![]() |
2 Attachment(s)
Eu la biliard ... (cam beat)
|
:lol: :lol: :lol: cooool mann !!!! cine stie sa joace biliard dintre voi bine ??!? :)
|
mie imi place mult biliardul,joc de vreo 5 ani!dar cat de bine,mai bine las pe altii sa aprecieze!oricum,cred ca sunt un jucator mediu!poate facem o bila la vara!
|
Me Me ..Eu stiu biliard..Atat de bine incat joc cu o mana cateodata :P Glumeam..stiu sa joc ..Te provoc Razvane!! :P :twisted:
|
2 Attachment(s)
Eu langa masina lui Mihai (B12ZMD) .. Ii puteti vedea si lui capatzana pe acolo :P :wink:
|
sa sti ca facem o bila la vara ca nam mai jucat demult sunt multe chestii mici pe care nu leam facut demult ....
|
Jucam si biliard la greu..stai linistit..numai sa vina vara asta mai rpd !! :cry:
|
2 Attachment(s)
MElodia asta imi place super mult !!!
|
:lol: :lol: fireburm mai uimit cum ai bagata melodia pe forum??
|
asta-i as in calculatoare!
|
:lol: :lol: :lol: da sti ..... cemic ii fireburn si cate stie deja :lol: :lol: :lol:
|
generatia noua e precoce rau!dar daca vor sti sa se foloseasca de tot ceea ce,nu pot spune decat BRAVO LOR!iar pt fire tot respectul!ca de fapt pt toata lumea!
|
Mersi Mersi...! :P Dar nu mi-ati spus..? Va place melodia ?? :wink:
|
I love MNM :)
PS: try to listen Aventura - Obsession ( English Remix ). Am incercat s-o pun pe forum, da' merge netu' slab. |
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Jo' Vivian - Dorian '77 Buc. Sunt TATA de CAPRI + Dacia Break Animals: ZAZA - 3 ani Caucazian RILA - 1 an Persan Clasic \" MARIED \" :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 01:32. |
- Copyright 2026 4Tuning