![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta
:lol: :lol: :lol: fa-mi numa in ciuda ..... :lol: ale mele "e pe vine" ;) nu sunt clare, nu sunt fumurite .... sunt _________ :twisted:
|
4 Attachment(s)
lucrarea aceasta e cea mai complexa facuta de noi pana acuma!ca sa va dati seama de piesele necesare pt acest proiect am facut cateva poze sa fie vizibil cantitatea de munca si materiale!!
|
doar atat...:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
|
Trei capote??? Trei bari de spate???? Frate, eu nu cumpar decat cate una/doua din fiecare! ce sa fac eu cu 6 aripi la un Tico??? :lol: :lol: :lol:
Glumeam bineinteles, multumesc pentru poze! Eu unul stiam despre ce e vorba (model - matrita - piesa finala), insa acum cand le vad...:shock: n-as fi avut curaj sa incerc singur asa ceva....nu mai zic ca nu mi-ar fi iesit la fel de bine :!: Roby, ne vedem vineri! Toate cele bune! PS: poti sa mai pui o poza/doua cand termini de pus totul pe masina, daca se poate bineinteles! :D |
ce tari sunt pozele . . . nu m-am putut abtine :twisted:
|
Alex....sa pastrezi matritele.....doamne fereste sa iti trebuiasca vreodata...
|
Quote:
Eu le-as pastra dar nu mi le da Roby....insa ma multumesc sa le pastreze el :D |
nu ar avea de ce sa nu le tina .....ei probabil sar bucura sa mai vii odata pe la ei sa iti ia bani :) (glumeam)
|
Super piesa frate ! So when can we see it !? :D Vii cu ea sambata Alex ?? pretty please !! :D
|
6 Attachment(s)
dupa un maraton de 36 de ore am reusit sa predau masina lui quckshifter!azi voi posta si pozele cu spatele
|
prea meserie sa mor eu ! :) superb... unghiuri spate cand? :)
ps: se vede si un drac mic in spate umflat :) |
hai robi cu pozele spate ca nu mai avem rabdare pana apare nebunu` cu masina
|
3 Attachment(s)
pana descarc pozele celalalte pun cele din timpul montajului cu spatele
|
Foarte faina. Felicitari Prostreet pentru efortul depus. Ati scos inca o masina unicat ...
Pana la urma cum ati rezolvat treaba cu capacelul de la benzina. Il vad astupat:-s quickshifter: Take care.... ai grija de ea ca e BOMBAA! |
Asta nu se poate numi "inca o lucrare reusita". Este, probabil, cea mai reusita lucrare si cea mai complexa, dupa cum spunea Robert.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:08. |
- Copyright 2026 4Tuning