![]() |
Re: Daewoo Cielo - DJ-02-XWX BiMoto (2x C20XE)
Quote:
|
e loc de mult mai bine ..mult mult mai bine....
nu a avut filtre de aer la nici un motor, bujii vai mama lor. cauciucuri asa cum au fost......omorate si rasomorate... suspensie etc etc etc.. important e in ciuda tuturor lipsurilor astea , masina a mers, nu s-a stricat , a facut o figura frumoasa.... sa speram ca , Capatana, isi pune planurile in aplicare iarna asta , iar la primavara va fi cu totul alta masina.! De data asta andu chiar ne-a facut MANDRI ca suntem olteni:)) |
Quote:
am mers la tulcea cu masina doar pentru a vedea un timp oficial cu masina asa cum este acum, sub STOCK. sunt 2 motoare, la care s-au schimbat distributiile, ambreiajele si consumabilele. deci am avut un timp de 12,9 oficial, un timp slab in grupa, dar data viitoare o sa venim mult mai bine pregatiti, pentru la anu, sper sa fie un timp mult sub 12 secunde. PS. Frumos rau AMG-ul ;) Opel Power ! |
6 Attachment(s)
Masina este capabila si de sub 12 secunde, chiar un 11,5,,,dar cu modificari...
Masina are potential...:D Cateva poze de la plopy :oops: |
Beton masina!!Bafta cu ea
|
https://www.youtube.com/watch?v=n_R7v-5rv70
Am reusit si un loc 2 la prima participare cu masina in configuratia actuala in acest weekend... |
Felicitari si la mai multe rezultate
|
Quote:
|
Quote:
Am avut al 5 lea sau au 6 lea timp din 22 de masini. Conteaza ca masina sta pe drum, desi nu ma asteptam si ca m-am obisnuit cu ea. Ne vedem la anu pe uscat, sa vedem care-i mai rapid si pe coasta. |
Ceva nou pe la tine pe acolo, mai dezvaluie' ne si noua cate ceva, eventual niste poze. :lol:
|
4 Attachment(s)
s-a terminat anul asta pentru masina... in curand intra la desfacut, pentru ca anul viitor sa revenim cu forte proaspete :lol:
|
Am citit topicul si nu pot sa zic decat atat : BRAVO MA, BRAVO !!!!
|
Multumesc !
Un an nou fericit tuturor, va doresc ! |
Si tie la fel, si speram ca in noul an sa vina cu ceva mult mai mult la cielo :lol:
|
ohoooooo, si cat o sa vina ! :D
la multi ani , andule ! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:38. |
- Copyright 2026 4Tuning