![]() |
pai tu unde lucrezi?
|
asta e trecem noi si peste asta .ti a zis ceva ca o sa ti dea amenda acasa?
apropo :la carrefour am primit aprobare de la paznici sa ramanem acolo in data de 14;acum ce treaba mai au ei cu ziua de 14?dc . Politia a zis pai ce ma voi va luati dupa paznici ?pai da ne luam dupa paznici ca ei dadeau ordine acolo, ei isi pazeau obiectivul.Daca nu ma iau dupa paznici dupa tine domnu politist ,de ce sa ma iau ?dc sa vin la matale la sectie?eu ma iau dupa tine ?nu vezi ca nu gandesti . E prea de tot ce se intalpla .Are cineva pile la Carrefour? |
Re:
Quote:
nu mai pune astfel de intrebari (unde sta,unde lucreaza....zic asa in general) - tng |
Re:
Quote:
|
cine intra aici pe forum deja si-a dat seama, daca e destept, ca era vorba doar despre niste intalniri pasnice atunci cand au venit cu amenziile si cu toate porcariile!!! ei nu sunt in stare sa gaseasca vinovatii care pleaca de la locul accidentului cand omoara pe cineva...si mare lucru ce au facut ei: s-au legat de niste oameni care nu deranjau pe nimeni, doar asa ca sa aiba si ei de lucru! eu am patit-o rau la bucuresti cu un bmw de la o ilegala care mi-a taiat fata si era sa zbor peste el!!! nici macar nu s-a oprit sa vada daca mai sunt in masina, ala da merita amenzi si merita sa ramana fara acte,dar e prea greu pt domnii ....
|
si inca ceva: folositi-va de paznici pt ca sunt martori cheie, in favoarea voastra
|
Re:
Quote:
in fine...... hai sa nu mai discutam problema asta .. cel putzin nu aici |
are dreptate tngu`
|
s-a facut prea mare tam-tam pe chestia asta. nu-si are rostul. deja se finalizeaza...
|
Re:
Quote:
|
cobra cred ca maine seara :mrgreen:
|
poate ei se intalnesc in seara asta!! poate se duc la femei!! ce tb ai u cu ei??? :lol:
|
Re:
Quote:
|
Dragii mei, va rog sa nu-mi mai spuneti sa inchid/sterg topicuri ... sau ceva de genu asta.
Am stabilit asta seara intalnirea la sala la ora 18.00 !! Unii nici macar nu stiau.Nu mai vorbiti si schimbati ora aiurea !!! Si inca ceva .... mai spuneti-mi si mie , in caz de se mai hotaraste ceva intre timp, mai puneti-ma si pe mine in tema ! :evil: :evil: |
E ok !
:arrow: Fuck Tha Police! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:01. |
- Copyright 2026 4Tuning