Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Masina Mea Virtuala V2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/289648-masina-mea-virtuala-v2.html)

cretu_bs 16-06-12 22:34

Re: Masina Mea Virtuala V2

3 Attachment(s)
Azi m.am jucat la stopuri si la faruri:).Attachment 2468788

Attachment 2468789

Attachment 2468790
Azi am vandut Bora.
@Tornado_90:Daca se poate un vw mk1 ori un beetle nou sau o masina deja modificata dar low sau rat style!Se poate?

dms28 16-06-12 22:45

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5068388)
Am incheiat o afacere excelenta...am dat jantele mele pe astea de E36 + ca am primit si 120E...jantele sunt pe 17...7.5J fata..9j spate...Vreau parerea voastra..ii sta bine?

Attachment 2468769

@dms28-Ce culoare va fii?
@Tomas_SlrR-Mai vedem la sfarsit care rade mai bine...app..am concurenta pentru urs?...dar cred ca iti dau fumm..
@kitz`-Ce culoare va fii?:))
@cristy_dacia-Sa imi dai un buzz ma:))

Quote:

Originally Posted by Tornado_90 (Post 5068403)
R.Equinox Multumesc!Pentru tine oricum mesajul e acelasi,super,si succes in continuare.Sa speram ca nu dai peste probleme neasteptate

dms28 Frumos,frumos! Imi place,deabia astept sa vad ce iese.Spor la treaba,si fara doctori prin ea.

Am un anunt cam trist de facut,dar nu e rau pentru toti,mai ales pentru voi.Plec in Germania dupa lot de masini.Aduc maxim 15,iar piese cate vreti.Pana acum aduc:

1.cristy_dacia BMW e36,piese GTI Golf II
2.Tornado_90 Mercedes (nu stiu inca ce model vad acolo)
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Cine vrea masina,sau piese,dati PM,sau lasati mesaj pe topic,si va raspund cat mai repede,pentru detalii contactati-ma pe Messenger sky_line995

Plec imediat cum termin cu masinile,adica pe saptamana viitoare sambata.La mesaje pot sa va raspund,dar poze mai greu.

Multumesc pentru "ascultare",sper sa va fiu de ajutor.Spor la treaba in continuare.

R.Equinox-masina va fi portocalie....
Tornado_90-eu plec luni in Germania :)) cum facem ca eu ma duc pentru un motor la pisica asta ruginita a mea :>:-P

tabokubmw 16-06-12 22:47

Tornado , adu-mi si mie cand vi Gt-r ul pe platforma te rog...

KidForDrift 16-06-12 22:49

4 Attachment(s)
Noul meu SPONSOR este domnul R.Equinox.. El ma v-a insoti de acum la toate etapele.;)

Ce am lucrat saptamana asta cu Mister...
Am gasit un decal dragutz si l-am pus pe masina pe stanga si pe dreapta(infoliat), degetele-le pe capota si capacul de alimentare, infoliat noile faruri, desigur...numele dragului meu sponsor.
Mi-a dat Equi un alt set de jante si deocamdata cam atat.:rolleyes2
Desigur, astept parerea voastra despre toate astea!

Tornado_90 16-06-12 22:49

Quote:

Originally Posted by tabokubmw (Post 5068418)
Tornado , adu-mi si mie cand vi Gt-r ul pe platforma te rog...

Esti trecut pe lista omu'

quick_silver2 16-06-12 23:33

Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 5068071)
I'm back, de data aceasta intr-o locatie noua, mai mare!

'Noua' mea masina,
este un Vw Beetle din 2001,
cu 100.000 mile la bord (161.000 km aproximativ)
model fabricat in state cu un motor 2.8 24v 204 cp din fabrica,
in acest moment avand 220. (am sa postez si o fisa dyno)

cam asta era masina stoc,dupa aceea a urmat desfacerea farurilor si vopsirea lor pe interior in culoarea masinii (Red Candy Apple) si folii pe geamurile din fata/spate/luneta + un set de jante pe 17 (8j cu 9j) Rays.

