist la facultate...
|
ba nu vin ca fac un SiDi cu populara sa ma relaex maine pe drum, sa`mi relaxez nervii la semafoare:D
@ TIR: las ca pe noi ne prinde sf lumii la semafor :))) stam la rosu, trece sfarsitu, se face verde, trecem si noi:d |
:lol::weee:corect :lol:
|
da e o idee...
|
chestia asta am vazut si pe discovery canal....doar daca exista o desincronizare se pot produce mici gauri negre care dispar...atata tot....din teoria celui care a inventat aparatura ....gaurile negre apar mereu insa nu reprezinta un pericol pentru noi....asa ca unii mai agita lucrurile peaici..mai ales cei de la tv ca sa agite audienta
|
pai aia de la tv asa fac...si din presa ...daca un om manca un c***t ei trebe sa manance portie dubla.....;) o sa murim cand o sa vrea dumnezeu ;)
|
Quote:
p.s. ai uitat sa il mentionezi pe cel de ra boita (radar) |
uitasem de el.....
|
parca ai fi prin oras ...numai semafoare :))
|
@ RecBeat:
am vazut acolo ..la intrare in Brezoi parca ...o Skoda 1 neagra ...tunata la exterior..tare frumoasa era:| ......sti ceva de ea? |
Skoda octavia mai exact, dar nu ie neagra, ie albastra.. umpic mai inchisa decat corsa.. 1.9TDI. este a unui baiat de aici care lucreaza pe tir. Acum de curand i-a vopsit bara spate (din fibra).
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning