![]() |
Re: Kitch Tuning .... part 2
4 Attachment(s)
Pentru pozele astea chiar nu mai am ce sa zic ...
Multa lume cretina ! |
Quote:
|
Tuning frate :))))) aia cu vibratoru e penala rau ... ori e ala gay ... ori are o femeie nesatisfacuta rau....
|
3 Attachment(s)
Ceva periculos de la Pitesti.
|
asta nu a fost o perioada prin Bucuresti?
LE...am vazut numarul...si nu inteleg ce pare asa kitchos in afara ca o sa aiba un kit lambo...pe afara sunt foarte agreeate modificarile de gen....mie in afara ca nu m-i se pare egala partea de jos a spoilerului nu vad altceva gresit pentru ca e inca WIP |
Quote:
|
Quote:
|
asta nu e kitch..e un tuning foarte excentric....nu criticati pana cand masina nu va fi gata....pana acum mie unu imi place....prizele din bara de fata parca sunt un pic prea mari....dar omu' s-a apucat sa faca ceva foarte indraznet si unic....daca nu ma insel ala e un nissan...
|
Masina este un nissan 350Z ... a fost prin bucuresti destul de mult timp ... oricum .... a fost frumos facuta ..... oricum .. kre ka o sa iasa si acum frumos kiar daca o face gen ... lamborghini murcieago... mai e una kre e facuta in genu la ferarri ... parca am vazut o la vanzari auto :D
|
Pardon ... e 300Z:D rog p un moderator sa mi uneasca post urile ... sau sa corecteze el pls, multumesc)
|
daca i se sparge parbrizul, cum il schimba?
|
5 Attachment(s)
ce om nebun (in sensul bun al cuvantului)
si inainte arata foarte bine, aducea a Lamborghini si cu toate astea iar s-a apucat de modificat. Am niste poze cu masina asa cum arata inainte. Mie imi place si nu mi se pare kitch tuning. E tare. E de fapt un Nissan 300 ZX, masina care oricum din fata aduce a Lamborghini. Acum omul probabil ori vrea sa o faca sa semene cu Nissan 350Z ori cu Lamborghini Murcielago, sau ceva intre. Pt. necunoscatori/ necunoscatoare ar putea parea chiar Lambo :D Oricum probabil va iesi ceva misto cu toate ca intr-adevar parca spoilerul nu e chiar simetric |
Quote:
sprinter - ma speriasei cand auzisem de 350z....chiar avea ceva la cap daca strica o asa masina ;) |
Quote:
Faci niste confuzii grave si ai dat nastere la discutii inutile pe topic. Nu vreau sa-mi imaginez ce inseamna pentru tine styling cu gust :rolleyes2 (a nu se intelege ca apreciez 100% modificarile aduse nissan-ului...dar sub nici o forma nu e kitsch - nici "atunci" si nici "acum"). |
1 Attachment(s)
:arrow: :arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning