![]() |
Re: Challenge`s .....
uite barum si tu celica ta (jalnica) si prima lucrare a lui P.I.M.P Boy
poate ca da... intr-adevar are si el greseli... dar in comparatie cu a ta... |
1 Attachment(s)
eu nu inteleg ce va agitati atata cu el... nu merita...lasati-l in lumea lui
LKS accepti o provocare din partea mea pe masina asta? |
asta vroiam sa spun si eu...
daca vine oricine si va incinge asa usor... cum sta comunitatea? nu prea bine daca o poate agita primul venit tratati prin nebagare de seama provocarile ieftine, ok? |
Quote:
Real .. ? Dak iti trebuie pe comp .. nu poti sa til faci singur ? ;) |
1 Attachment(s)
sper sa va placa, o sa mai fac probabil o varianta........ cand am timp
|
propun sa tunam o dacie candva sa vedem ce mai putem scoate dintr-una din ele :D 1300 sau 1310 ......................
|
acel harb de care zicetzi voi caa ``eu i-am pus ...nijte jentzi asha...`` nu ee creatzi mea ci creatzi lu` ady9005 ...prima creatzie a lui....so ...daca nu stitzi nu vb.eu nu am zis ca sunt cel mai bun de pe forumu` asta..ca sunt mai buni ca mine ! so .......take off .......si poate cand am si eu un progr mai bun .......poate atunci imi iasa si mie mult mai bine masinile ...pana atunci. ....faq cu ce se poate.. :D :P
|
Quote:
|
n-ai treaba , poate iesi ceva fain dintr-o dacie, dar schimbi cam tot de pe ea =)) , o sa incerc maine dak am timp dar nu promit, un freehand tuning pe o dacie k am niste idei. Barum, cand expui lucrarea lu altu cu numele tau macar scrii la comentariu la ea cine a facuto :)) , calmeazate, nimeni nu a zis k te crezi prea bun, dar ai prea multa vointa, aici nu se pune comentariu dupa comentariu.O masina , 2 , pe saptamana, si cate 1-2-3-4 comentarii de ele, k asa fiecare vine cu cate o masina din ora in ora si iti face capu posta k nu stii ce sa mai faci........asa k ai rabdare .....:)
|
ok ok.....da mai punetzi cv masini la produs .....:)
|
Quote:
|
nici un challenge sa facem un battle mai multi?...o sa caut eu acum ceva
|
1 Attachment(s)
se baga cineva pe un asa ceva...Renault Clio III...sper sa am timp as il termin si eu ...dk sunt amataori stabilim o data pana se vor afisa lucrarile
|
ma bag yo man la mashina sata....;)zi o data pana cand trebuie terminata.:)
|
ma bag si eu...care e termenu de finalizare?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:55. |
- Copyright 2026 4Tuning