![]() |
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
Un aajutor va rogg!! a vazut pe un seat leon Alb in cta cu un steag de curse pe plafonn stie cineva unde pot pune si eu ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Antena Midland ML145
Ma tot bate gandul sa-mi iau o antena Midland ML145 la statia mea CRT S MINI dar nu stiu daca merge pusa.Cineva imi poate confirma/infirma, iar daca merge cu cat se mareste raza de actiune?
|
Suna la Cb.xenon 0760324113 ptr calibrare si sfaturi tehnice.
|
unde pot monta parasolar de folie pt parbriz?
|
Quote:
Theodor burada cum vi dinspre autogara la 100 m pe stanga pana in intersectia cu bratianu 40 de lei :) |
ii recomand pe cei dp burada, si eu am foliile de la ei , multumit de lucrare ( moca fiind ) , in schimb daca vrei sa-ti faci u vezi k sunt 2 care vand folii pe poporului, unu e la intrare cum vii dinspre cimitir pe stanga , scrie afara folii pentru colantari etc , sau dupa magazinul ''Mishu'' urmatorul colt e un magazin cu piese auto la un turc, ''YBO'' i se zice , il stie tot poporului :)) are si el si ti le pui singur sau ti le pune un baiat de langa , de la magazinul cu chei Auras i se zice . Sper k team ajutat , Ciao
|
1 Attachment(s)
In Constanta, de unde pot cumpara Autosol ?
Imi trebuie sa dau pe buzele jantelor, si as vrea acest producator nu altul. |
Cea mai legala folie pe fata unde pot sa o pun si eu?
Am certificat medico-legal de boala de piele, blah, blah, ma intereseaza timbre si certificat. |
Quote:
Costa in jur de 10-11 Ron tubul. |
un polish la o bara , unde dau si eu
|
Quote:
|
Quote:
Multumesc mult ! |
foliee galbenna pentru proiectoaree stie cinevaa unde pot gasi??
|
Quote:
|
Am auzit ca cei de la Kargo Auto Glass de pe Bratianu nr. 30 monteaza folii si pe fata cu opacitate maxima 30% parca..cu autorizatie..are cineva idee cat de omologate sun?a mai pus cineva la ei?ca am auzit ca nu exista autorizatie pt folii fata si pe domnu politist nu il intereseaza si o cam iei daca te opreste:D
|
Am vorbit la telefon, iti dau timbre si certificat RAR pentru folie cu 30% intensitate. :twisted: Abia astept sa fac rost de bani!
|
bine banuiesc ca nu e foarte inchisa..dar de cat deloc e ceva:))..si ce pret ti'au dat?..eu stiu pe cineva care a sunat si vroiau 180..daca mergea cu 2 masini 160:D..da si eu astept treaba asta cu banii:))
|
30% pe fata e chiar ok.
150 solar zone + tva 180 llumar + tva.. Pai, hai, poate mergem amandoi, pentru 20 de lei. :lol: La mine mai dureaza pana fac ceva bani, oricum. Unde gasesc si eu un motoras de geam electric stanga fata pentru Golf 3 in Constanta sau prin apropiere? |
fratilor stiti vreun loc unde angajeaza soferi categ B sau la distributie ceva ... sau in beach bar
|
RZD , MRO , sigur e legal ? m-ar tenta si pe mine...doar ca eu am si parasolaru cam nesimtit...mie sa nu maraie garda...
|
Quote:
|
Misu..Rzd zice k a sunat si iti dau timbre si certificat rar..deci eu zic ca e foarte legal:d..si eu am parasolar..de vreo 30 cm si nu e din folie..e autocolant..si n'am avut nicio problema:d
Sparkle..nu stiu cat de mult isi pot permite sa scada pretu'..dar merita sa incercam:) |
Unde as putea intari si eu amortizoarele prin constanta ?
|
Quote:
|
Cunoaste cineva prin constanta vreun urs mai derapanat la putini bani ... in vreun parc de dezmembrari sau vreo curte undeva unde nu se vede ...? Ms frumos anticipat pt raspuns
|
Stie cineva unde gasesc si eu usii de dacia papuc ..
|
stie cineva un atelier de cromat in constanta?multumesc
|
[QUOTE=B-72-RZD;5062837]30% pe fata e chiar ok.
150 solar zone + tva 180 llumar + tva.. Pai, hai, poate mergem amandoi, pentru 20 de lei. :lol: La mine mai dureaza pana fac ceva bani, oricum. Llumar aia ,...e fake toata ziua...am cautat prin oras sa fie de la mama ei dar nu am gasit.. |
Quote:
poate croma orice iti trece prin cap |
[QUOTE=GABBY_;5072202]
Quote:
|
Llumar.ro , doar ca nu e in constanta nicio reprezentanta
|
O pompa de injectie de Opel Vectra motor 2.0 DTH 60 kW cod 002 are cineva?sau daca imi puteti recomanda vreun loc cu preturi mai accesibile.Multumesc!
|
Drum Constanta Tulcea
Salut,
Care drum este mai bun din Costanta spre Tulcea in momentul actual ? Vrem sa ajungem la drag duminica dupa ce venim la mare sambata. Am inteles ca drumul DN22 spre Kogalniceanu e cam praf si nu vreau sa risc masina care este foarte joasa. Alta varianta de drum ok care ar fi ? |
Quote:
|
Re: Drum Constanta Tulcea
1 Attachment(s)
Eu as lua-o pe Lumina, nu pe Kogalniceanu. Recent nu am fost spre Tulcea dar cei ce merg incolo, ruta asta o folosesc . Ceva denivelari o sa ai , dar cu atentie treci peste !
|
1 Attachment(s)
Ca sa eviti aglomeratia cand vi spre mare, ia-o pe ruta trasata pe harta; drumul liber si asfalt bun . Nu rata intersectia ce am indicat-o pe harta, altfel vei merge pe ruta veche Poarta Alba - Murfatlar(Basarabi) - Valu Traian ce sunt destul de aglomerate , restrictii de viteza si radare.
Alegerea iti apartine ! |
pe lumina pe unde spui tu pe acolo e pachet drumu ... au decat retardatii astia fix cand ti-e lumea mai draga mergi si tu cu 100 intrii in curba si zici ca se rupe soseaua .... cel mai bine ar fi pe la harsova dar ocolesti cam 40 - 50 km
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:02. |
- Copyright 2026 4Tuning