![]() |
Re: Sa ne cunoastem
Salut
Ma cheama Jiri stau in Oradea, lucrez la AutoSiena: Fiat and Bosch Car Servive Oradea Daca va putem ajuta cu ceva va asteptam la Showroom-ul nostru Calea Clujului Nr.302A mail [email protected] nr tel 0741.117.482 Momentan am un Calibra si un Grande Punto(revin cu poze)+un proiect in desfasurare Daca ma ajuta careva cu niste jante de 16 cu prindere 5x108 si center bore 65.1mm la pret bun nu raman dator |
4 Attachment(s)
sunt din Beius dar masina este din Oradea deci putem sa ne prezentam :))
-E21 din 1979, motorizare m10b18 |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
http://vwforum.vwforum.ro/topic/8008...attig-germany/ |
Quote:
|
Grasule alea din poze nu cred ca-s pe 14 cum iti trebe tie.
|
1 Attachment(s)
Ba pe 14 is 4x100
uite o poza cu anuntu vezi acolo si detalii si adresa de mess pretul actual la ultimul bump este 300 eu |
Quote:
Mi-am luat acum un set la 300 pe 15 9 j toate ....sunt momentan la vopsit si pe urma le incarc pe mk2 meu rosu....uite poza cu ele de pe anunt.. https://forum.4tuning.ro/500-anunturi...ttig-15-a.html. Astea sunt dejas indreptate borduril tot doar le fac negre cu un scris beton rosu.... |
1 Attachment(s)
Salutare! Ma numesc Gerhard, am 19 ani. Masina mea este un mercedes C200 din 2002. Sunt pasionat de masini, machete, si de dacia 1300. Am un proiect in desfasurare cu o dacia 1300, in curand pe strazi :D:D
|
bine ai venit! arata`ne si noua proiectul tau cu Dacia :D
|
asteptam dacia. bine ai venit
|
Bine ai venit printre noi!
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Lasa Mercedes-u' ala, da-l in steaua lui :) . Prezinta-ti si lauda-ti Dacia, ca Mercedes-uri vedem de ne saturam.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:25. |
- Copyright 2026 4Tuning