![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
3 Attachment(s)
Azi m.am jucat la stopuri si la faruri:).Attachment 2468788
Attachment 2468789 Attachment 2468790 Azi am vandut Bora. @Tornado_90:Daca se poate un vw mk1 ori un beetle nou sau o masina deja modificata dar low sau rat style!Se poate? |
Quote:
Quote:
Tornado_90-eu plec luni in Germania :)) cum facem ca eu ma duc pentru un motor la pisica asta ruginita a mea :>:-P |
Tornado , adu-mi si mie cand vi Gt-r ul pe platforma te rog...
|
4 Attachment(s)
Noul meu SPONSOR este domnul R.Equinox.. El ma v-a insoti de acum la toate etapele.;)
Ce am lucrat saptamana asta cu Mister... Am gasit un decal dragutz si l-am pus pe masina pe stanga si pe dreapta(infoliat), degetele-le pe capota si capacul de alimentare, infoliat noile faruri, desigur...numele dragului meu sponsor. Mi-a dat Equi un alt set de jante si deocamdata cam atat.:rolleyes2 Desigur, astept parerea voastra despre toate astea! |
Quote:
|
Quote:
3500e sau schimburi! |
7 Attachment(s)
Si numai ce am terminat si eu de vopsit:
Aripa - 50 lei Grila vopsita si cu siglele Vw fata spate - 50 lei si de dat benzile acelea cromate depe barile fata-spate jos Si cam atata pe ziua de azi Maine dupa amiaza voi lua si jantele dela r.equinox si le voi monta si sa caut si niste fise de bujii rosii caci cele de acu sunt albastre si vreau sa fie ca si culoarea masini |
1.cristy_dacia BMW e36,piese GTI Golf II
2.Tornado_90 Mercedes (nu stiu inca ce model vad acolo) 3.tabokubmw GT-R 4.cretu_bs Honda Civic eg6 5. 6. 7. 8. 9. 10. Pentru cine mai vrea mai sunt locuri oricum eu aduc masini,pe langa ce iau pentru voi cristy_dacia Arata mai bine,nu e rea idea cu bujiile. |
Quote:
Pai e buna dar trebe sa vad pe unde gasesc.Ia vezi u prin germania nu poti gasi cand imi trimiti pachecul de gti sa imi trimiti si fisele de bujii dar rosii sa fie |
1 Attachment(s)
Home sweet home!
|
Deci sa va anunt : am dat BBS de 19 pe BBS de 16 numa sa vina baiatu sa facem schimbu:)
|
5 Attachment(s)
La 9:00 poc poc la usa ma duc la usa , cine era : baiatu cu jantele , m-am dus la masina lui si vad jantele , cand vorbisem cu el nu a specificat ceva in legatura culori jantelor :( ( da si eu am uitat sa intreb de asta) dar ce conteaza am facut 2 poze cu jantele pe masina , si aseara a venit taicamiu cu scaunul din fata din dreapta si cu un volan MOMO (de masina noua::D) si am facut si la astea cateva poze:D
|
7 Attachment(s)
Azi la ora 7 m-am apucat si eu cu inca un tovaras care este tinichigiu sa desfintez acel suport de antena depe aripa stanga fata si am montat si un elerion care m-a costat 150 lei
Si azi la ora 12 imi vor veni si jantele trimise de R.Equinox pe care am dat 500 euro echipate.Si am si eu o intrebare Golf 3-ul ce ziceti ar iesi bine sa il vopsesc alb sau sa il las culoarea aceasta?? |
Quote:
|
Quote:
Si eu osa incep sa ma apuc de golf 3 ca azi ma duc la un baiat sa iau o capota pt golf 3. Si in legatura cu jantele depe golf 5 lasa ca se cumpara altele ca si eu am pe ambele masini de tabla.E netu plin de jante si iarasi si targurile auto cu magazinele;) |
Quote:
mai vedem....sa fac rost de motor mai tare pe urs :twisted::twisted: hai " ramolitule " ca arata bine |
Quote:
|
Cumpar Grila si Spoiler fata coupe pentru bmw e36 ....
100lei grila 250lei spoilerul... |
Am fost si eu acu mainainte la un prieten care a avut un vw golf 3 cu bot de jetta numai ca i-a intrat unu cu viteza in spatele masini si acu o dezmembreaza si asa ca am luat eu urmatoarele:
- Faruri jetta - 100 lei - Capota jetta - 250 lei si urmeaza sa ma duc maine si dupa grila caci nu a mai stat baiatu sa o dea jos ca nu o avea data jos pe aia numai astea doua le avea date jos Dupa ce voi pune jantele pe golf 2 apoi ma voi apuca de golf 3 sa i schimb infatisarea, dar asta tocmai dupa pela 12 cand va veni fac curierul cu jantele |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Dupa inmatriculare,astra se vinde.
|
3 Attachment(s)
Am scos golful la plimbare in fata garajului :peace::pelvic_th
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
copiezi scripul din arhiva de mai jos peste scriptul vechi si dupaia intri in joc si iti salvezi o masina cu numele de akinacar1 , akinacar2 sau akinacar3 |
1 Attachment(s)
azi am mers pana la TuningCenter si am luat stopuri noi pt pisica... ce parere aveti stanga sau dreapta?