Pe viitor vreau sa imi comand sau sa imi fac la cineva custom,
plafon+capota+porbagaj din fibra de carbon.

Si... se vinde!
3500e sau schimburi!

cristy_dacia 16-06-12 23:44

7 Attachment(s)
Si numai ce am terminat si eu de vopsit:
Aripa - 50 lei
Grila vopsita si cu siglele Vw fata spate - 50 lei
si de dat benzile acelea cromate depe barile fata-spate jos
Si cam atata pe ziua de azi
Maine dupa amiaza voi lua si jantele dela r.equinox si le voi monta si sa caut si niste fise de bujii rosii caci cele de acu sunt albastre si vreau sa fie ca si culoarea masini

Tornado_90 16-06-12 23:53

3.tabokubmw GT-R
4.cretu_bs Honda Civic eg6
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Pentru cine mai vrea mai sunt locuri oricum eu aduc masini,pe langa ce iau pentru voi

cristy_dacia Arata mai bine,nu e rea idea cu bujiile.

cristy_dacia 17-06-12 00:02

Quote:

Originally Posted by Tornado_90 (Post 5068489)
3.tabokubmw GT-R
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Pentru cine mai vrea mai sunt locuri oricum eu aduc masini,pe langa ce iau pentru voi

cristy_dacia Arata mai bine,nu e rea idea cu bujiile.

eee pai cum sa nu arate mai bine fara acea lovitura pe aripa...
Pai e buna dar trebe sa vad pe unde gasesc.Ia vezi u prin germania nu poti gasi cand imi trimiti pachecul de gti sa imi trimiti si fisele de bujii dar rosii sa fie

quick_silver2 17-06-12 01:40

1 Attachment(s)
Home sweet home!

balint 17-06-12 08:08

Deci sa va anunt : am dat BBS de 19 pe BBS de 16 numa sa vina baiatu sa facem schimbu:)

balint 17-06-12 09:09

5 Attachment(s)
La 9:00 poc poc la usa ma duc la usa , cine era : baiatu cu jantele , m-am dus la masina lui si vad jantele , cand vorbisem cu el nu a specificat ceva in legatura culori jantelor :( ( da si eu am uitat sa intreb de asta) dar ce conteaza am facut 2 poze cu jantele pe masina , si aseara a venit taicamiu cu scaunul din fata din dreapta si cu un volan MOMO (de masina noua::D) si am facut si la astea cateva poze:D

cristy_dacia 17-06-12 09:11

7 Attachment(s)
Azi la ora 7 m-am apucat si eu cu inca un tovaras care este tinichigiu sa desfintez acel suport de antena depe aripa stanga fata si am montat si un elerion care m-a costat 150 lei
Si azi la ora 12 imi vor veni si jantele trimise de R.Equinox pe care am dat 500 euro echipate.Si am si eu o intrebare Golf 3-ul ce ziceti ar iesi bine sa il vopsesc alb sau sa il las culoarea aceasta??

dms28 17-06-12 09:45

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 5068610)
Azi la ora 7 m-am apucat si eu cu inca un tovaras care este tinichigiu sa desfintez acel suport de antena depe aripa stanga fata si am montat si un elerion care m-a costat 150 lei
Si azi la ora 12 imi vor veni si jantele trimise de R.Equinox pe care am dat 500 euro echipate.Si am si eu o intrebare Golf 3-ul ce ziceti ar iesi bine sa il vopsesc alb sau sa il las culoarea aceasta??

salutare baieti anunt ca supra a intrat la vopsit...Iar de azi se va munci la reinvierea pisici :oops: iar la e46 se va adauga la bara de fatza un frontflip... la pisica de drift voi pleca dupa un rollbars azi la un prieten ca el nu ii mai foloseste si il voi lua eu... cat despre restu diseara voi comanda pentru pisica cea ruginita suspensie,amortizoare,arcuri+discuri de 278mm brembo cu etrieri brembo+ jante...Ieri la garaj vine un golf arata bine, ma uit putin la el si pe urma trag cu ochiu la nr ghiciti cine era? Era golf 5 meu fostu,l-am intrebat pe cel de la masina daca vrea sa il vinda si a zis ca da ca are nevoie de bani...L-am cumparat cu 3900 de euro mai putin de cat il dadusem eu,dar numai am retiformw-urile pe el:( am niste amarate de jante de tabla...

