![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
Daca e sa o luam asa dar ce cauta evacuarea japoneza?:lol: (glumesc,e frumos)
spiritualDARy - frumos mustangul,m3'ul la fel,si impala e tata lor. :woowoo: |
daca e sa o luam asa inseamna ca la voi e grele cu tuning frumos
|
ok o sa ma apuc sa schimb jentile ;)
|
bine asta nu a insemnat sa faci tu asta in joc...fiecare cu placerile lui...dar hai sa vb serios in viatza reala ti-ai pune borbet pe mustang...WTF
|
Ma ajuta si pe mine cineva cu un Mitsubishi L200[triton/warrior] ultimul model?
L`am cautat peste tot [pe unde am stiut] poate voi stiti mai multe decat mine.. |
dap...chiar f multe despre el...nu exista pt slrr
|
Nu cred ca exista L200 in SLR..
Nu e grele cu tuningul,dar nu cred ca e vreo regula scrisa ca o masina sa aiba piese dupa un anume stil,si daca arata bine de ce nu ? |
pai tocmai asta e...ma rog...laso balta...cum am mai zis fiecare cu gusturile lui...da mie unu nu imi place sa pui niste jenti ieftine ca borbet pe mustang..
mai bn ceva gen http://lib.store.yahoo.net/lib/musta...ides000051.jpg |
Cel mai bine ii tragi niste capace cu spinner din talcioc si ai rezolvat`o:))
A intervenit o mica problema..am gasit un torrent cu 50 de masini pentru joc..le-am pus..si cand intru in joc dupa ce intra filmuletele de la inceput..imi apare eroare cu Don't Send..ce fac?..nu ma mi pot juca:( am 2.3.0 |
LOL ...asta da alegere....
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
deoarece romanu e tigan si le baga pe toate odata :)))...tre sa luati fiecare masina frumos si vedeti care meerge si care nu.....si pt 2.30 le tre sa ai asta ca sa mearga unele masini
|
5 Attachment(s)
am schimbat jentile si cred ca la mustangul din joc cel albastru seamana cu cele din poza de mai sus a lui maryus si marius mi-ai furat vorba din gura :-P MS marius si ce coincidenta seamana jentile de pe mustangul meu cu cele din poza ta :-P:-P
|
e asea mai merge ;))
|
si unde pun aia..in fisierul cu masinile bagate de mine?
|
scz o disparut buttonu de edit dar akm II RANDU VOSTRU mai faceti ceva masini in special tu maryus , tu faci cele mai frumoase masini:X daca vreti si aveti timp io nu va oblig :!: si ce ti-o dat marius il bagi in sl\scripts\game\ si il pui peste ce era akol
|
sa traiasca Marius..s-a rezolvat problema!! TOATA STIMA..o sa postez si yo cateva imagini..
|
DOAR O Intrebare asa cam ce viteza ati prins si cu ce masina ? scz dar edit DIPARUT yo cu un golf 3 am prins 370 :lol:
|
mercedes 190EVO2 540 km\h....limita jocului...motor miesel v8 engine
|
LOL:shock::shock::shock: frate tu tote le sti la jocu asta asai?adik sti sa faci pj'uri sa lucri in photoshop si in 3dmax ESTI TAAAARE frate STIMA si apropo cele mai faine masini din tot forum care le-am vazut sunt cele ale tale marius STIMA,respect ......8););););)
|
mersi....
|
nai pentru ce marius ..am spus adevaru... esti tare..... asteptam imagini big ballz
|
3 Attachment(s)
imi pare rau sa va anunt da nu o sa mai postez nimik surprinzator....pt ca nu am facut niimik...maine e ultima mea zi de "vacanta" in constanta...de luni iincep ultimu meu an si tre sa ma duc in bucuresti si din pacate acolo nu dispun de net...plus ca maine am toata ziua ocupata...tre sa intalnesc cu prietena...ca na e ultima zis...cu prieteni...stiti voi...si nu am avut timp de slrr in ultimile 3 zile....asa ca imi pare rau sa va anunt da maine va fi ultima zi cand voi mai posta....sper ca v-am fost de ajutor si ati invatzat ceva de la mine...si asigur pe oricine ca daca stati sa va uitati la toate paginile si sa le cititi cu atentie o sa stiti si voi care e treaba cu slrr....asa ca succes baieti...
si ca sa inchei frumos...NU uitati..calitatea e totu...ea conteaza...ENJOY |
1 Attachment(s)
e46 ///M3
592 CP |
frrumos...
|
Quote:
|
se refera la toti...Marius bafta la scoala si in ceea ce faci, ne mai citim noi curand ca semestrul 1 trece repede :) al doilea semestru e mai greu:) stima si respect omule, bafta
|
exact ce zice andu....nu m-am referit la tine...in general la toti...si incercati sa va "impacati" cu mikidude....pt ca dupa parerea mea este singuru dupa forumu asta care stie cele mai multe despre slrr(dupa mine)...adik eu zic ca,,, cat o sa lipsesc eu o sa va fie de mare ajutor...asta daca vrea si el sa va ajute ...:)
|
asa ma zic si eu BMW;)
|
la revedere marius iti uram un an numa de note bune sa treci semestru si toate ce le bune .... MIKIDUDE PRIETENI ?
|
mah..de note bune nush ce sa zic..da macar de trecut clasa :))))....bafta baieti...pana diseara mai raspund la intrebari...de maine gata ...nimik
|
bafta marius si sa ne auzim pe forum la sfarsit de an scolar tot asa de pasionati de joc
|
deci gata cu vacantza o inceput scoala:(( ce nasol dec la noi la sc o bagat uniforme:(( ce naspa sunt
|
toate cele bune maryus si imi pare rau ca nu mai poti sa intri asa des pe forum :| ne-ai invatat tot ce nu am stiut si ne-ai raspuns la toate intrebarile iti multumim si iti uram un an scolar bun;)
|
@efect-master-mersi mult ma bucur sa aud cuvintele astea bune de la voi...si cum am mai zis...puteti si singuri...nu numai cu ajutorul cuiva...tre doar sa va documentati
|
3 Attachment(s)
BMW E34
|
Maryus`icaaaa RESPECT Bafta la scoala, ai grija ce faci sa nu uiti de topicu asta :D
Cat despre restu, daca stiti sa va purtati frumos ne putem intelege, (ms Maryus pt faza cu mikidude....pt ca dupa parerea mea este singuru dupa forumu asta care stie cele mai multe despre slrr(dupa mine) ) :D |
nu cred ca mai este maryus dar oare ce e 34 o fi fost ala beta sau ala wip?
|
maryus bafta la scoala si succes shi app ms de toate raspunsurile pe care mi leai dat
|
2 Attachment(s)
Ford Focus- ST
TopSpeed[atat am putut sa`i dau]- 344 km/h Motor V6- 687 CP O intrebare..cum fac sa am o masina in garaj..pe care am adaugat`o in plus fata de joc..fara sa o cumpar[ca nu prea o gasesc pe la dealeri]? |
| All times are GMT +2. The time now is 23:55. |
- Copyright 2026 4Tuning