Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/5499-masinile-voastre-preparate.html)

Loco911 15-03-06 02:32

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi

Am o Mazda 929 GLX din`84 ....acu probabil va intrebatzi ce mashina lu` Dumnezo` mai e shi asta...:)) sunt foarte curios ce tuning ar putea ieshi din ea...ma bate gandu sa ii fac un tuning ...poate asa pot sa o vand ...ca am ramas cu ea pe cap :P :)) ;)......

PS : :)) Cum Dumezo` pun shi eu pozele cu mashina mea ? :)) ca imi cere ceva url :))

Loco911 15-03-06 02:43

5 Attachment(s)
:idea: eeee...uite ca am gasit :P :D ;)

Loco911 15-03-06 02:52

1 Attachment(s)
:lol: Sa va dau una si din spate :-P

Loco911 15-03-06 03:00

E incredibil ce facetzi...acu am vazut nishte mashini modificate de voi pe forumu asta shi nu imi vine sa cred ce bine poa sa arate o masina care de fapt numai potzi sa o numeshti mashina ...shi dupa ce o facetzi voi cu programele alea a voastre shi ideeile vostre parca ar fii rachete de cateva zeci de mii de euro ...suntetzi valabil...Bafta in Continuare shi sper ca cineva va plateshte pt ce facetzi;-) :clap:

Loco911 15-03-06 03:17

Daca se poate sa`i pune`ti shi nishte neoane roshii sau albastre cum vretzi ....acu incepsa fiu chiar nesimtzit....va rog f mult sa ii facetzi un virtual tuning !

PS::D Daca nu va plateshte nimeni pt ce facetzi va platesc eu doar sa ii facetzi tuning :D ;)

shantzu 15-03-06 19:46

incearca sa faci si tu pozele cu o camera digitala ;) e calitatea pozei prea mica ;)

B41VTN 15-03-06 19:52

4 Attachment(s)
salutari la toata lumea; as dori sa stiu ce ar putea iesi din "masinuta" mea, adica de la ceva simplu, pana la modificari mai complexe; va multumesc anticipat

Loco911 16-03-06 11:14

Eu zic ca, calitatea la primele poze e f buna...oricum ...nu potzi sa ii faci tuning ? sau de ce zici ca nu e calitatea buna ?

shantzu 16-03-06 14:06

loco911 am incercat sa o modific si unde sunt parti intunecate nu se intelege nimic ;) asta e problema
B41VTN - aceeasi problema si la tine ;) calitatea pozelor este mica si rezolutia la fel ;)

B41VTN 16-03-06 17:42

Quote:

Originally Posted by shantzu
loco911 am incercat sa o modific si unde sunt parti intunecate nu se intelege nimic ;) asta e problema
B41VTN - aceeasi problema si la tine ;) calitatea pozelor este mica si rezolutia la fel ;)

pot sa incerc si cu un tel cu 1.3 mp? ca poate ies ceva mai bine.

Loco911 17-03-06 01:17

shantzu Nu pot sa`i mai fac Poze :))

2 Attachment(s)
Mai...te rog eu..indiferent cum iese punei akolo shi tu un spoiler ceva pe`akolo sa vad cam cum ar arata ... ca de facut alte poze nu mai pot ca mashina arata cam asha acu..... :D :P :lol: a luat fok baga`mi`as ceva in ea ::lol: :twisted:

Loco911 17-03-06 02:30

Trabant De Polonez

3 Attachment(s)
Vreau doar sa va arat ce virtual tuning a facut un polonez bata`l foamea......e un amarat de trabant da a ieshit zuper ;):shock: :lol:

shantzu 17-03-06 16:13

bv lui ;) ai vazut ce calitate are poza cu trabantul , pune si tu poza de o calitate asemanatoare si vedem ce facem ;)
B41VTN - incearca dar sa nu misti deloc telu sa iasa cat mai bine ;)

Loco911 17-03-06 18:57

shantzu dar nu intzelegi ca nu ii mai pot face poze ca a luat fok la motor shi tzi`am pus nishte poze akolo sa vezi cum arata acum....acu inainte tre sa o fac shi apoi ii fac poze ...dar te rog eu fa cumva akolo un tuning ...schimba`i toata culoarea daca te ajuta sa fie calitatea asemanatoare de la spoiler la mashina..;)

tng 17-03-06 23:06

Loco911
Acum ni s-a lansat un concurs .. ceva mai greu si ne ocupa mai mult timp, deci pt o perioada scurta de timp, va rog sa ne scuzati,dar nu va putem lucra masinile

Daca cineva are timp .. va rog sa ajutati aici popu.la.tia :D (lool, mi-a cenzurat po****tia .. crezand ca e injuratura :D ):lol:

Ps: cand faceti poze .. folositi de obicei o camera foto, calitatea pozei este f importanta...ca noi sa putem lucra mai bine ;)

Multumim pt intelegere

All times are GMT +2. The time now is 18:47.

- Copyright 2026 4Tuning