cristy_dacia 17-06-12 09:52

Quote:

Originally Posted by dms28 (Post 5068627)
salutare baieti anunt ca supra a intrat la vopsit...Iar de azi se va munci la reinvierea pisici :oops: iar la e46 se va adauga la bara de fatza un frontflip... la pisica de drift voi pleca dupa un rollbars azi la un prieten ca el nu ii mai foloseste si il voi lua eu... cat despre restu diseara voi comanda pentru pisica cea ruginita suspensie,amortizoare,arcuri+discuri de 278mm brembo cu etrieri brembo+ jante...Ieri la garaj vine un golf arata bine, ma uit putin la el si pe urma trag cu ochiu la nr ghiciti cine era? Era golf 5 meu fostu,l-am intrebat pe cel de la masina daca vrea sa il vinda si a zis ca da ca are nevoie de bani...L-am cumparat cu 3900 de euro mai putin de cat il dadusem eu,dar numai am retiformw-urile pe el:( am niste amarate de jante de tabla...

ooo la tine chiar se munceste.
Si eu osa incep sa ma apuc de golf 3 ca azi ma duc la un baiat sa iau o capota pt golf 3.
Si in legatura cu jantele depe golf 5 lasa ca se cumpara altele ca si eu am pe ambele masini de tabla.E netu plin de jante si iarasi si targurile auto cu magazinele;)

Tomas_SlrR 17-06-12 09:54

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5068388)
Am incheiat o afacere excelenta...am dat jantele mele pe astea de E36 + ca am primit si 120E...jantele sunt pe 17...7.5J fata..9j spate...Vreau parerea voastra..ii sta bine?

Attachment 2468769

@dms28-Ce culoare va fii?
@Tomas_SlrR-Mai vedem la sfarsit care rade mai bine...app..am concurenta pentru urs?...dar cred ca iti dau fumm..
@kitz`-Ce culoare va fii?:))
@cristy_dacia-Sa imi dai un buzz ma:))

ce sunt sunt ma alea?
mai vedem....sa fac rost de motor mai tare pe urs :twisted::twisted:
hai " ramolitule " ca arata bine

dms28 17-06-12 10:12

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 5068632)
ooo la tine chiar se munceste.
Si eu osa incep sa ma apuc de golf 3 ca azi ma duc la un baiat sa iau o capota pt golf 3.
Si in legatura cu jantele depe golf 5 lasa ca se cumpara altele ca si eu am pe ambele masini de tabla.E netu plin de jante si iarasi si targurile auto cu magazinele;)

se munceste din greu ca a venit vara si tre sa te distrezi nu sa muncesti... Muncesc acuma ca sa pot sa ma distrez pe urma :)

Tomas_SlrR 17-06-12 10:20

Cumpar Grila si Spoiler fata coupe pentru bmw e36 ....
100lei grila
250lei spoilerul...

cristy_dacia 17-06-12 10:21

Am fost si eu acu mainainte la un prieten care a avut un vw golf 3 cu bot de jetta numai ca i-a intrat unu cu viteza in spatele masini si acu o dezmembreaza si asa ca am luat eu urmatoarele:
- Faruri jetta - 100 lei
- Capota jetta - 250 lei
si urmeaza sa ma duc maine si dupa grila caci nu a mai stat baiatu sa o dea jos ca nu o avea data jos pe aia numai astea doua le avea date jos
Dupa ce voi pune jantele pe golf 2 apoi ma voi apuca de golf 3 sa i schimb infatisarea, dar asta tocmai dupa pela 12 cand va veni fac curierul cu jantele

Tomas_SlrR 17-06-12 10:23

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 5068672)
Am fost si eu acu mainainte la un prieten care a avut un vw golf 3 cu bot de jetta numai ca i-a intrat unu cu viteza in spatele masini si acu o dezmembreaza si asa ca am luat eu urmatoarele:
- Faruri jetta - 100 lei
- Capota jetta - 250 lei
si urmeaza sa ma duc maine si dupa grila caci nu a mai stat baiatu sa o dea jos ca nu o avea data jos pe aia numai astea doua le avea date jos
Dupa ce voi pune jantele pe golf 2 apoi ma voi apuca de golf 3 sa i schimb infatisarea, dar asta tocmai dupa pela 12 cand va veni fac curierul cu jantele

Vedeti de asta nu prea scot eu Golful prin Romania....Stiu Ca intr-o zi se trezeste unu sa intre in mine...asa ca mai bine il tin in garaj :D

cristy_dacia 17-06-12 10:34

Quote:

Originally Posted by Tomas_SlrR (Post 5068676)
Vedeti de asta nu prea scot eu Golful prin Romania....Stiu Ca intr-o zi se trezeste unu sa intre in mine...asa ca mai bine il tin in garaj :D

:)) eu il scot.Ca sasa decand am sprijinit golful 2 in parapet de am zgariat aripa acuma merg numai cu 2 viteze cum vine vorba si anume incet si foarte incet a si a treia marsalieru fiind foarte lent.:))

..::AnDy007::.. 17-06-12 11:12

1 Attachment(s)
Dupa inmatriculare,astra se vinde.

Tomas_SlrR 17-06-12 11:31

3 Attachment(s)
Am scos golful la plimbare in fata garajului :peace::pelvic_th

cristy_dacia 17-06-12 11:45

Quote:

Originally Posted by Tomas_SlrR (Post 5068751)
Am scos golful la plimbare in fata garajului :peace::pelvic_th

Am si eu o intebare cum ai bagat pe harta akina mai multe masini?

Tomas_SlrR 17-06-12 11:52

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 5068764)
Am si eu o intebare cum ai bagat pe harta akina mai multe masini?

am adaugat scriptul nou pentru akina
copiezi scripul din arhiva de mai jos peste scriptul vechi si dupaia intri in joc si iti salvezi o masina cu numele de akinacar1 , akinacar2 sau akinacar3

ionutzGtt 17-06-12 11:57

1 Attachment(s)
azi am mers pana la TuningCenter si am luat stopuri noi pt pisica... ce parere aveti stanga sau dreapta?

cristy_dacia 17-06-12 12:12

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ionutzGtt (Post 5068782)
azi am mers pana la TuningCenter si am luat stopuri noi pt pisica... ce parere aveti stanga sau dreapta?

Iatile pe cele din drapta.
Si mi-am montat si eu jantele pe golf 2 unt foarte multumit de ele mersi mult R.equinox.
Si am dat jos farurile depe golf mai am de dat jos grila si capota si apoi sa montez farurile si capota de jetta
Sper sa va placa golful 2
A si datimi si mie o idee cam ce culoare sa fac miezul dela jante va rog mult

R.Equinox 17-06-12 12:29

4 Attachment(s)
Am finisat chitul si am dat un grund subtire..urmeaza sa mai dau inca o mana mai groasa...

vand toba sport HKS Universal TIHI Power -84E...Pret foarte mic..toba se poate monta pe aprooape orice masina...eu am avut-o pe e36..dar ...nu imi placea..mai ales la drum lung te inebuneste...

Attachment 2469083Attachment 2469084Attachment 2469085Attachment 2469086

@Tornado_90-Si eu sper sa nu apara vreo problema..
@KidForDrift-:lol:...Ce imi place...!
@balint-Alta viata acum..dar incearca...sa indrepti rotile alea..
@cristy_dacia-Ce bine ii sta cu jantele!
@Tomas_SlrR-E cam suparat ursu...de ce nu ai grija de el?
@ionutzGtt-Eu zic dreapta..cand o sa ai kit-ul M atunci merge stanga..

