![]() |
Re: Iasi - Monden , Barfe, Discutii
Quote:
tot ce nu se vorbeste pe celalalt se vorbeste aici :) |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
:))
Dar nu pentru masina..pentru apartamente, case ,etc |
Quote:
ce am mai vazut alarma pt masina , in olanda, care face , Ahhh Ahhh cu voce de femeie :p . |
Quote:
Dar daca vrei sa-ti pui "ceva' cu care sa impresionezi vecinii ( dar care sa-ti protejeze intr-o oarecare masura casa ) poti sa-ti cumperi din Metro, "celgros" sau bazar, o alarma auto si sa ti-o montezi la apartament. ( eu asa am facut si am si 2 telecomenzi cu care " o pun" si "o scot" cand ma apropii de casa 8) ) Si-ti poti cumpara si cateva " camere false" pe care le amplasezi pe la colturi ( daca e vb de casa", cu apart e mai greu) care imita foarte bine pe cele reale ( 40 ron bucata -la Metro-Selgros ) si gata treaba. Depinde doar de tine ce vrei....sau mai bine spus cati bani ai de cheltuit.... |
Alarma pentru casa gasesti la agentiile de paza si protectie ! ( igs, Fgm, etc...)
|
Aci ni e de off topic :))
|
Quote:
de 1 luna il vad pe la fundatie , copou tiganeala :( e un 320i e36 |
@ Eriksson - cred ca e un e46 (am gasit si eu gif`ul pe undeva pe google 8) )
@ Armandot - :twisted: o sa iti arat si noul meu Golf III , ca gata am reusit sa imi cumpar alta masina :D , sa il prezint pe forum aici! |
cred ca nu vorbim despre acelasi bmw
un e36 (matza) , 320i , nr de italia , eleron mare , tribale & other shit pe masina :) |
man la semnatura? eu am o imagine Gif , nu prea inteleg despre ce vb tu ..nu am masina mea personala , inca miercuri o iau si e un golf . Iar la semnatura e un Bmw e36 sau e46 nu cred ca mai conteaza asa mult :-j
~apropo , ce zici tu de nr de italia? de eleron? ai vazut vreo masina si ai crezut ca e a mea? :D |
nu mi-am dat seama ca mi-ai zis de semnatura :D
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Vlad sa nu ma cauti sa ma intrebi! Las` ca iti fur eu jantelea alea cromate cand vii in service! Iti pot recomanda ceva bun ;) Cauta-ma!
|
Multumesc de raspunsuri ;)
Nuu crys :D |
gifu e facut de-am p..lea nu a fost gandit bine :)
|
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Andrei !
|
:)) azi m-au abordat cativa baieti din "Tara lui Andrei " si am arucat la cos obiceiul meu prost -a fuma.
Am scris pe hartiuta care am primit`o de la el : Sa nu mai fumez - asa mult :D |
Asta vroiam sa iti zic eu , unde ai vazut tu vectra B cu 2 usi.
Hai sa jucam un joc :)) "Cine ghiceste masina de la semnatura mea? " :P |
simplu..bertone
|
Parca ala e mai patratos :D
|
a zis cineva ca e stock?
|
da am zis eu altceva? am zis ca e mai patratos in general , nu ca e stock ;) ...asa e masina aia de felul ei , uitate si la luneta ... ca e diferenta ;)
|
i don`t get it. ce ai facut ? cine te-a abordat?
|
1 Attachment(s)
e46 :D
|
cu tractiune fata? :lol: :lol: :lol: :lol:
|
e facut aiurea gif-ul....
|
este o campanie acu cu tara lui andrei ceva de genu " vine el din viitor si zice ca nu traieste bine din cauza conditiilor atmosferice"
|
Quote:
Si dupa forma seamana cu un bmw 90% |
opel vectra b.... si nu mai spuneti ca e bmw sau ca seamana ca nu e adevarat....
priviti mai atenti si nu o sa vedeti ca are 2, 3, 4 , 5 usi....se distinge doar un contur, care e de vectra b |
eu zic ca e dacia logan :)))))
|
right raz...
tot opel e pana la urma :lol: |
Stie cineva o stati de CNG prin Iasi sau prin apropiere ? ;;)
|
URGENT!!! Cine ma pote ajuta si pe mine cu putin mai multa zapada:P toata lumea vad ca isi schimba cauciucurile pt iarna da stratul de zapada e cu minus... e normal sa iti schimbi acuma cauciucurile? sau mai bine la prima ninsoare?
|
Odata ce temperatura scade sub 7 grade normal ar fi sa treci la cele de iarna, nu trebuie sa fie neaparat zapada. Ideea este ca anvelopele de vara la o temperatura sub 7 grade incep sa se intareasca, sa devina ca un plastic. Acum afara sunt vreo 5 grade, noaptea 2 si daca franezi brusc te duci ca plasticul pe gheata :o
|
e un matiz modificat. si cum am drept de veto, am dreptate ! :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
|
oare cati bani au primit adminii forumului sa schimbe banerele cu geoana in banere anti geoana ? :)
nu vreau sa deschid un flame, doar mi se pare amuzant :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
- Copyright 2026 4Tuning