![]() |
Re: Accidente Baia Mare
Quote:
|
2 Attachment(s)
tot ieri dimineata in tauti de sus
|
7 Attachment(s)
accident aseara pe traian la ursus,3 masini,citroen,dacia si audi care era parcat dar a fost atins
|
bah, ce animale, astia si pe drum drept reusesc sa fac accident???:shock: bine ca n`am parcat acolo :(
|
Quote:
|
daca mai pun astia un sens giratoriu si acolo...e treaba buna
|
Quote:
Quote:
|
nu'i tocmai accident insa.. venind spre casa(directia spre semiluna), observ pe garii(cam vis a vis de autogara) cum in spatele meu se "bateau pt banda" un golf IV si un Mercedes Vito visiniu. Aproape ca se atingeau ... pe urma golful a oprit in statia de autobuz iar Vito in fata lui, din ambele masini au iesit cate 2 barbati si au inceput sa se scuipe si sa se alerge, am observat ca "copilot"(de altfel si cel mai alergat) in golf era proprietarul M3'ului de pe filaturii (cel cu nr de SUA). am facut sensu de la semiluna si m;am intors catre autogara, ei erau tot acolo si se tot imbranceau, iar cand m'am intors iar catre semiluna nici o noutate insa cred ca cineva suna la politie :)
|
:D:D:D
pai nu te supara, mai bine ii indoi mutra la namila, decat sa`ti indoi masina, nu? :twisted: |
cel din vito era un "ceafa lata" deci nu te poti astepta la alta reactie ...
|
la noi se practica,nu este prima data cand aud si nu o sa fie nici ultima:)
|
razvy si eu mam batut pt banda chiar in acelasi loc si chiar cu un vito alb ,dar nu ne-am injurat si nu ne-am scuipat , nici macar nu ne-am claxonat :))
|
|
daca stau bine sa ma gandesc unde sunt ? romania sau italia ?:))
lam vazut si eu azi cred ca dupa ce sa trezit dadea cu piciorul de nervi :| |
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:33. |
- Copyright 2026 4Tuning