Tomas_SlrR 17-06-12 12:51

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5068808)
Am finisat chitul si am dat un grund subtire..urmeaza sa mai dau inca o mana mai groasa...

vand toba sport HKS Universal TIHI Power -84E...Pret foarte mic..toba se poate monta pe aprooape orice masina...eu am avut-o pe e36..dar ...nu imi placea..mai ales la drum lung te inebuneste...

Attachment 2469083Attachment 2469084Attachment 2469085Attachment 2469086

@Tornado_90-Si eu sper sa nu apara vreo problema..
@KidForDrift-:lol:...Ce imi place...!
@balint-Alta viata acum..dar incearca...sa indrepti rotile alea..
@cristy_dacia-Ce bine ii sta cu jantele!
@Tomas_SlrR-E cam suparat ursu...de ce nu ai grija de el?
@ionutzGtt-Eu zic dreapta..cand o sa ai kit-ul M atunci merge stanga..

eeeh si cu tine akuma:))
nu e deloc suparat...poate putin din cauza rotilor de pe spate:))
ia zii ma rezolvi si pe mine de o grila+faruri si bara fata de e36 ?

R.Equinox 17-06-12 12:57

Quote:

Originally Posted by Tomas_SlrR (Post 5068831)
eeeh si cu tine akuma:))
nu e deloc suparat...poate putin din cauza rotilor de pe spate:))
ia zii ma rezolvi si pe mine de o grila+faruri si bara fata de e36 ?

Cred ca am prin garaj..de la fostu e36..Stai sa caut si te anunt..

killer23 17-06-12 13:34

4 Attachment(s)
Am chituit astazi aripa stanga spate,colturile la praguri stanga-dreapta...
Am fost acu 10 min. la peco sa bag benzina...:x Am bagat de 100 lei cam vreo 18,19l nu mai stiu exact,ma duc achit si plec acasa.:evil: In drum spre casa am mers cu vreo 100-110 km/h si cand ajung in poarta vad acul de la benzina mort :evil:. Ma uit la motor nimic,dau la cheie de imi vine rau,mai ma uit odata si gasesc rezervorul intepat :shock:...Maine ma duc pe la dezmembrari sa vad ce gasesc...

balint 17-06-12 14:42

3 Attachment(s)
Am schimbat culoarea la jante si am pus luneta pana diseara sper sa pun parbrizu si ce mai reusesc, a venit si morotul da maine dimineata sa ma apuc de montat

R.Equinox - am intreptat putin :D da pana termin le pun la punct

Tomas_SlrR 17-06-12 15:02

2 Attachment(s)
Revin cu Ursu....
I-am pus toba noua :twisted:
si i-am mai pus folie pe proiectoare....

Tornado_90 17-06-12 15:12

3 Attachment(s)
..::AnDy007::.. Pacat ca o vinzi,ca iesea o masina super!
Tomas_SlrR Nice!:rolleyes2.Cum se aude toba ?Trebuia sa lasi asa proiectoarele.
ionutzGtt Dreapta,daca o vrei cat mai stock.Stanga,ceva mai modern.Alegerea ta,tie trebuie sa iti placa.
cristy_dacia Frumoase jante,las-o jos cat mai repede.
R.Equinox Aceasi toba,am comandat si eu pentru Golf.
killer23Pacat,vezi ce inseamna invidia:lol:
balintIncepe sa prinda forma.Ce urmeaza?

Si...Skoda a iesit de la colantat:peace:,am pus pe ea jantele noi(17"),cu gume cu tot(cost vreo 1500RON jantele,si 1000RON gumele) si toba noua.Urmeaza sa imi ajunga maine noul kit exterior+ faruri cu xenon(cost cam 3000RON kit-ul si 1500RON farurile+ instalatie electrica modificata deja pe masina).Inca 6 locuri libere pentru masini/piese.Cine mai vrea ceva PM sau sky_line995

3.tabokubmw GT-R
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Tomas_SlrR 17-06-12 15:29

Quote:

Originally Posted by Tornado_90 (Post 5068972)
..::AnDy007::.. Pacat ca o vinzi,ca iesea o masina super!
Tomas_SlrR Nice!:rolleyes2.Cum se aude toba ?Trebuia sa lasi asa proiectoarele.
ionutzGtt Dreapta,daca o vrei cat mai stock.Stanga,ceva mai modern.Alegerea ta,tie trebuie sa iti placa.
cristy_dacia Frumoase jante,las-o jos cat mai repede.
R.Equinox Aceasi toba,am comandat si eu pentru Golf.
killer23Pacat,vezi ce inseamna invidia:lol:
balintIncepe sa prinda forma.Ce urmeaza?

Si...Skoda a iesit de la colantat:peace:,am pus pe ea jantele noi(17"),cu gume cu tot(cost vreo 1500RON jantele,si 1000RON gumele) si toba noua.Urmeaza sa imi ajunga maine noul kit exterior+ faruri cu xenon(cost cam 3000RON kit-ul si 1500RON farurile+ instalatie electrica modificata deja pe masina).Inca 6 locuri libere pentru masini/piese.Cine mai vrea ceva PM sau sky_line995

3.tabokubmw GT-R
5.
6.
7.
8.
9.
10.

deci dk pui botu langa ea cred ca ramai fara dinti:)) nush nu am incercat nici nu o sa incerc:lol:
se aude super misto....nahh mei imi plac :D

balint 17-06-12 18:28

Urmeaza inmatriculatu:D numa sa termin cu ea

cristy_dacia 17-06-12 18:29

6 Attachment(s)
R.Equinox Mai ai toba??? Daca da trimitemio tot mie ca o iau eu.Si ma bucur ca iti place si bmw-ul tau e crima Daca mai ai toba anuntama ori aici ori pe mess te rog
Si am mai facut si eu la golf 3 urmatoarele modificari:
- Am montat jantele de tabla de erau pe golf 2 ca erau mai bune la cauciuc
- Am montat farurile de jetta
- Am montat capota de jetta

Tornado_90 Va fi lasat cat de curand.A app foarte frumoasa skoda.
Vineri cred ma voi duce sa iau numerele de inmatriculare cele negre pentru golf 2
A si tot golf 2-ul se pregateste de pachet de GTI

Tomas_SlrR 17-06-12 18:42

3 Attachment(s)
Foarte bine cristy

am fost pana la Nenea Equinox sa imi iau cele promise :-P
si l-am rugat sa ma ajute sa montez masca si un far in caz ca ma prinde noaptea pe drum....
si uite asa am aruncat grila pe bord si farul stang pe canapea si am plecat
am ajuns si am oprit la mini market sa imi cumpar 2 bidoane De Coca-Cola si sa ma apuc de montat restu....
si i-am mai dat lu nenea equinox inca 150lei pentru farurile angel eyes :-P
Thx Raducule pentru piesele necesare :D

cristy_dacia 17-06-12 18:52

Quote:

Originally Posted by Tomas_SlrR (Post 5069178)
Foarte bine cristy

am fost pana la Nenea Equinox sa imi iau cele promise :-P
si l-am rugat sa ma ajute sa montez masca si un far in caz ca ma prinde noaptea pe drum....
si uite asa am aruncat grila pe bord si farul stang pe canapea si am plecat
am ajuns si am oprit la mini market sa imi cumpar 2 bidoane De Coca-Cola si sa ma apuc de montat restu....
si i-am mai dat lu nenea equinox inca 150lei pentru farurile angel eyes :-P
Thx Raducule pentru piesele necesare :D

ohooo vad ca nenea Equinox ajuta foarte multa lume.
Felicitari pentru noile achizitii

Tomas_SlrR 17-06-12 19:30

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 5069191)
ohooo vad ca nenea Equinox ajuta foarte multa lume.
Felicitari pentru noile achizitii

pai ce m-as face eu daca ar pleca in concediu :))

All times are GMT +2. The time now is 21:48.

- Copyright 2026 4Tuning