|
9 Attachment(s)
Quote:
Si mi-am montat si eu jantele pe golf 2 unt foarte multumit de ele mersi mult R.equinox. Si am dat jos farurile depe golf mai am de dat jos grila si capota si apoi sa montez farurile si capota de jetta Sper sa va placa golful 2 A si datimi si mie o idee cam ce culoare sa fac miezul dela jante va rog mult |
4 Attachment(s)
Am finisat chitul si am dat un grund subtire..urmeaza sa mai dau inca o mana mai groasa...
vand toba sport HKS Universal TIHI Power -84E...Pret foarte mic..toba se poate monta pe aprooape orice masina...eu am avut-o pe e36..dar ...nu imi placea..mai ales la drum lung te inebuneste... Attachment 2469083Attachment 2469084Attachment 2469085Attachment 2469086 @Tornado_90-Si eu sper sa nu apara vreo problema.. @KidForDrift-:lol:...Ce imi place...! @balint-Alta viata acum..dar incearca...sa indrepti rotile alea.. @cristy_dacia-Ce bine ii sta cu jantele! @Tomas_SlrR-E cam suparat ursu...de ce nu ai grija de el? @ionutzGtt-Eu zic dreapta..cand o sa ai kit-ul M atunci merge stanga.. |
Quote:
nu e deloc suparat...poate putin din cauza rotilor de pe spate:)) ia zii ma rezolvi si pe mine de o grila+faruri si bara fata de e36 ? |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Am chituit astazi aripa stanga spate,colturile la praguri stanga-dreapta...
Am fost acu 10 min. la peco sa bag benzina...:x Am bagat de 100 lei cam vreo 18,19l nu mai stiu exact,ma duc achit si plec acasa.:evil: In drum spre casa am mers cu vreo 100-110 km/h si cand ajung in poarta vad acul de la benzina mort :evil:. Ma uit la motor nimic,dau la cheie de imi vine rau,mai ma uit odata si gasesc rezervorul intepat :shock:...Maine ma duc pe la dezmembrari sa vad ce gasesc... |
3 Attachment(s)
Am schimbat culoarea la jante si am pus luneta pana diseara sper sa pun parbrizu si ce mai reusesc, a venit si morotul da maine dimineata sa ma apuc de montat
R.Equinox - am intreptat putin :D da pana termin le pun la punct |
2 Attachment(s)
Revin cu Ursu....
I-am pus toba noua :twisted: si i-am mai pus folie pe proiectoare.... |
3 Attachment(s)
..::AnDy007::.. Pacat ca o vinzi,ca iesea o masina super!
Tomas_SlrR Nice!:rolleyes2.Cum se aude toba ?Trebuia sa lasi asa proiectoarele. ionutzGtt Dreapta,daca o vrei cat mai stock.Stanga,ceva mai modern.Alegerea ta,tie trebuie sa iti placa. cristy_dacia Frumoase jante,las-o jos cat mai repede. R.Equinox Aceasi toba,am comandat si eu pentru Golf. killer23Pacat,vezi ce inseamna invidia:lol: balintIncepe sa prinda forma.Ce urmeaza? Si...Skoda a iesit de la colantat:peace:,am pus pe ea jantele noi(17"),cu gume cu tot(cost vreo 1500RON jantele,si 1000RON gumele) si toba noua.Urmeaza sa imi ajunga maine noul kit exterior+ faruri cu xenon(cost cam 3000RON kit-ul si 1500RON farurile+ instalatie electrica modificata deja pe masina).Inca 6 locuri libere pentru masini/piese.Cine mai vrea ceva PM sau sky_line995 1.cristy_dacia BMW e36,piese GTI Golf II 2.Tornado_90 Mercedes (nu stiu inca ce model vad acolo) 3.tabokubmw GT-R 4.cretu_bs Honda Civic eg6 5. 6. 7. 8. 9. 10. |
Quote:
se aude super misto....nahh mei imi plac :D |
Urmeaza inmatriculatu:D numa sa termin cu ea
|
6 Attachment(s)
R.Equinox Mai ai toba??? Daca da trimitemio tot mie ca o iau eu.Si ma bucur ca iti place si bmw-ul tau e crima Daca mai ai toba anuntama ori aici ori pe mess te rog
Si am mai facut si eu la golf 3 urmatoarele modificari: - Am montat jantele de tabla de erau pe golf 2 ca erau mai bune la cauciuc - Am montat farurile de jetta - Am montat capota de jetta Tornado_90 Va fi lasat cat de curand.A app foarte frumoasa skoda. Vineri cred ma voi duce sa iau numerele de inmatriculare cele negre pentru golf 2 A si tot golf 2-ul se pregateste de pachet de GTI |
3 Attachment(s)
Foarte bine cristy
am fost pana la Nenea Equinox sa imi iau cele promise :-P si l-am rugat sa ma ajute sa montez masca si un far in caz ca ma prinde noaptea pe drum.... si uite asa am aruncat grila pe bord si farul stang pe canapea si am plecat am ajuns si am oprit la mini market sa imi cumpar 2 bidoane De Coca-Cola si sa ma apuc de montat restu.... si i-am mai dat lu nenea equinox inca 150lei pentru farurile angel eyes :-P Thx Raducule pentru piesele necesare :D |
Quote:
Felicitari pentru noile achizitii |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning