![]() |
Re: Club Cielo
soryn nu mai posteaza k e prea suparat...orikm ii urez bafta si rezolve cat mai repede cu masina....de ar da dumnezeu sa imi loveasca si mie unu ...makar bara si farurile sa mi le sparga.....:D:D
|
soory soryn pt masina sper sa o rezolvi cat mai repede bafta :)
|
Quote:
PS: Soryn lasa ca sunt fiare si se repara...bine ca nu patit cineva ceva.Oricum e naspa. |
poi la mine...kand e parcata sa dea in ea....si in fatza si in spate...atat vreau...sami skimbe barile,si farurile...:)))kand ma gandesc...k trebe sa cumpar faruri,sa vopsesc barile,sa cumpar proiectoare,..sa vopsesc portbagaju:))
|
Pai mai bine nu o vopsesti tu pe toata?Eu unu asa o sa fac....pe la inceputul lui februarie o bag si la vopsitorie.Ma gandesc ca daca nu este vopsitorul meserias s-ar putea sa nu mai iasa la nuanta.
|
Quote:
|
Un vopsit profesional este in jur de 1000 euro.Eu am gasit la cineva priceput cu vreo 30 de mil cu materialele lor.
|
Quote:
|
Quote:
|
snapy.in 3 luni mio repara:)pana iau eu permisul...poi deci sincer....vad k eu mai am de bagat pe putin 2000 euro...in ea...bgd_nne puteni 2profile in fatza bari..:))si un bull bar...si iti e de juns sa ma sifonezi:))
|
da un vopsit profesional se ridica la 1000 de euro dar daca vrei o vopsea super tare care sa si tina e cea de la standox si pretul se ridica :) :P
|
dao draq k doi ani asa merg cu ea...poi daca o vopsesc si cum sunt eu incepator,o ating undeva ii dau foc.sincer..imi fac decat barilesi atata...k e plesnita vopseaua pe ea...din cm in cm....si e de ajuns,nu?:D eu motorul sal am bun,farurile skimbate cu clare,si interiorul aranjat si e de ajuns:D apropo....o trapa.....cum ar da?
|
mai bine lasa trapa ca s-au vazut atatea cazuri in care nu a fost pusa bine si ploua in masina.
|
sa luam cazul fericit in care e pusa bine ,si nu ploua in ea..ce efecte are?ce aspect are?de probleme implica?:D
|
Vazusem o poza cu un cielo de Giurgiu care avea trapa...intr-adevar dadea bine la aspect dar asa cum a zis si Snapy mai bine las-o asa, plus ca trebuie taiat plafonul si facut cum trebuie + vopsit inca o parte a masinii.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:00. |
- Copyright 2026 4Tuning