Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

D o n n 21-01-08 16:59

Re: Club Cielo

soryn nu mai posteaza k e prea suparat...orikm ii urez bafta si rezolve cat mai repede cu masina....de ar da dumnezeu sa imi loveasca si mie unu ...makar bara si farurile sa mi le sparga.....:D:D

kamikaze69 21-01-08 17:19

soory soryn pt masina sper sa o rezolvi cat mai repede bafta :)

B-64-KTL 21-01-08 17:20

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1305624)
soryn nu mai posteaza k e prea suparat...orikm ii urez bafta si rezolve cat mai repede cu masina....de ar da dumnezeu sa imi loveasca si mie unu ...makar bara si farurile sa mi le sparga.....:D:D

Nu mai zi tu asa ca asa ziceam si eu si din pacate s-a intamplat.Si cu toate ca el af ost de vina, din lipsa de martori si lovitura din spate, am iesit culpa comuna si ne-am facut masinile fiecare pe banii nostri. Asa ca mai bine doamne fereste.

PS: Soryn lasa ca sunt fiare si se repara...bine ca nu patit cineva ceva.Oricum e naspa.

D o n n 21-01-08 17:29

poi la mine...kand e parcata sa dea in ea....si in fatza si in spate...atat vreau...sami skimbe barile,si farurile...:)))kand ma gandesc...k trebe sa cumpar faruri,sa vopsesc barile,sa cumpar proiectoare,..sa vopsesc portbagaju:))

B-64-KTL 21-01-08 17:31

Pai mai bine nu o vopsesti tu pe toata?Eu unu asa o sa fac....pe la inceputul lui februarie o bag si la vopsitorie.Ma gandesc ca daca nu este vopsitorul meserias s-ar putea sa nu mai iasa la nuanta.

D o n n 21-01-08 17:38

Quote:

Originally Posted by B-64-KTL (Post 1305682)
Pai mai bine nu o vopsesti tu pe toata?Eu unu asa o sa fac....pe la inceputul lui februarie o bag si la vopsitorie.Ma gandesc ca daca nu este vopsitorul meserias s-ar putea sa nu mai iasa la nuanta.

deci am asa ..in ordine : scoala de soferi-100ron motorul ...aprox 2000 ron.faruri300ron.deci pana akm 1000euro...si vopsitul kat este?si am pus doar ce este principal...

B-64-KTL 21-01-08 17:43

Un vopsit profesional este in jur de 1000 euro.Eu am gasit la cineva priceput cu vreo 30 de mil cu materialele lor.

BGD_NNE 21-01-08 17:52

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1305624)

Te lovesc eu dar imi platesti tu reparatia si amenda ??:lol: :lol:

Snapy_xxl 21-01-08 17:58

Quote:

Originally Posted by BGD_NNE (Post 1305742)
Te lovesc eu dar imi platesti tu reparatia si amenda ??:lol: :lol:

Ma esti nebun...te-ai gandit mult? :lol: Donn, nu prea cred ca ai vrea sa te loveasca cineva... Gandeste-te la timpul pierdut la politie si altele...

D o n n 21-01-08 18:03

snapy.in 3 luni mio repara:)pana iau eu permisul...poi deci sincer....vad k eu mai am de bagat pe putin 2000 euro...in ea...bgd_nne puteni 2profile in fatza bari..:))si un bull bar...si iti e de juns sa ma sifonezi:))

kamikaze69 21-01-08 18:09

da un vopsit profesional se ridica la 1000 de euro dar daca vrei o vopsea super tare care sa si tina e cea de la standox si pretul se ridica :) :P

D o n n 21-01-08 18:26

dao draq k doi ani asa merg cu ea...poi daca o vopsesc si cum sunt eu incepator,o ating undeva ii dau foc.sincer..imi fac decat barilesi atata...k e plesnita vopseaua pe ea...din cm in cm....si e de ajuns,nu?:D eu motorul sal am bun,farurile skimbate cu clare,si interiorul aranjat si e de ajuns:D apropo....o trapa.....cum ar da?

Snapy_xxl 21-01-08 19:04

mai bine lasa trapa ca s-au vazut atatea cazuri in care nu a fost pusa bine si ploua in masina.

D o n n 21-01-08 19:04

sa luam cazul fericit in care e pusa bine ,si nu ploua in ea..ce efecte are?ce aspect are?de probleme implica?:D

B-64-KTL 21-01-08 19:10

Vazusem o poza cu un cielo de Giurgiu care avea trapa...intr-adevar dadea bine la aspect dar asa cum a zis si Snapy mai bine las-o asa, plus ca trebuie taiat plafonul si facut cum trebuie + vopsit inca o parte a masinii.

All times are GMT +2. The time now is 20:00.

- Copyright 2026 4Tuning