Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii WIP (Work In Progress) (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/62709-comentarii-wip-work-progress.html)

s3vraj 07-02-12 16:39

Re: Comentarii WIP (Work In Progress)

Not bad, keep it up si eventual schimba-i albastru ala , parca mai bine ar da un oranj sau un rosu incearca , succes ;)

Ca$$ 09-02-12 19:03

1 Attachment(s)
si asta mic al meu...sper sa fie gata pana pe 10 :rolleyes2

s3vraj 09-02-12 19:47

Kitul ala e insane :shock: De unde l-ai tras de pe alta masina sau l-ai facut tu ? Daca mi-ai putea da un tutorial de full body .. ar fi foarte util avand in vedere ca stiu sa fac numai lucruri clean ,simple fara kituri si alte chestii :D

Ca$$ 09-02-12 20:05

kitul ala e facut din vreo 5-6 parti...tutorial nu prea am de unde sa iti dau...cel mai bine inveti singur cum sa creezi un kit din mai multe parti...

Manson 09-02-12 21:10

cass recunoaste ca furi de rupi:)))) esti dement rau ...tre sa mi zici si mie pe mess niste chestii cum le faci trecerea asa la culoare si cacaturile alea:D...bafta fratioru

PS: cum ai iesit din sesiune?

Ca$$ 10-02-12 10:19

s(tr)esiunea...un fleac...m'a ciuruit :lol: glumesc...am scapat cu bine...de inca una
si tu trebuie sa imi dai mai multe detalii despre ce si cum am furat si alea alea...dar pe mess, nu aici...ca se iau baietasii de noi ca facem offtopic :rolleyes2

PIKONE CJ 12-02-12 15:18

4 doors Concept By EDLdesign

2 Attachment(s)
perspectiva Attachment 2325502Attachment 2325503Enjoy

Manson 18-02-12 14:27

era calumea daca ii mentineai tot fatza aia cu grila de a.m.

Lycan. 24-02-12 00:47

2 Attachment(s)
se lucreaza intens :))

mrsika 24-02-12 00:48

4 Attachment(s)
se scrie istorie in vt:))
mitsu lancer evo
1.stock
2.ideea lui Lycan
3.schita mrsika
4.brush mrsika

enjoy!

Ca$$ 24-02-12 00:54

5.comentarii cass: ce as putea sa zic...nuanta aceea de gri este una geniala, atunci cand o privesti iti tresalta simturile intr-un mod nemaintalnit...glumesc...prea tare si ideea si executia...

insa tot nu imi pot lua gandul de la nuanta aia de gri :-"

Manson 25-02-12 17:47

bah voi sunteti nebuni.....nu mai zic nimic
Lycan si Mrsika ---> :evil: :evil:

cannonball 26-02-12 22:47

1 Attachment(s)
@mrsika & lycan....sa inteleg ca asta e antrenament pt wtb?:lol:......oricum e speachless.

Am si eu un wip , e prima oara cand incerc asa ceva :oops: deci o parere , un sfat ar fi minunat.Thx :D

gabriel_cars 27-02-12 12:34

Quote:

Originally Posted by CatalinM (Post 2537676)
O parere ? As vrea niste sfaturi deoarece e prima mea lucrare full brush :D si as vrea sa stiu ce am gresit pana acum.
Inca ceva, ar arata aiurea daca as pune farurile si grila originala ? Adica daca masina e full brush nu stiu daca ar merge sa pun farurile reale.

Ce zic ( scriu ) acum este valabil la modul general, ca principiu . In mod normal la inceput iti faci o strategie, in cazul tau iti alegi o masina ( volkswagen golf 2 ) , pe o foaie de hartie faci schite, solutii, diverse abordari . Dupa asta, daca poti desena bine masina, scanezi desenul-schita, si lucrezi peste ea ( full brush ) , daca nu stapanesti desenul foarte bine sau stai foarte prost cu timpul poti sa lucrezi peste o poza si sa aplici solutiile din schite . Trebuie insa sa ai de la inceput in cap, ce fel de imagine vrei sa ai la final , una artistica in care sa se vada tuse de culoare etc.. sau o imagine care sa para o poza . In functie de acesta alegere se utilizeaza acest full brush intr-un mod sau altul . In cazul tau de exemplu, daca vrei sa utilizezei acea grila ai doua optiuni .
1 - lucrezi masina cat mai real poti tu , pentru ca imaginea ta sa nu intre intr-un " conflict " cu realismul grilei ( poza care o contine )
2- lucrezi masina intr-un stil mai artistic , insa lucrezi si la grila sa fie mai " artistica ".
Intre cele doua abordari, pe masura ce ai experineta, se poate jongla in cadrul stilului personal, in functie de imaginea dorita. de mesajul pe care vrei sa il transmiti .

mrsika 27-02-12 20:29

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cannonball (Post 4902649)
@mrsika & lycan....sa inteleg ca asta e antrenament pt wtb?:lol:......oricum e speachless.

Am si eu un wip , e prima oara cand incerc asa ceva :oops: deci o parere , un sfat ar fi minunat.Thx :D

nu..eu nu imi fac antrenamentul ca nu am echipa:))
@chop| schita e frumoasa..lateralu cred ca e un pic mai gaurit..chiar daca o sa faci fullbrush..o sa ai nevoie de o masina de referinta..bafta
acum..pun si eu un update la a mea

All times are GMT +2. The time now is 00:39.

- Copyright 2026 4Tuning