Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/23542-street-legal-racing-redline.html)

StreetStyle22 13-09-09 01:04

Re: Street Legal Racing - Redline

Daca e sa o luam asa dar ce cauta evacuarea japoneza?:lol: (glumesc,e frumos)
spiritualDARy - frumos mustangul,m3'ul la fel,si impala e tata lor. :woowoo:

Maryus_x90 13-09-09 01:09

daca e sa o luam asa inseamna ca la voi e grele cu tuning frumos

spiritualDARy 13-09-09 01:11

ok o sa ma apuc sa schimb jentile ;)

Maryus_x90 13-09-09 01:13

bine asta nu a insemnat sa faci tu asta in joc...fiecare cu placerile lui...dar hai sa vb serios in viatza reala ti-ai pune borbet pe mustang...WTF

big_ballz 13-09-09 01:14

Ma ajuta si pe mine cineva cu un Mitsubishi L200[triton/warrior] ultimul model?
L`am cautat peste tot [pe unde am stiut] poate voi stiti mai multe decat mine..

Maryus_x90 13-09-09 01:15

dap...chiar f multe despre el...nu exista pt slrr

StreetStyle22 13-09-09 01:15

Nu cred ca exista L200 in SLR..
Nu e grele cu tuningul,dar nu cred ca e vreo regula scrisa ca o masina sa aiba piese dupa un anume stil,si daca arata bine de ce nu ?

Maryus_x90 13-09-09 01:20

pai tocmai asta e...ma rog...laso balta...cum am mai zis fiecare cu gusturile lui...da mie unu nu imi place sa pui niste jenti ieftine ca borbet pe mustang..
mai bn ceva gen http://lib.store.yahoo.net/lib/musta...ides000051.jpg

big_ballz 13-09-09 01:35

Cel mai bine ii tragi niste capace cu spinner din talcioc si ai rezolvat`o:))
A intervenit o mica problema..am gasit un torrent cu 50 de masini pentru joc..le-am pus..si cand intru in joc dupa ce intra filmuletele de la inceput..imi apare eroare cu Don't Send..ce fac?..nu ma mi pot juca:(
am 2.3.0

Maryus_x90 13-09-09 01:37

LOL ...asta da alegere....

big_ballz 13-09-09 01:41

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 2634387)
LOL ...asta da alegere....

Gen..ma poti ajuta?

Maryus_x90 13-09-09 01:45

1 Attachment(s)
deoarece romanu e tigan si le baga pe toate odata :)))...tre sa luati fiecare masina frumos si vedeti care meerge si care nu.....si pt 2.30 le tre sa ai asta ca sa mearga unele masini

spiritualDARy 13-09-09 01:47

5 Attachment(s)
am schimbat jentile si cred ca la mustangul din joc cel albastru seamana cu cele din poza de mai sus a lui maryus si marius mi-ai furat vorba din gura :-P MS marius si ce coincidenta seamana jentile de pe mustangul meu cu cele din poza ta :-P:-P

Maryus_x90 13-09-09 01:50

e asea mai merge ;))

big_ballz 13-09-09 01:51

si unde pun aia..in fisierul cu masinile bagate de mine?

spiritualDARy 13-09-09 01:54

scz o disparut buttonu de edit dar akm II RANDU VOSTRU mai faceti ceva masini in special tu maryus , tu faci cele mai frumoase masini:X daca vreti si aveti timp io nu va oblig :!: si ce ti-o dat marius il bagi in sl\scripts\game\ si il pui peste ce era akol

big_ballz 13-09-09 02:00

sa traiasca Marius..s-a rezolvat problema!! TOATA STIMA..o sa postez si yo cateva imagini..

spiritualDARy 13-09-09 02:03

DOAR O Intrebare asa cam ce viteza ati prins si cu ce masina ? scz dar edit DIPARUT yo cu un golf 3 am prins 370 :lol:

Maryus_x90 13-09-09 02:11

mercedes 190EVO2 540 km\h....limita jocului...motor miesel v8 engine

spiritualDARy 13-09-09 02:15

LOL:shock::shock::shock: frate tu tote le sti la jocu asta asai?adik sti sa faci pj'uri sa lucri in photoshop si in 3dmax ESTI TAAAARE frate STIMA si apropo cele mai faine masini din tot forum care le-am vazut sunt cele ale tale marius STIMA,respect ......8););););)

Maryus_x90 13-09-09 02:16

mersi....

spiritualDARy 13-09-09 02:18

nai pentru ce marius ..am spus adevaru... esti tare..... asteptam imagini big ballz

Maryus_x90 13-09-09 02:25

3 Attachment(s)
imi pare rau sa va anunt da nu o sa mai postez nimik surprinzator....pt ca nu am facut niimik...maine e ultima mea zi de "vacanta" in constanta...de luni iincep ultimu meu an si tre sa ma duc in bucuresti si din pacate acolo nu dispun de net...plus ca maine am toata ziua ocupata...tre sa intalnesc cu prietena...ca na e ultima zis...cu prieteni...stiti voi...si nu am avut timp de slrr in ultimile 3 zile....asa ca imi pare rau sa va anunt da maine va fi ultima zi cand voi mai posta....sper ca v-am fost de ajutor si ati invatzat ceva de la mine...si asigur pe oricine ca daca stati sa va uitati la toate paginile si sa le cititi cu atentie o sa stiti si voi care e treaba cu slrr....asa ca succes baieti...

si ca sa inchei frumos...NU uitati..calitatea e totu...ea conteaza...ENJOY

big_ballz 13-09-09 02:56

1 Attachment(s)
e46 ///M3
592 CP

Maryus_x90 13-09-09 03:01

frrumos...

mitza mtb 13-09-09 03:28

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 2632735)
cam multe intamplate intro seara cat am lipsit....si vad ca voi astia incepatorii vreti sa imi furatii meseeria ..sa faceti pj...bv voua...orice inceput e bun...dar cel mai bun inceput jurec...choby serios FAIL cu subaru ala ...prea multe decaluri frate....si nu va mai certati intre voi pe forum pt ca asta e pt slrr nu pt certuri intre useri....oricine are un inceput...uni mai prost alti mai bun...asa ca bafta in continuare baieti

te referi la mine cu decalsurile .. ?

Andu_RacE 13-09-09 03:39

se refera la toti...Marius bafta la scoala si in ceea ce faci, ne mai citim noi curand ca semestrul 1 trece repede :) al doilea semestru e mai greu:) stima si respect omule, bafta

Maryus_x90 13-09-09 09:44

exact ce zice andu....nu m-am referit la tine...in general la toti...si incercati sa va "impacati" cu mikidude....pt ca dupa parerea mea este singuru dupa forumu asta care stie cele mai multe despre slrr(dupa mine)...adik eu zic ca,,, cat o sa lipsesc eu o sa va fie de mare ajutor...asta daca vrea si el sa va ajute ...:)

jurec@d!xxl 13-09-09 11:03

asa ma zic si eu BMW;)

spiritualDARy 13-09-09 12:41

la revedere marius iti uram un an numa de note bune sa treci semestru si toate ce le bune .... MIKIDUDE PRIETENI ?

Maryus_x90 13-09-09 12:55

mah..de note bune nush ce sa zic..da macar de trecut clasa :))))....bafta baieti...pana diseara mai raspund la intrebari...de maine gata ...nimik

makaya_gaby 13-09-09 14:18

bafta marius si sa ne auzim pe forum la sfarsit de an scolar tot asa de pasionati de joc

jurec@d!xxl 13-09-09 14:47

deci gata cu vacantza o inceput scoala:(( ce nasol dec la noi la sc o bagat uniforme:(( ce naspa sunt

EfEcT-MaStEr 13-09-09 16:13

toate cele bune maryus si imi pare rau ca nu mai poti sa intri asa des pe forum :| ne-ai invatat tot ce nu am stiut si ne-ai raspuns la toate intrebarile iti multumim si iti uram un an scolar bun;)

Maryus_x90 13-09-09 16:26

@efect-master-mersi mult ma bucur sa aud cuvintele astea bune de la voi...si cum am mai zis...puteti si singuri...nu numai cu ajutorul cuiva...tre doar sa va documentati

Maryus_x90 13-09-09 17:24

3 Attachment(s)
BMW E34

Mikidude 13-09-09 18:19

Maryus`icaaaa RESPECT Bafta la scoala, ai grija ce faci sa nu uiti de topicu asta :D
Cat despre restu, daca stiti sa va purtati frumos ne putem intelege, (ms Maryus pt faza cu mikidude....pt ca dupa parerea mea este singuru dupa forumu asta care stie cele mai multe despre slrr(dupa mine) ) :D

EfEcT-MaStEr 13-09-09 20:27

nu cred ca mai este maryus dar oare ce e 34 o fi fost ala beta sau ala wip?

dary762 13-09-09 20:31

maryus bafta la scoala si succes shi app ms de toate raspunsurile pe care mi leai dat

big_ballz 13-09-09 22:46

2 Attachment(s)
Ford Focus- ST
TopSpeed[atat am putut sa`i dau]- 344 km/h
Motor V6- 687 CP

O intrebare..cum fac sa am o masina in garaj..pe care am adaugat`o in plus fata de joc..fara sa o cumpar[ca nu prea o gasesc pe la dealeri]?

All times are GMT +2. The time now is 23:55.

- Copyright 2026 4Tuning