![]() |
Re: Discutii despre masini
|
caut un meserias in radiatoare;) acum cativa ani a curs si am pus prafuri americane in el....intre timp nu a mai curs dar s-a infundat.trebuie desfacut curatat si verificat.
daca stiti un meserias ....ar fi ok |
nu bag mana in foc ca ar cunoaste ...dar merita incercat...panaitescu ai id meu...
|
Quote:
Poate vede si Golanelul lui don padre o asa jucarie :D app:daca iti iei si tu jucarie din aia , sa ma plimbi si pe mine dupe :P |
deci daca ai intelege cum functioneaza powerboxuruile nu le-ai ecomanda nici dusmanilor !!
pe scurT: pacalesc niste senzori ai motorului si aceste emrge fortat rau..si nu vede avariile reale cand apar! |
Pai...ramane o simpla resoftare solutia cea mai la indemana pentru ceva caluti si Nm in plus ? Sau mai bine un cip ?
|
resoftare daca masina e dupa 2000-2001. daca nu, un cip..dar facut de o firma calumea, si cu simt de raspundere.
mai exact, uite un link care poate va face sa intelegiti ceva aici |
o masina care nu mi se pare deloc scumpa:
http://www.mtm-online.de/en/index.ph...subnav=2&id=48 sa fiti atenti si la detalii: power upgrade 510 hp with turbos/downpies/cats/exhaust, front brake 380x34mm 8-piston, lots of new parts: camshafts/turbos/lights |
|
puneti ma mana pe cartile de fizica sa vedeti care-i treaba cu cuplul si puterea! te pufneste rasul nu alta.
|
tu despre ce citesti TRE acolo?
|
despre cum sa produci orgasm multiplu cat mai multor femei.
|
si tu produci orgasm prin cuplu si putere! doar prin fizica...hmm...
|
nu, despre orgasmul multiplu citesc eu in cartile de fizica. voi daca vreti puteti aprofunda cum e treburile astia cu cuplu si putere.
|
si daca ne pricepem si la putere si cuplu (unii au avut TDI si mai stiu cate ceva) si la orgasm multiplu..atunci ce mai citim?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:41. |
- Copyright 2026 4Tuning