![]() |
Re: Chat
Quote:
|
Quote:
|
tie cum iti suna?? ....lol...plush ! ! !
|
Re: Kitch Tuning ...de peste tot
Quote:
|
Re: Kitch Tuning ...de peste tot
Quote:
|
cum se spune... "GOT'CHA ! !!!!! " :shock: :twisted: :-P :-P :-P :-P :rolleyes2
|
No offence...
|
Quote:
|
vreau sa va intreb,pe voi majoritatea astia mai veki la curse,voi unde va intalnitzi???ca la ss si in alte locuri nu va prea vad,numa in trafic,cand era in kartodrom va vedeam pe majoritatea,dar de cand cu ss.....:cry: datzi mi un pm daca vretzi
|
pai cine e cu cursele pe aici? eu nu stiu pe nimeni, toti is niste gainari care defapt se aduna sa discute despre furturi de gaini
|
la povesty mah:D nu curse:oops:
|
uh... aseara in loc de chefuri si cloabe am ajuns la politie :| m-a lovit unu pe langa teatru.. :/ eu ma duceam pe 2 si el a vrut sa depaseasca un bus de pe 1 si a intrat in mine :-<
mi-a cocosit aripa dreapta fata (chiar de dupa roata noroc ca nu mi-a lovit si roata din fata.. ) usa dreapta fata lovita rau, nici nu se mai deschide.. usa dreapta spate lovita.. prag dreapta zgariat.. aripa spate zgariata.. janta spate zgariata.. spoiler spate putin frecat.. :/ am fost la poliz, am facut constatarea.. si acuma vine problema: maine trebuie sa ma duc la asigurator (aliantz) sa imi fac constatarea.. a fost cineva? stie cum merge treaba? ce se face? se trag pe cur? oare o sa refuze sa im ischimbe usa.. ? orice sfaturi imi sunt bine venite.. mersi mult :| |
Quote:
poti sa mergi cand vrei la asigurator si poimanie daca vrei in 30 de zile daca nu ma insel ,constatatarea lor conteaza nu ce scrie politia daca e aliantz asiguratoru e ok cel mai bun nu sunt cu tot feluri de figuri ca si alte firme, tre sa mergi in capatul lui 3 si acolo langa locul unde se face constatare cu politita este un atelier si acolo sus au birou aia de la aliantz care fac constatare acum nu stiu parca de la 9-sau 10 dimineata incepe programul lor bafta |
is ok cei de la aliantz;)
|
oke... mersi ...
maine dimineata ma duc pe acolo ... sper sa fie bine...si sa imi dea alta usa :) |
mai baiatule ma dar naiv esti
pana o sa primesti tu usa aia si restul pieselor o sa te mai plimbi de 10 ori pe la asigurator si inca 3 saptamani de umblat pana masina iti va fi facuta daca tu crezi ca mergi la asigurator si ii zici sa`ti de`a o alta usa te inseli amarnic. atat ai de umblat de nici nu`ti vine sa crezi. pana la urma iti vor da dar tu vei avea mult de umblat, astea nu se rezolva asa simplu azi duci masina la asigurator o vede maine o bagi in service si poimaine o ridici. dupa un accident in cel mai fericit caz 2 saptamani dureaza pana ii la fel cum o fost masina |
dacia la astea vad ca te pricepi!!! ai rezolvat cu ala si cu politista smechera?!
|
repet in 24 sau 28 ianuarie primul termen
|
Quote:
mersi de incurajari :)) am fost astazi la asigurator.. s-a uitat peste masia, verdictul: -spoiler spate revopsire; -aripa spate dreapt indreptare+revopsire -usa dreapta spate indreptare+revopsire -aripa fata dreapta indreptare+revopsire -prag dreapta revopsire -bandou usa dreapta inlocuire -usa dreapta+bandou inlocuire singurul lucru de care am fost dezamagit e ca nu mi-a scris nimic de janta.. desi e putin zgariata.. :/ am fost si la service.. o sa imi faca comanda la usa.. si in vreo 3-4 zile imi ajunge.. ma suna.. imi duc masina in service si sa speram ca pe sambata sa o am in fata portii :) naivul out :)) |
Quote:
|
oricum ai de umblat umpic si timp de pierdut.
si eu in pormoneu am tot timpul o hartie pe care scrie: POTI SA AI TOTI BANII DIN PORTMONEU DAR ACTELE ADULE ACASA. asta doar ca sa scap de multele drumuri. asa`i si cu un accident. atat ai de umblat de tampesti. bafta |
Jos Coruptia Si Militia
|
Re: Street Wars
voi nu aveti somn. si danutzule data viitoare cand nu cedezi trecerea de pe tulcea pe dunarii intru in tine......asa ca esti racer. .......acu 3 zile parca
erai cu loganu . ai mai mare grija ca altu poate nu te fereste!!!!!!!!!!!!!! |
MA baieti, terminati cu certurile astea de copii prosti e dupa bloc, ca nu ajungeti nicaieri si fiti barbati.
Aici va spuneti si va faceti in tot felu`, iar cand va intalniti sunteti f buni prieteni- de parca nimic nu s-a intimplat. Ce treaba de muieri e asta? Daca aveti ceva de rezolvat...rezolvati-o fara in fata, nu ca femeile cu barfe si mesaje. Cat despre ce zice Pyri de CSR, la noi nu este nimeni sef. Suntem cativa membrii fondatori Si nu cred ca este in Cj un club mai unit si care sa fi participat la mai multe evenimente auto si sa aibe mai multi membrii decat CSR. |
ma drivere.....cine se cearta?
|
totusi cine a plecat de se starnesc asemenea polemici? numa curios...
|
nimeni smoke... !
|
Quote:
|
tu erai ca te-am vazut la volan cu loganu ca altfel nu faceam afirmatii asa.acuma nu ii moarte de om.ziceam si eu si erai mai multi in masina .:D
|
ma danut street wars nu inseamna accidente :PP
|
piry tu castigi puncte sau ceva bonus daca postezi aiurea?nu vorbeam cu tine
|
ma baga in seama, are ceva? am citit regulamentul, nu-mi interzice
|
need help... nu are nimeni albumu earthtones de la crown city rockers?
|
il am eu. Adica aprox. intr-o ora ajunge de pe net
|
tekno ce furnica ti-ai tras ......numa un pic si dadeam dupa ea :lol: :lol: :lol:
|
Eagle am si eu o intrebare...opelu vectra e al tau? daca e asa nu tiar placea sa schimbi jantele :D
|
si s-a terminat si basmul frumos numit autopress - info here
totusi ma bucur ca am avut atata cap incat sa nu pun botu la chestia asta, si dupa ce am citit labaria aia la care ii ziceau ei contract sa le zic un "no bine, pa" frumos :lol: in alta ordine de idei, destul de neplacut pentru aia 95% din clienti care se bazau 100% pe banii aia, dar... cum a fost caritas, asa a trecut si firma asta, si asa vor aparea si altele... intotdeauna vor fi suficient fraieri de pe seama carora sa faca altii bani :) |
hihihi dar o tinut 3 ani de zile.
daca ma bagam cand am vrut eu acuma 3 ani de zile acuma aveam un dizal in parcare platit :d si 150 euro pe luna nu`s asa multi bani incat sa renunti la o masina, muncesti in 2 ture, ceri imprumut, vinzi ziare pe la stopuri...dar nu renunti la masina dupa ce-i platita ea jumatate. in fine trebuia sa se fi gandit aia care si-au luat masina ca in caz ca ei nu mai iti dau banii tu ce faci, vinzi masina ca sa o poti plati? |
care 3????
|
cum care 3 ii din 2004 din decembrie infiintata firma de pe bistritei
dar innainte era pe albac undeva in fine conteaza ca s`o mai dus dracului o tzeapa si ma bucur. macar se fura mai putin cu unu in romania :d |
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning